- 30 Temmuz 2019
- 112
- 60
- 18
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #6.481
Vajinal ultrason görüntüsüGünaydın herkese cinsiyet yorumu yapabilecek olan var mı Eki Görüntüle 2777471
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinal ultrason görüntüsüGünaydın herkese cinsiyet yorumu yapabilecek olan var mı Eki Görüntüle 2777471
Ben simdilik 1 taneyla idare ediyorum. Eczaci 5 taneye kadar icebilirsin dedi. Doktor gece yatnadan 2 tane dediPirilam kulllananlar günde kaç tane içiyorsunuz
Benim doktorum ilk üç ay önermiyorum dedi canım .. 3 ay sonrasında da mutlaka korunarak ya da geri kaçılarak olmalı o sıvı rahmi yumuşatıyor dediKızlar biraz özel olcak ama sormak istedim aranızda iliskiye devam eden/etmeyen var mı? Korkuyo musunuz bişey olur diye? Ben gecen hafta keseyi gördüğümüzde doktora sordum iliskiye devam edebilirsiniz sorun yok dedigi halde kalp atışına kadar bekledik bu hafta onu da duyduk ama hala cesaret edemiyoruz ikimiz de siz ne düşünüyorsunuz? Lekelenmem vs yok
Merhaba,Kızlar biraz özel olcak ama sormak istedim aranızda iliskiye devam eden/etmeyen var mı? Korkuyo musunuz bişey olur diye? Ben gecen hafta keseyi gördüğümüzde doktora sordum iliskiye devam edebilirsiniz sorun yok dedigi halde kalp atışına kadar bekledik bu hafta onu da duyduk ama hala cesaret edemiyoruz ikimiz de siz ne düşünüyorsunuz? Lekelenmem vs yok
Canım güveniyorsan niye o istemediği halde gizlice coraspirin iğne kullandınBen doktoruma sonsuz guveniyorum dogumda oglumunda benim de hayatimi o kurtardi
Benim doktorum 7. Aya kadar devam edilebilir dedi. Takip ettiğim kadın doğum uzmanları da benzer görüşte, riskli bir durum olmadığı sürece tabi. Bizim çok sık olmasa da arada devam ediyor Bence eşlerle aramıza da soğukluk girmemeli.Kızlar biraz özel olcak ama sormak istedim aranızda iliskiye devam eden/etmeyen var mı? Korkuyo musunuz bişey olur diye? Ben gecen hafta keseyi gördüğümüzde doktora sordum iliskiye devam edebilirsiniz sorun yok dedigi halde kalp atışına kadar bekledik bu hafta onu da duyduk ama hala cesaret edemiyoruz ikimiz de siz ne düşünüyorsunuz? Lekelenmem vs yok
Benim doktorum ilk üç ay önermiyorum dedi canım .. 3 ay sonrasında da mutlaka korunarak ya da geri kaçılarak olmalı o sıvı rahmi yumuşatıyor dedi
Yaa benim doktorum hicbi sorun yok iliski olabilir dedi. Cevremde de yakınlarım ayni devam ettiklerini söylüyor hep bilemedimMerhaba,
Doktorlar ilk 3 ay cinsel ilişki önermiyor çünkü orgazm sırasında rahimde güçlü kasılmalar oluyor. Dolayısıyla düşük tehlikesi olabilir, riskli bir durum.
Ben de öyle düşünüyorum aslında eskiden daha sık olurdu tabi özellikle bebek yapmaya çalışırken ama simdi haftada 1-2 kere sıkıntı çıkarmaz heralde diye biliyorumBenim doktorum 7. Aya kadar devam edilebilir dedi. Takip ettiğim kadın doğum uzmanları da benzer görüşte, riskli bir durum olmadığı sürece tabi. Bizim çok sık olmasa da arada devam ediyor Bence eşlerle aramıza da soğukluk girmemeli.
Gece 2 tane aliyorumPirilam kulllananlar günde kaç tane içiyorsunuz
Bende bu konuyu dün sordum doktoruma sen nasil rahat edersen dedi sakincasi yok herhangi bi kanama lekelenme olmadigi surece dedi bende cok sukur oyle bi durum yok fakat mide bulantilarindan gozum hcbisey gormuyor saolsun esim anlaysli bu konudaYaa benim doktorum hicbi sorun yok iliski olabilir dedi. Cevremde de yakınlarım ayni devam ettiklerini söylüyor hep bilemedim
Aynen benim de öyleydi 2 gündür prilam sayesinde birazcık daha rahatım, ben gebeligimi adete 5 gün kala öğrendim o günden beri hic iliski olmadi nerdeyse 1 ay olcak artıkBende bu konuyu dün sordum doktoruma sen nasil rahat edersen dedi sakincasi yok herhangi bi kanama lekelenme olmadigi surece dedi bende cok sukur oyle bi durum yok fakat mide bulantilarindan gozum hcbisey gormuyor saolsun esim anlaysli bu konuda
2 tane içiyorum ben yatmadan öncePirilam kulllananlar günde kaç tane içiyorsunuz
Biz etmiyoruz. Doktor da kalp atışına kadar ilişki olmasın dediiKızlar biraz özel olcak ama sormak istedim aranızda iliskiye devam eden/etmeyen var mı? Korkuyo musunuz bişey olur diye? Ben gecen hafta keseyi gördüğümüzde doktora sordum iliskiye devam edebilirsiniz sorun yok dedigi halde kalp atışına kadar bekledik bu hafta onu da duyduk ama hala cesaret edemiyoruz ikimiz de siz ne düşünüyorsunuz? Lekelenmem vs yok
Biz keseyi görünce sıkıntı yok devam edebilirsiniz dedi yine de kalp atışını bekledik ama hala cesaret yokBiz etmiyoruz. Doktor da kalp atışına kadar ilişki olmasın dedii
Yani kanıtlanmış bişi yok ama tedbir amaçlı dedi. Zaten bizde korkuyoruzBiz keseyi görünce sıkıntı yok devam edebilirsiniz dedi yine de kalp atışını bekledik ama hala cesaret yok
Aynen öyle ama ne zamana kadar korkcaz bilmiyorumki. Cevremde konusabildigim yakınlarim normal seyirde devam etmis hepYani kanıtlanmış bişi yok ama tedbir amaçlı dedi. Zaten bizde korkuyoruz
Ağrıları bilmem de ates kan basıncı arttığı icin olabilir mi? Covid falan olmasin Allah korusundünden beri sanki ateşim varmış hissi var. Max 37 gibi. Bacaklarım sızlıyor, sırtım bile ağrıyor. Heralde hamilelik ile alakalı değil di mi? Sizde de alnınızda ateş varmış gibi his oluyor mu?