- 27 Eylül 2020
- 1.637
- 3.057
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #6.361
Kuzucum ben kendimi bildigim icin boyle olunca biraz tuzu azaltiyorum ozellikle zeytin i bir kac gun sebze agirlikli besleniyorum geciyor umarim sen de de oyle olurDoğru haklısın dünkü beslenmemden dolayı oldu muhtemelen. Peki tavsiye edebileceğin bir şey var mı?
Merhabaaa bende progestan ve ecopirin kullanıyorum ilk gebeliğimde düşük yaşamıştım önlem amaçlı doktorum verdi umarım sağlıkla kucağımıza alırızMerhaba kızlar bende kontrolden geldim6+3 uyumlu dedi canlı bir bebek dedi hem vajinal hem karından baktı çünkü miyomlarım var onun için biraz riskli Bi gebelik dedi hafif kanama alanı varmış tedbir amaçlı progestan verdi kanamam yok ama olursa mutlaka haber ver dedi bir de aspirin kullanmak plasenta için çok iyiymiş ilk defa bu özel doktora gittim baya bilgilendirme yaptı umarım miyomlarım gebeliğin gelişiminde etki etmez 2 hafta sonra tekrar görmek istedi aspirin konusunda sizin doktorlarınız bişey dedi mi umarım bu gebeliğim sağlıkla sonuçlanır
Canim doktorunun tercihi bu ama 2 3 kere iki gunde bir bhcg nin 2 kat ve daha fazla duzenli bir artisi olmasi gerekiyor saglikli gebelik icin benim ilk tahlilim600 kusur cikmisti doktorum tekrarlamami istemistiKızlar Ekim annelerine yazdım ama kimse cevap vermedi. Birde buraya yazayım dün beta 387 çıkmıştı. Çarşamba günü ilk doktor randevum var. Pazartesi tekrar beta baktirmama gerek var mı
Gecen hafta 8+3 te benimde her sey belliydi cok sasirmistim kafasi kollari bacaklariTeselkur ederim cbm 9+4 bugun inan bende sasiriyorum ilk oglumun usg kagitlarinda hic boyle gorunmuyordu simdi apacik ortada cok guzel dimi ama
Cok zor bir karar bu beklerse anneye zarar verebilir beklemezse belki gec döllenme olmustur ben her zaman ikinci bir doktor gorusu olmasi gerektigine inaniyorumKızlar merhaba ablamda eylül annesi 7. Haftada gitti kalp atılı duyulmadı siz en geç kaçta duydunuz doktor beklemek taraftarı değil ala biz beklemek istiyoruz cevap verirseniz çok sevinirim
Ben de senin yolladığın kararla konuşmaya çıktım. Tamam rapor gibi bisey ekle ver dilekçeni dedi. Şimdi versem haftaya sonuçlanır mi dedim. Sonuçlanacak bisey yok evden calisacagin açık zaten dedi. Ben de verdim dilekçeyi, personel şubeye yonlendirdi, cevap beklemedim, evdeyim
Yani bu 65+ gibi, 10 yaş altı çocuğu olanlar gibi açık bir madde nesini araştırıyor ki
Rica ederim. Sagolsun benim amirim de ikiletmedi. Ben de B bitkiselhayat sayesinde öğrenmiştim, darısı onun başına
Canım bu kadar büyükten hiç cinsiyet tahmin edemiyorum. yalnız bin kere maşallah ne güzel poz vermiş. Ki baya büyümüş yaaa çok heyecanlandım bir daha ki kontrolümeEki Görüntüle 2776907 Evet 7haftalikken de sormustum ama burada baya buyumus oldugu icin tekrar soruyorum sizce cinsiyet nedir acaba alayim tahminleri
İlk baktirdgmda 165 2 gün sonra dün yani 387 çıktı canımCanim doktorunun tercihi bu ama 2 3 kere iki gunde bir bhcg nin 2 kat ve daha fazla duzenli bir artisi olmasi gerekiyor saglikli gebelik icin benim ilk tahlilim600 kusur cikmisti doktorum tekrarlamami istemisti
Ne guzel duzenli artmis 1500 lerde falan kese goruluyor hayirli olsunİlk baktirdgmda 165 2 gün sonra dün yani 387 çıktı canım
Tatlim ben hamileligimi ogrendigim gunden beri oluyorKızlar ben 6.haftanın içindeyim siz tecrübelisinizdir. Bu haftalarda kasık ağrısı olanlar oldumu? Sol kasığım Ağrıyorsanki bir yumruk var
Yaa sanki hiç normal değil gibi hep ağrıyacak mıTatlim ben hamileligimi ogrendigim gunden beri oluyor
Çoğunluğumuzun varKızlar ben 6.haftanın içindeyim siz tecrübelisinizdir. Bu haftalarda kasık ağrısı olanlar oldumu? Sol kasığım Ağrıyorsanki bir yumruk var
Tansiyonun düşüyor olabilir mi benim o zaman oluyorda öyleMerhaba kızlar, dün geceden beri kulaklarım uğulduyor. Elektrik süpürgesi çalışıyor gibi kafamın içinde. Geceden beri geçmedi. Neden olabilir bir fikri olan var mı acaba?
Nerdeyse herkesin oldu benim hala oluyor 8.haftanın içindeyimKızlar ben 6.haftanın içindeyim siz tecrübelisinizdir. Bu haftalarda kasık ağrısı olanlar oldumu? Sol kasığım Ağrıyorsanki bir yumruk var
Hıı ayy seni bulduğum iyi oldu bu fotoyu örnek göstermiştim ya bu vaginal ultrasonmuş sana kız demiş olabilirim diye düşündüm. Ultrason fotosuna bakınca Sol alttaysa plesanta erkek o zaman canımBana yorum yaptın canım. Ama benim buna benzemiyor. Karından usgde sol altta plasenta göründü ama bebek yoktu. Bunda bebeğin yeri bariz
Bende yaşıyorum korkma canım normal bunlar. Rahim büyüyor o yüzdenKızlar ben 6.haftanın içindeyim siz tecrübelisinizdir. Bu haftalarda kasık ağrısı olanlar oldumu? Sol kasığım Ağrıyorsanki bir yumruk var
Yaa içimi rahatlatıyorsunuzBende yaşıyorum korkma canım normal bunlar. Rahim büyüyor o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?