- 27 Eylül 2020
- 1.637
- 3.057
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #7.421
Allah yardimcin olsun zor vallaBende dün kan ve idrar tahlili yaptırdım. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum hemde baya yüksek. Doktor 1,5 litreden 2,5'a çıkardı günlük su alımını. Nasıl yapcam bilmiyorum 1,5 zor bitiyordu
Amin canım sağol. Vajinal enfeksiyonda olmuşum fitil verdi ona da. Vücudumun 4te 3ü enfeksiyon heraldeAllah yardimcin olsun zor valla
cok gecmis olsun, cabuk gecer insallah.Bende dün kan ve idrar tahlili yaptırdım. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum hemde baya yüksek. Doktor 1,5 litreden 2,5'a çıkardı günlük su alımını. Nasıl yapcam bilmiyorum 1,5 zor bitiyordu
Hangi vitaminleri verdi acaba? Bana dadr. bir kac kutu vitamin verdi. Zarari olur mu diye korkuyorum.kızlar doktorum bana folik asiti bıraktırıp içinde her türlü vitamin olan takviye verdi. Burda okuduğum kadarıyla genelde 12. haftadan sonra veriliyormuş. Bana neden erken verdi acaba?
Banada verdi folikasit bitti ozaman vitamije gecebiliriz dedi vitamin kullaniyorum smdi 9+5de basladimkızlar doktorum bana folik asiti bıraktırıp içinde her türlü vitamin olan takviye verdi. Burda okuduğum kadarıyla genelde 12. haftadan sonra veriliyormuş. Bana neden erken verdi acaba?
Yaaa maşallahB bitkiselhayat G gzmm35 kızlarr şimdi çıktım doktordan kalp atışını dinledik çok iyi dedibulantım yok ama deyince kıçını kaşı ne kadar şanslısın bi bilsen dedi sizin de içiniz rahat etsin şanslı gebelerdeniz anlaşılannn
Ayy evet bunu deneyebilirim çok mantıklı. Hem unutmam da. Çok sağolcok gecmis olsun, cabuk gecer insallah.
saat 8den itibaren her saat basi bir bardak su icsen saat 10a kadar. hemen hemen bardagin büyüklügüne göre 2 - 3 l arasi su tuketmis oluyorsun günlük.
daha kolay gelir belki böylece su tüketmek, dene istersen : )
Büyük ihtimalle haline şükret diyecek canımYaaa maşallahçok sevindim bakalım bnde pazartesi gidicem doktora benimki bulantım var diyince bu iyi bişey demişti şimdi geçti deyince ne diycek acaba
Bir hafta tam bir hafta kesintisiz baş agrısı yaşadım içtiğim suyada dikkat ettim çıldıracaktım gerçekten.. damarlar genişlediği için oluyomuş .. şimdi arada kısa kısa yokluyor ama tüm gün gitmiyor neyse ki .. doktora söylediğimde biraz kahve içebilirsiniz çok zorlarsa ağrı kesici alın dedi ama ben hiç birini yapmadım geçti diyebilirim ..Iki gundur dehset bas agrim var nerden cikti anlamadim
rica ederim : )Ayy evet bunu deneyebilirim çok mantıklı. Hem unutmam da. Çok sağol
Bir süre demedi ben kullanıyorum hala kansulandırıcı iğne ve asprin kullandığım için onlar kanama yapti ben de pruloton iğne ve progestanı kullaniyorum.Şimdi kanamam yok ama riskli olduğum için devam ediyorum.Haftaya kontrolüm var soracağim yine.Gece uyumadan once al dedi artik oyle yapıyorum en azindan bas dönmem olmuyor. Ne kadar kullanmamanızı önerdi acaba . Bana 15 gün kullan dedi
Kahve daha cok bas agritmaz mi cok sasirdimBir hafta tam bir hafta kesintisiz baş agrısı yaşadım içtiğim suyada dikkat ettim çıldıracaktım gerçekten.. damarlar genişlediği için oluyomuş .. şimdi arada kısa kısa yokluyor ama tüm gün gitmiyor neyse ki .. doktora söylediğimde biraz kahve içebilirsiniz çok zorlarsa ağrı kesici alın dedi ama ben hiç birini yapmadım geçti diyebilirim ..
Cidden mi hamile kalmadan önceden bile erkek hissediyordum hep Allah ım önce Sağlıklı olmasını nasip etsin hayırlısı inşallah :)Erkek :)
Rica ederim canım, bir an önce geçer inşaAllahKahve daha cok bas agritmaz mi cok sasirdim
Ben de bekliycem galiba gecmesini olmadi bir tane parol alirim tesekkur ederim
Yaaa çok çok sevindim darısı bizim başımıza canım. Hemen kaşıyoruz çok sevindim ben de bugün kalıtsal olduğunu öğrendim. Annem bana hamileyken de hiç bulantısı olmamış bilmiyorum senin öylemi..çok şükür ve maşallah o zaman.B bitkiselhayat G gzmm35 kızlarr şimdi çıktım doktordan kalp atışını dinledik çok iyi dedibulantım yok ama deyince kıçını kaşı ne kadar şanslısın bi bilsen dedi sizin de içiniz rahat etsin şanslı gebelerdeniz anlaşılannn
Kalbi durmadan ümit vardır canım rabbim neylerse güzel eyler.. En hayırlısı olsun canım. Kalbi durursa da üzme kendini diyeceğim ama lafta işteBugün ben de kontrole gittim,bebek 2 hafta,kese 1 hafta geriymiş,kalp atışı da çok yavaşmış.1-2 güne durur kalbi dediAllah sağlıklı sıhhatli bebekler versin herkese inşallah
Benimki tam tersi hastanelik olmuş canım ama bana tam tersi etki olduYaaa çok çok sevindim darısı bizim başımıza canım. Hemen kaşıyoruz çok sevindim ben de bugün kalıtsal olduğunu öğrendim. Annem bana hamileyken de hiç bulantısı olmamış bilmiyorum senin öylemi..çok şükür ve maşallah o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?