- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #7.401
Uyuyup dinlenme şansın varsa bence hiö kaçırma. İlk 3 ayda öyle oluyor sonra düzeliyorKızlar 8 haftayı geçtik şükür haftasonu kontrol var. Çok uyku basıyor bana ya ağırlık çöküyor, hormonlardan sanırımhalsizlesiyorum uyumak istiyorum çoğunlukla
Amiiinnnn. Yalan yok yani bende kız çok istiyorum ama eşimin tarafında kız bebek yok denecek kadar az ondan umutlu değilim. Hayırlısı rabbimden. Bekliyorum bakalım. Allahım ikimizinde gönlüne göre versin inşallahAynı durumdayız başta tabiki saglikli olsun ama hep hayalim dr un kızın oluyor demesi Rabbim gonlumizdekini hayra çevirsin ins
Geçmiş olsunBugün ben de kontrole gittim,bebek 2 hafta,kese 1 hafta geriymiş,kalp atışı da çok yavaşmış.1-2 güne durur kalbi dediAllah sağlıklı sıhhatli bebekler versin herkese inşallah
Riskli bir durumunuz yoksa iş yapmakta, hareket etmekte hiçbir sakınca yok. Hatta emin olun hareket etmek size daha iyi gelecektir. Hasta değilsiniz gebesinizKızlar evde temizlik, yemek durumlarımız nasıl? Pandemiden dolayı işyerim dönüşümlü çalışmada olduğu için genelde evdeyim ama temizlik yapamıyorum, korkuyorum bir şey olur diye. Yardımcı da almaya ara verdik yine salgından dolayı. Eşim yapıyor ama yine de ev çok dağınık geliyor gözümeYemek olarak da basit şeyler yapabiliyor, bugün hem temizlik hem de birkaç günlük yemek yapmak istiyorum ama kendime bir zarar veririm diye çekiniyorum bir yandan. Siz nasıl hallediyorsunuz bu durumları?
Erkek :)Cinsiyet tahmini yapan var mı acaba 6+2 haftalıkken vajinal ultrasonum merak ediyorum bebişimiEki Görüntüle 2780896 Eki Görüntüle 2780895
Gece uyumadan once al dedi artik oyle yapıyorum en azindan bas dönmem olmuyor. Ne kadar kullanmamanızı önerdi acaba . Bana 15 gün kullan dediCanım ağızdan alınca yan etkisi fazla oluyor.Benim doktorum vajinal kullan fitil olarak dedi.Hem daha etkili olur hem de yan etkisi azalır.2 doktora gidiyorum ikisi de vajinal kullan dedi.
Sonra da gebelik şekerimiz çıksaaaGunaydinlar guzel annişler yaz gelse bulantilar gecse yaz meyvelerinden yesek mis gibiii
Su tüketimine dikkat et ondan da olurIki gundur dehset bas agrim var nerden cikti anlamadim
Ben hem ev işlerini hem de yemek yapıyorum. Çalışıyorum da çok şükür rahatım, mümkün olduğunca yürüyüşte yapıyorum günde 5000-6000 adım. Tabi sizin nasıl geçiyor bilemiyorum ama benim rahat geçiyor şişkinlik harici. İçinizi ferah tutunKızlar evde temizlik, yemek durumlarımız nasıl? Pandemiden dolayı işyerim dönüşümlü çalışmada olduğu için genelde evdeyim ama temizlik yapamıyorum, korkuyorum bir şey olur diye. Yardımcı da almaya ara verdik yine salgından dolayı. Eşim yapıyor ama yine de ev çok dağınık geliyor gözümeYemek olarak da basit şeyler yapabiliyor, bugün hem temizlik hem de birkaç günlük yemek yapmak istiyorum ama kendime bir zarar veririm diye çekiniyorum bir yandan. Siz nasıl hallediyorsunuz bu durumları?
kızlar doktorum bana folik asiti bıraktırıp içinde her türlü vitamin olan takviye verdi. Burda okuduğum kadarıyla genelde 12. haftadan sonra veriliyormuş. Bana neden erken verdi acaba?
Ama benimkinin içinde günlük almam gereken folik asit miktarı var sizinkinde de vardır içeriğine bakınkızlar doktorum bana folik asiti bıraktırıp içinde her türlü vitamin olan takviye verdi. Burda okuduğum kadarıyla genelde 12. haftadan sonra veriliyormuş. Bana neden erken verdi acaba?
Evet olabilir cunku 1 ya da 2 bardak anca icebiliyorumSu tüketimine dikkat et ondan da olur
evet folik asitte varmış. ama adını şuan hatırlamıyorum. Balık yiyebiliyor musun diye sordu. Ben de bu aralar bulantım oluyor pek sağlıklı beslenemiyorum dedim.Ama benimkinin içinde günlük almam gereken folik asit miktarı var sizinkinde de vardır içeriğine bakın
İçinde folik asit varsa sorun olacağını sanmıyorum benimkinde de hem folik asit hem omega var bana omega için çok erken gelmişti. Yakın eczacı arkadaşım ilerde verdikleri omega 1000 mg senin şu an kullandığın ilacın içindeki 250 mg yani sana zarar verecek bir miktar değil dedi ben de hem ona hem doktoruma güvenip devam ettim.evet folik asitte varmış. ama adını şuan hatırlamıyorum. Balık yiyebiliyor musun diye sordu. Ben de bu aralar bulantım oluyor pek sağlıklı beslenemiyorum dedim.
Bende dün kan ve idrar tahlili yaptırdım. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum hemde baya yüksek. Doktor 1,5 litreden 2,5'a çıkardı günlük su alımını. Nasıl yapcam bilmiyorum 1,5 zor bitiyorduEvet olabilir cunku 1 ya da 2 bardak anca icebiliyorum
6 kilo vermisim her seye kusuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?