- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #7.661
Evet çok bulandırıyor mideyi ama mecbur içiyorum. Enfeksiyonun ilerlemesi daha korkutuyorAh o enfeksiyondan ne çektim insanı hayattan soğutuyor hatta bir ara kronikleşmişti düşük çıkınca şaşırdım kesin yüksektir diye düşünüyordum. Aç karnına da içmek çok zor be troit hapımı içerken su içiyorum midem ayağa kalkıyor hemen
Allah korusun ilerlemez inşallah maydonoz yiyebilsek kesin çözüm ama artık suyu zorlıcaz.Evet çok bulandırıyor mideyi ama mecbur içiyorum. Enfeksiyonun ilerlemesi daha korkutuyor
Beğendiğim birkaç devlet hastanesindeki kadın doğum uzmanının randevularını baktım ancak hiç yok sanırım bayağı bir yoğunluk varHer devlet hastanesi yapıyor mu bilmiyorum benim eğitim araştırmaydı son gittiğim. Şansıma belki burda yaptırırım dedim kadın doğum hastanesi sonuçta iyi olur dedim ama hiç yer yokmuş. 4-5 haftalıkken sıra almak gerekiyormuş. Yer bulamadım. Ama hastaneyi arayarak öğrenebilirsin yapılıyor mu yer var mı diye
Kızlar bir şey soracağım 11. haftada ikili test yaptırmak için doktorum çağırdı özel hastanede yaptırmak yerine devlet hastanesi eğer yapıyorsa ikili testini devlet hastanesine yatırmak istiyorum. İkili testi yaptıran var mı? devlette mi özel değil mi yaptırdınız her devlet hastanesinde yapılıyor mu acaba bilgisi olan var mı?
Of evet randevu bulsamda test haftasına denk gelecekmiş oda varAraştırma hastaneleri yapıyor sanırım ama onlarda da sıra bulmak zordur çok erken davranmak lazım ki tam denk gelsin haftasına
Aramışken detaylı ultrasonu da sor istersen. İkili testten çok daha maliyetli oBeğendiğim birkaç devlet hastanesindeki kadın doğum uzmanının randevularını baktım ancak hiç yok sanırım bayağı bir yoğunluk varPandemiden dolayı sanırım eskiden bu kadar yoğunluk yoktu anlamadım artık randevu alınmıyor devlet hastanesinde hiç bir bölüme pazartesi günü ilk iş devlet hastanelerini arayıp sorarım şansım varsa randevu alabilirim olmadı mecbur özelde yaptıracağım cevabınız için teşekkür ederim
Biz eşimle ikili test konusunda anlaşmaya varamadık bakalım ne olacakOf evet randevu bulsamda test haftasına denk gelecekmiş oda varşansımı deneyeceğim
Çok sağol canım o kadar şey öğrenmeye iyi bir fiyat gibi geldi.. 2 kere gidilebilirim o zamanCanım ben 550 TL verdim
Yaptırıp yaptırmamk konusuda mı ?Biz eşimle ikili test konusunda anlaşmaya varamadık bakalım ne olacak
Bir kaç günlük farklar olabilir. Sonrasında yakalar gününü. Siz her zaman son adet tarihini dikkate alın. Mesela benim son randevumda 10+2 olmam gerekirken 10+5 uyumlu çıktı. Doktor birkaç gün önde ya da geride olması önemli değil dedi.benim adet tarihime gore 4+5 ama olmam gereken 5+0 erken yumurtladim da gec te deil
Her hafta yeni şeyler öğreniyorumAramışken detaylı ultrasonu da sor istersen. İkili testten çok daha maliyetli obelki denk gelir
Evet pek sıcak bakmıyor yaptırmama aslında şu sebepten, çok evhamlı biri oldum yüksek riskli çıkarsa çok stres yaparsın sen diyor falan filan işte. Haftam gelince doktor ense kalınlığı burun kemiği falan hepsine baksın ona göre bir karar veririz dedik en sonYaptırıp yaptırmamk konusuda mı ?
Detaylı ultrason çok önemli bütün organlarına tek tek bakıyor doktor parmaklarına damarlarına. 20.haftadan sonra yapılıyor sanırım aradığında onu mutlaka sor bakalım yapıyorlar mıHer hafta yeni şeyler öğreniyorumdetaylı ultrason bu gerçekci gibi görüntüsü olan ultrason sanırım değil mi onuda sorarım en azından ikisinden birini yaptırayım ya
Aslında benimde aklımdan geçmiyor değil. Arkadaşımın kuzenide hamileyken baktırmamış. Risklide olsa olmasada doğurucam nasılsa demiş. Ama yaptırmasamda vicdan azabı çekerim gibi yapılması gerekn bir test ve ben yaptırmadım falan diye içim içimi yer diğer türlüdeEvet pek sıcak bakmıyor yaptırmama aslında şu sebepten, çok evhamlı biri oldum yüksek riskli çıkarsa çok stres yaparsın sen diyor falan filan işte. Haftam gelince doktor ense kalınlığı burun kemiği falan hepsine baksın ona göre bir karar veririz dedik en son
Yakınımda kaç tane doğum yapan varsa sordum hepsi yaptırmadım dedi ya biri de mi yaptırdım demez hatta diyorum eşim mi ayarladı bu insanları naptıAslında benimde aklımdan geçmiyor değil. Arkadaşımın kuzenide hamileyken baktırmamış. Risklide olsa olmasada doğurucam nasılsa demiş. Ama yaptırmasamda vicdan azabı çekerim gibi yapılması gerekn bir test ve ben yaptırmadım falan diye içim içimi yer diğer türlüde
Evet oHer hafta yeni şeyler öğreniyorumdetaylı ultrason bu gerçekci gibi görüntüsü olan ultrason sanırım değil mi onuda sorarım en azından ikisinden birini yaptırayım ya
AhahahaYakınımda kaç tane doğum yapan varsa sordum hepsi yaptırmadım dedi ya biri de mi yaptırdım demez hatta diyorum eşim mi ayarladı bu insanları naptı
İkilide genelde cinsiyet tahmini yapıyorlar ya ben o yüzden yaptırıyorumAslında benimde aklımdan geçmiyor değil. Arkadaşımın kuzenide hamileyken baktırmamış. Risklide olsa olmasada doğurucam nasılsa demiş. Ama yaptırmasamda vicdan azabı çekerim gibi yapılması gerekn bir test ve ben yaptırmadım falan diye içim içimi yer diğer türlüde
Aaa öyle bir durum mu var o zaman işler değişirİkilide genelde cinsiyet tahmini yapıyorlar ya ben o yüzden yaptırıyorumyoksa dediğin gibi her halükarda doğuracam zaten
Anaaİkilide genelde cinsiyet tahmini yapıyorlar ya ben o yüzden yaptırıyorumyoksa dediğin gibi her halükarda doğuracam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?