- 21 Ocak 2021
- 219
- 320
- 18
- 36
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #6.221
Caniim cok sevindim gözün aydinKızlaaaar ben de duydum kalp atışınıı her şey yolundaymış şimdilik şükürbana da bi el atar mısınız cinsiyet tahmini konusunda Eki Görüntüle 2776703
Genelde ileri haftalarda bu ölüm ve düşüklerin sebebi enfeksiyon ve kan pıhtılaşma sorunları oluyor.kan pıhtılaşmasına bakmak lazım,bazen haberi olmayınca insanın,doktorda farketmeyebiliyor ilk hamileliklerde.halbuki pıhtılaşma için basit bir aspirin alımı iyi gelebiliyor.paniğe kapılmadan sorgulamak lazım.bazı durumlarda aspirin yeterli gelmiyor,iğnesini yiyorsunuz hamilelik boyuncakızlar az önce arkadaşımın bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendim. 4 aylıktı. çok üzüldüm şimdi bende korkmaya başladım. muayeneler arası çok uzun 3 hafta veriyor doktor. herhangi bir sorun olsa biz nasıl anlarız ki bunu?
Evet simdi SSVD yapan hastaneler var. Uzun bir sure gecmese de isteyen cok. normal doğuma yöneliş artti sankiBende öyle biliyorum.
Ben de ilk cocuk olarak sezeryan ile dogdum. Benden sonraki kardeşlerim 3üde normal dogdu. 4 sene var hep aramızda
Bence iyi piştiği sürece yiyebilirizz canımEki Görüntüle 2776740 Aklıma hamburger soktugun icin tesekkürler sayin yemek sepetii
Hamburger yememizde saknca var midir kizlar bileniniz var mi
Aynen normalde yüksek olmayanın bile yükselebiliyormuşYa kızlar canım sıkıldı. Hamile kalmadan önce bakılan tsh 2 iken şimdi 4.78 geldi üzüldüm bu değere. Hamilelikte artışa mı geçiyor bu değer bebekte anneden takviye yaptığı için herhalde.
heycanlandimBence iyi piştiği sürece yiyebilirizz canım
Aynen risk olmadığı sürece daha sağlıklı normal doğumEvet simdi SSVD yapan hastaneler var. Uzun bir sure gecmese de isteyen cok. normal doğuma yöneliş artti sanki
Senin zaten ikiz. Kolay kolay normal doğumu denemez doktorlar risk almak istemezler gerekte yok. Normal olsun sezaryen olsun ikiside bizim için yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsunbak bunu
ilk defa duydum bnde bana da 6 yil oldu sezeryn olali
bide esini kaybetme korkusu bende de basladi cnmVucudumdaki kötü değişiklikler neticesinde (kilo artışı, saç boyatamama vb.) rüyalarım tam bir kabusa döndü. Eşimin beni aldattığını görüp duruyorum. Arkadaşlarıma anlattım hamilelik rüyaların başlamış dedi
tabiikidee en önemli cnm insallah vaktinde zamanda dogmak isterler rabbim hakkmzda hayrlisini nasip etsin insallahSenin zaten ikiz. Kolay kolay normal doğumu denemez doktorlar risk almak istemezler gerekte yok. Normal olsun sezaryen olsun ikiside bizim için yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun
Sağol kuzumm çoook şükürCaniim cok sevindim gözün aydinmasallah. Saglikla gelsin
Ya kızlar bende kocam ya ölürse diye korkmaya başladım hormonlar mı yapıyor bunu ya. Durup dururken aklıma geliyor böyle Allah korusun naparım diyorum ya deli miyim neyimbide esini kaybetme korkusu bende de basladi cnm
Çooook fena bi hismişbide esini kaybetme korkusu bende de basladi cnm
Bende oda başladıYa kızlar bende kocam ya ölürse diye korkmaya başladım hormonlar mı yapıyor bunu ya. Durup dururken aklıma geliyor böyle Allah korusun naparım diyorum ya deli miyim neyim
Canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına maşallah bebişinedeKızlaaaar ben de duydum kalp atışınıı her şey yolundaymış şimdilik şükürbana da bi el atar mısınız cinsiyet tahmini konusunda Eki Görüntüle 2776703
Sorma napacaz böyle öffBende oda başladıkesinlikle hormonlardan dolayı bence düşününce ağlamak istiyorum
Evet canım karından ultrason:) biraz gerilere saklanmış zor buldu doktorCanım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına maşallah bebişinedeEğer karından ultrasonsa bana kız gibi geldi çok anlaşılmıyor ama sanırım bebek sağ tarafta o yüzden öyle dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?