Benim ilk oglum cok hassas bir çocuktu 3 yasindaydi kardesine hamile kaldığımda ve kardes bebek hic bilmezdi yakin cevremde de yoktu o donem krese gidiyordu kresin pedogogundan da yardim istemistim nasil soylesek diye, 3 yasindaki cocuklarda zaman kavrami yok demisti, hemen değil de bir kac sonra soylersen daha iyi olur demisti, bir de sizin gibi hep konuştuk kardeşin olursa soyle olur boyle olur vs vs abi olursun derken tamd 4.ayda bizim agzimizdan ogrendi tabii idrak edemedi Fazla sadece kardesim olacak, ama kardes nasil bisey bunu dogunca anliyor dedigim gibi cevremizde hic cocuk yok, iki taraftanda tek torun, simdi ucuncu bebegi bekliyoruz daha soylemedik küçüğüm 4,5 yasinda simdi konusuyoruz yaklasik 1 yildir hep kardesten bahsediyoruz simdi abiside olduğu icin daha iyi algilayabiliyor, bir dahaki kontrolden sonra soyleyecegiz babasiyla birlikte
Belki bekleyip artip artmayacagina bakacaktir değerin benim ikinci gebelikte de ilk ay boyle bir sonuc vardi, her ay tsh degerime baktirdik 4.ayda baslamistik, simdikinde hemen baslatto bir oncekinde kullandigim ve değerimin daha yuksek oldugu icin