- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #6.121
İnşallah iyi haberler yazarım buraya evet anasınıfı öğretmeniyim özledim miniklerimiYarın güzel haberlerini bekliyoruz canım. Öğretmen misin çok güzel ya
Ben işteyken uzun bol üst giyip pantolonun düğmesini açıyorumAllahtan kış ve sahadayım günün çoğunluğu mont sağ olsun Yeni pantolon almak için erken mi acaba yarın mutluka haber verirsin benim daha 3 haftam var kontrole
Amin inşallah, cümlemizinki sağlıklı sıhhatli gelsinÇok sevindim temiz çıkmasına. Umarım diğer test de sıkıntısız çıkar. Geçmiş olsun, sağlıcakla gelsin
Evden çalışmaya geçmedin mi?Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım. Öğretmen misin çok güzel ya
Ben işteyken uzun bol üst giyip pantolonun düğmesini açıyorumAllahtan kış ve sahadayım günün çoğunluğu mont sağ olsun Yeni pantolon almak için erken mi acaba yarın mutluka haber verirsin benim daha 3 haftam var kontrole
Benim bulantım olmuyor dahacaMerhaba canım bende 6+0 önümüzdeki hafta kontrolüm var benimde ins kalp atışlarını duyarım. Seninde ozellikle sabahları miğde bulantın oluyor mu?
Cok guzel isimler bir an once dogsunlarda isimleriyle seslenelim onlaraMUHAMMED ALİ
ÖMER ASAF
ZEYNEP TUANA
SON KARAR İSİMLERİMİZ TEYCELERRR NASILLL
Benim oglumun ismi poyraz tekrar oglum olursa ismi kuzey olacak insaallah cunku poyraz kuzeyden esen ruzgar demekIsim fikir alisverisi baslamis bakiyorumdakizim olursa kardelen oglan olursa poyraz yada karan isimleri geciyo icimden benimde
Allah tamamına erdirsinBen de Elika diye bir programdan takip ediyorum gebeliğimi tavsiye ederim oranın da forumu var bebeğin gelişimini hafta hafta bilgilendiriyor kilo takibi var bir sürü şey var bir de böyle yazılı çerçeveleri var bir deneyim dedim güzel oldu günce tutuyorum oraya yapıştıracağım Allah'ım inşallah heveslerimizi yarıda bırakmasın sağlıkla kavuştursun yavrularımıza
Eki Görüntüle 2776399 Eki Görüntüle 2776397 Eki Görüntüle 2776398
İnsallah guzel haberlerini bekliyoruzİnşallah iyi haberler yazarım buraya evet anasınıfı öğretmeniyim özledim miniklerimiyeni pantolonu ben de düşündüm sonra dedim o da olmaz ilerde boşuna almayım biraz daha bekleyelim iyice büyüsün göbüşler Allah kontrol günü beklerken sabır versin gönül ferahlığı versin inşallah hepimize çalışmak zaman geçirmek açısından iyi kolaylıklar diliyorum dikkat et kendine sahada
Aynen belirti olsa vesvese yapıyoruz olmasa yapıyoruzSelam kızlarDün akşam rutin mide yanması ve bulantısıyla yattım, artık bu saatlerde midemin yanmaya başlaması lazımdı ama başlamadı. Pozitif olup bir şey yoktur paranoya yapma diyorum ama normal mi sizce arada hafif batmalar falan devam. Bugün 9. Haftam dolacak hayırlısıyla. Bugün de kumpir istedi canım onu falan yaptım acaba patates mi iyi geldi nedir valla anlayamadım mide kötü olsa dert, olmasa dert..
MaşallahBen de Elika diye bir programdan takip ediyorum gebeliğimi tavsiye ederim oranın da forumu var bebeğin gelişimini hafta hafta bilgilendiriyor kilo takibi var bir sürü şey var bir de böyle yazılı çerçeveleri var bir deneyim dedim güzel oldu günce tutuyorum oraya yapıştıracağım Allah'ım inşallah heveslerimizi yarıda bırakmasın sağlıkla kavuştursun yavrularımıza
Bu foto benim 1. aydaki göbeğim şuan iki misliAllah tamamına erdirsindün göbek muhabbeti yapmıştık benim de aynen göbeğim öyle şu anda
Canım ikiside çok güzel tınısı da çok hoş çok beğendimErkek ASAF
Kiz ASEL
AminAynen belirti olsa vesvese yapıyoruz olmasa yapıyoruzhepimiz aynı durumdayız Allah yardımcımız olsun
Yine minik minnoşturBu foto benim 1. aydaki göbeğim şuan iki misli
Haftada iki gün olacak okul o zaman da dikkat edicem mecburen normalde onlar sarılmadan ben sarılırdım ama şartlar değişti maalesef Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavrularına hepimizi bu Corona illetinden korusun inşallah biran önce biterİnsallah guzel haberlerini bekliyoruzamann okullar açılınca dikkat et canim anasinifi bebeleri hep koşa koşa gelip sariliyorlar. kontrolsuzce kosuyorlar flan..carpma ihtimali cok oluyor. Ben gecen sene ogluma hamile iken kac kez tehlike atlattim oyle. Allah korusun bebislerimizi
Aynen öyle canimHaftada iki gün olacak okul o zaman da dikkat edicem mecburen normalde onlar sarılmadan ben sarılırdım ama şartlar değişti maalesef Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavrularına hepimizi bu Corona illetinden korusun inşallah biran önce biternormal hayatı çok özledik
amin cnm insalllahhhhBen de Elika diye bir programdan takip ediyorum gebeliğimi tavsiye ederim oranın da forumu var bebeğin gelişimini hafta hafta bilgilendiriyor kilo takibi var bir sürü şey var bir de böyle yazılı çerçeveleri var bir deneyim dedim güzel oldu günce tutuyorum oraya yapıştıracağım Allah'ım inşallah heveslerimizi yarıda bırakmasın sağlıkla kavuştursun yavrularımıza
Yani şimdi 15 gün geçtiği için 7+2 olmalıydı diyorsunuz. İlk zamanlarda böyle sapmalar olabiliyormuş ilerleyen haftalarda yakalıyormuş bebek. Doktorunuz bişey dedi mi bu konuda?Kızlar iyi akşamlar birşey sorucam bundan 15 gün önce doktoruma gittiğimde keseye göre 5+1 demişti , dün gittiğim de ise 6+5 dedi hesaplayınca yada uygulamaya bakınca uyuşmuyor neden ?
Çok tatlısınız karı-koca maşallah bayıldım enerjinizeBen de Elika diye bir programdan takip ediyorum gebeliğimi tavsiye ederim oranın da forumu var bebeğin gelişimini hafta hafta bilgilendiriyor kilo takibi var bir sürü şey var bir de böyle yazılı çerçeveleri var bir deneyim dedim güzel oldu günce tutuyorum oraya yapıştıracağım Allah'ım inşallah heveslerimizi yarıda bırakmasın sağlıkla kavuştursun yavrularımıza
Bn değil cnm Bi arkadaş sormuştu okumuştur inşallahEVet canım Xiomi kullanıyorum memnunum ama evinde çok halı varsa sorun yaşayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?