- 21 Ocak 2021
- 219
- 320
- 18
- 36
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #6.461
Bende hiç bulantı olmadi. Bas donmesi veya gogus buyumesi flan olmadi Sadece cok uzun sure ayakta kalınca belim agriyor yoruluyorum bir de yemeği fazla kacirirsam nefes nefese kaliyormusum gibi hissediyorumArkadaşlar 2.ay sonuna kadar hiç istifra etmeden sadece sabahları hafif mide bulantı belirtisi ile hamilelik geçiren var mı? Bir de göğüs büyümesi. Yada mesela 2.aydan sonra istifralar vs başlayan var mı?
Bana hep 3 ay diyorlar sabredicez napalımHamburger yenildi yarım saat geçmedi istifar etmeye gittim bu İstifar ne zaman geçecek kız var ya
İki günde bir artışa baklıyor düzenli mi artış diye benim 3 kere bakıldı mesela. Yani senin pazar günü baktırman gerekiyor canım. Olmadı pazartesiKızlar Ekim annelerine yazdım ama kimse cevap vermedi. Birde buraya yazayım dün beta 387 çıkmıştı. Çarşamba günü ilk doktor randevum var. Pazartesi tekrar beta baktirmama gerek var mı
saat 1 oldu hala varBana hep 3 ay diyorlar sabredicez napalım
Bende pıhtılaşma İçin 0.4lük iğne, ekstra progesteron ve prednol(kortizon) ve coraspirin ve tiroid için levetron kullanıyorum. Bugün 7+0 dı ve hafif ağrılar oldu akıntım renklendi doktorumu aradım dinlen sadece dedi. Kan değildi kremsi sarımsılığı hafif pembeleşmiş gibi geldi toplam 2-3 saate geçti. Pek bişide yapmıyorum yatıyorum ama tedirgin oldum ptesi muayene vardı zaten. İnşallah hepimizin iyi olur rabbim kucağımıza sağlıkla sıhhatle almayı nasip eder inşallahEvet ben ben de pihtilasma var ben kan sulandirici kullaniyorum ona bagli bir kanama olusmus ama kalmadi sukur bugun agrilarim olunca tedirgin oldum sadece
Ben doktoruma sonsuz guveniyorum dogumda oglumunda benim de hayatimi o kurtardiBaşka doktora da görün istersen bır gebelikte ihtiyaç görülüp diğerinde gerek olmamasını ilk defa duydum çünkü
Felaket mide bulantisi ve kusmalarim varArkadaşlar 2.ay sonuna kadar hiç istifra etmeden sadece sabahları hafif mide bulantı belirtisi ile hamilelik geçiren var mı? Bir de göğüs büyümesi. Yada mesela 2.aydan sonra istifralar vs başlayan var mı?
Prednolu ben de kullandim ama doktorum 7. Haftadan sonra kullaniminda bebege zarari var dedi ve biraktirdiBende pıhtılaşma İçin 0.4lük iğne, ekstra progesteron ve prednol(kortizon) ve coraspirin ve tiroid için levetron kullanıyorum. Bugün 7+0 dı ve hafif ağrılar oldu akıntım renklendi doktorumu aradım dinlen sadece dedi. Kan değildi kremsi sarımsılığı hafif pembeleşmiş gibi geldi toplam 2-3 saate geçti. Pek bişide yapmıyorum yatıyorum ama tedirgin oldum ptesi muayene vardı zaten. İnşallah hepimizin iyi olur rabbim kucağımıza sağlıkla sıhhatle almayı nasip eder inşallah
Aynı sorun bende de var yemeklerden sonra şişiyorum resmen. 2-3 gibi öyle yemeği yiyorum o kadar çok rahatsız ediyor ki beni bazen akşam yemeği bile yiyemiyorum. Yarından itibaren az ve sık yemek yemeği deneyeceğim. Umarım faydasını görürümHanımlar bu gaz ve hazımsızlık sorunu için çözümleriniz var mınormalde gece yemek hiç huyum değil reflümden ama artık acıkıyorum açken yatamıyorum kendimi zorlaşmasa aç yatınca ertesi sabah yüksek bulantıyla kalkıyorum. O yüzden gece atıştırmalarım başladı. Zaten kahvaltı dışında hemen her yediğim sindirim sorunu yapıyodu bide gece yemelerim eklenince iyice kötü oldu...
canım ben hastanede çalışıyorum. Bizim 24. haftadan sonra idari izne çıkarıyor. Ama tabi her an yeni kararlar gelebilir.
Sağlıklı beslenin diyorlar her zaman mümkün olmuyor bende dikkat ediyorum ama ili gün önce hamburger yemiştim.Eki Görüntüle 2776740 Aklıma hamburger soktugun icin tesekkürler sayin yemek sepetii
Hamburger yememizde saknca var midir kizlar bileniniz var mi
Teşekkür ederim canım çok açıklayıcı olmuş. Kanama vs tarzinda birşey yok zaten reglim geceli de 4 gün oldu kimyasal olacağını düşünmüyorum. Gittiğimde kese gözükür heralde. Bence de çok fazla stres yapıyor insan. Doktor isterse bir daha veririm ozamanMerhaba, ben adetim gectikten 3 gun sonra doktora gitmistim. Beta degerine bakmadan ultrasonla bakti ve kese olusmaya baslamis tabi suan cok erken dedi sonra beta vermistim. 10gun sonra da yeniden kontrole gitmistim o zaman bebegi gormustuk. Yani 1 kere bakildi beta degerine. Burada cok okudum surekli beta degerine baktiran var ama doktor yonlendirir zaten. Sonra yukselme sonuclarini tam yorumlayamadan kendi kendimizi strese sokuyoruz. Bence muayeneyi bekleyin kendisinizi strese sokmayin. Simdiden tebrik ederim saglikla kavusun
Benim de simdiye kadar hiç bulantim vs olmadi. Göğüslerim hassas ama büyüme yok gibi. 1 hafta sonra tam 2 aylık oluyorum inşallahArkadaşlar 2.ay sonuna kadar hiç istifra etmeden sadece sabahları hafif mide bulantı belirtisi ile hamilelik geçiren var mı? Bir de göğüs büyümesi. Yada mesela 2.aydan sonra istifralar vs başlayan var mı?
İşte bu aynı ben yemekte sorun yaşamıyorum amaBende hiç bulantı olmadi. Bas donmesi veya gogus buyumesi flan olmadi Sadece cok uzun sure ayakta kalınca belim agriyor yoruluyorum bir de yemeği fazla kacirirsam nefes nefese kaliyormusum gibi hissediyorum
3 ay diyolar ama inşaAllah öyledirHamburger yenildi yarım saat geçmedi istifar etmeye gittim bu İstifar ne zaman geçecek kız var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?