Arkadaşlar merhabalar herkese, yaklaşık 3 hafta önce hamile olduğumu öğrendiğimden beri takip ediyorum sohbetlerinizi. Benim geçen yıl bu zamanlar bir bebek kaybım oldu 8.haftanın içindeyken. Keseyi gördük, bebeği gördük fakat kalp atışı hiç olmadı, doktorum düşebileceğini söyledi, ardından birkaç gün sonra kanamayla beraber kaybettiğimi sanıyorum ve sonrasında doğum doktorum hastanede kürtaj işlemi de yaptı. İlk gebeliğimde kayıp yaşayan arkadaşlarım olmuştu etrafımda açıkçası bir süre sonra normal karşılayabildim durumu. Tekrar denediğimizde aynılarını yaşamam diye düşünmüştüm fakat bu sıralar yine aynı süreçleri yaşıyoruz maalesef. 5.haftanın içindeyken keseyi gördük, doktorum düşük önleyici iğne, ilaç, kan sulandırıcı ilaç verdi ve 15 gün sonra kalp atışı duymalıyız dedi. Bu hafta 7.haftanın içindeyken kalp atışı duyma ümidiyle gittik fakat bebeği gördük ve kalp atışı yine alamadık. 10 gün sonra tekrar görelim, nadiren de olsa kalp atışı geç olabiliyor dedi. Burada hep konuştuğunuz şu yakıcı kan sulandırıcı iğneden verdi, ilaçlara devam dedi. İkinci kere yaşamak galiba zor geldi, kronik bir durum olduğu düşüncesi de yerleşiyor biraz sanki. Umuyorum nadiren olan o şey bizimkidir ve 10 gün sonra bir sürpriz olur, iyi haberlerle gelirim. Hepinize sağlıklı gebelikler dilerim.