- 10 Ocak 2021
- 1.233
- 2.130
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #5.921
İnşaAllah geçer bir an önceAYnı ben resmen mutsuzum bu bulantı yüzünden
Ben sağlık ocağında yaptırdım canım kan testlerimi .. bunlar yeterli başka da istemiyorum dediArkadaşlar Günaydınsize birşey danışmak isitiyorum. Şu anda benim gittiğim hastane özel hastane muayene ücretleri için lafım yok Ama bu kan tahlilleri vs istediği şeyler gerçekten pahalı tutuyor özel hastaneye gidip gebelikte yapılması gereken kan tahlili vesaire için istenilen testler yine özel hastanenizde mi yaptırdınız yoksa başka bir yerde yaptırdınız ? ne önerebilirsiniz bana?
Çok sevindiiim gözün aydın!!Kızlar elhamdülillah ben de duydum kalp atışını, düzeltilmiş haliyle 6+5 olarak belirledi doktor, darısı henüz duyamayan arkadaşlarımıza olsun bir an önce insallah
Doktorumdan çok memnunum ama evet farklı bir doktora da gideyimKese 25in üstüne çıkması beklenmesi gerekiyo diye biliyorum, yada öncesinde duyup sonra duymadıysa yada 25in üstünde hala duymuyo 8.haftada tamamlandıysa 2-3 farklı doktor görüşü almak en iyisi. Benim de 2 kürtaj öncesinde 2.de 8.haftada dinletti doktor 9.haftada durmuş kalbi kürtaj dedi üstüne 2farklı doktordan daha görüş aldım. İlkin de kalbi hiç duymadık 6.haftada kürtaj(bhcg dengesizdi zaten baştan itibaren) ve onda da 3-4 doktor görüşü almıştık
Aynen öyle canim aşırı pahalı tutuyor. Ben devlette yaptirdim tahlillerimi. Sonucu ozeldeki doktoruna da gosterebilirsin.Arkadaşlar Günaydınsize birşey danışmak isitiyorum. Şu anda benim gittiğim hastane özel hastane muayene ücretleri için lafım yok Ama bu kan tahlilleri vs istediği şeyler gerçekten pahalı tutuyor özel hastaneye gidip gebelikte yapılması gereken kan tahlili vesaire için istenilen testler yine özel hastanenizde mi yaptırdınız yoksa başka bir yerde yaptırdınız ? ne önerebilirsiniz bana?
Özelde 530 tl dediler biz de devlete gitcez tanıdık bi dr yazcak canım tanıdık yoksa ayrıca randevu alip yazdirabilirsinArkadaşlar Günaydınsize birşey danışmak isitiyorum. Şu anda benim gittiğim hastane özel hastane muayene ücretleri için lafım yok Ama bu kan tahlilleri vs istediği şeyler gerçekten pahalı tutuyor özel hastaneye gidip gebelikte yapılması gereken kan tahlili vesaire için istenilen testler yine özel hastanenizde mi yaptırdınız yoksa başka bir yerde yaptırdınız ? ne önerebilirsiniz bana?
Hiç öyle düşünme, evlat bu tabiki de sever. Ilk göz ağrı herzaman farklı olur ama evlatlar arası ayrımcılık olmaz. Şimdi belki farklı endişeleri vardır eşinizin ama doğduktan sonra kendi canından olana sevmemezlik ayrım yapamaz. Oğlunuz bu yeni arkadaşını çok sevecek inşallah babası da sever illakiKizlar size birşey söyleyeceğim eşim hamile olmama pekde sevinmedi oğluma çok çok aşırı derecede düşkün benim hayattaki son noktam falan diyor hatta aldiralim falanda dedi ama ben olmaz deyince tamam dedi aslında bu bebeği oğlum için daha çok istiyorum benim bir oğlum var 4.5 yaşında gelişim geriliği var yasitlarina göre çok çok asosyal hiç kimsenin evine vs gitmez ağlar çok zeki normalinde şu an tamamen ben biz gibi okuması vs var tam cümle kuramıyor Dr evden çıkmadığı dan geri kalmış dedi bende en azından bir kardeşi olur ilerde arkadaş olurlar diye düşünüyorum ama aklıma takılan eşim ayrimmi yapar doğduktan nsonrq duzelirmi acaba
Yaaa cok sevindiim caniimKızlar elhamdülillah ben de duydum kalp atışını, düzeltilmiş haliyle 6+5 olarak belirledi doktor, darısı henüz duyamayan arkadaşlarımıza olsun bir an önce insallah
Ben de şu an düzenli bakıma fln başladım, düzelir zamanla diye düşünüyorum. Olmasa kestirecem ben de galibabenim 6. haftamda çok dökülme olmuştu. sonra saçımı kestirdim şimdi çok şükür hafifledi canım. vücut hormonlara alışırken oluyor herhalde
Doktorun istediği testlerin çıktısını aldım devlet Hastanesi'nde yaptırdım çünkü 900 küsür tutuyordu devletteki doktorun dediğine göre çok gereksiz şeyler istemiş senden dedi ama yaptı yine sağ olsun sonra gittim kendi doktoruma gösterdimArkadaşlar Günaydınsize birşey danışmak isitiyorum. Şu anda benim gittiğim hastane özel hastane muayene ücretleri için lafım yok Ama bu kan tahlilleri vs istediği şeyler gerçekten pahalı tutuyor özel hastaneye gidip gebelikte yapılması gereken kan tahlili vesaire için istenilen testler yine özel hastanenizde mi yaptırdınız yoksa başka bir yerde yaptırdınız ? ne önerebilirsiniz bana?
Süt diye düşünüyordum ben ama sabah içtiğim süt neden akşam gaz yapsın ki o da var soracaktım doktora unuttum ki gaz diyecek muhtemelen.Acaba yedigimizden ictigimizden mi oluyor, birsey gaz mi yapiyor bilmiyorum ki :/
MerhabaKizlar size birşey söyleyeceğim eşim hamile olmama pekde sevinmedi oğluma çok çok aşırı derecede düşkün benim hayattaki son noktam falan diyor hatta aldiralim falanda dedi ama ben olmaz deyince tamam dedi aslında bu bebeği oğlum için daha çok istiyorum benim bir oğlum var 4.5 yaşında gelişim geriliği var yasitlarina göre çok çok asosyal hiç kimsenin evine vs gitmez ağlar çok zeki normalinde şu an tamamen ben biz gibi okuması vs var tam cümle kuramıyor Dr evden çıkmadığı dan geri kalmış dedi bende en azından bir kardeşi olur ilerde arkadaş olurlar diye düşünüyorum ama aklıma takılan eşim ayrimmi yapar doğduktan nsonrq duzelirmi acaba
Ya minnağa bak sennn mașallahEki Görüntüle 2775874
Kızlar çok şükür bebişi gördük ve kalp atışını duydukHepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli gelişip doğsunlar inşallah B bitkiselhayat canım sence cinsiyeti ne başka bilen arkadaşlarda yorumlarsa sevinirim Benim bi fikrim var ama bakalım bilemiyorum
Amin canım inşallahSlm kıssslar biz de 9. Haftamizdayız
Nasipse eylül annesi olucam ben de..herkes sağ salim kucağına alsın inşallah bebeklerini
Bin yüz milyon kere maşallah Canım ya rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2775874
Kızlar çok şükür bebişi gördük ve kalp atışını duydukHepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli gelişip doğsunlar inşallah B bitkiselhayat canım sence cinsiyeti ne başka bilen arkadaşlarda yorumlarsa sevinirim Benim bi fikrim var ama bakalım bilemiyorum
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım yaYa minnağa bak sennn mașallah
Ben hiç anlamıyorum ama içime kız doğuyorhayırlısı olsun.
Amin canım Allah razı olsunBin yüz milyon kere maşallah Canım ya rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahRamziye göre erkek olabilir gibi geldi tabi biliyorsun anlayıp anlamadığımızı cinsiyetler belli olunca öğreneceğiz
Yalniz degilsin 5. Haftada basladi benimde prilam kullaniyorum tek faydasi kusmuyorum artik ama bulantilar 5dk bile gecmeden devam ediyor 2gundur ilacim az var diye geceleri 1tane aliyorum bulantilarim artti malesef Allahtan yarn randevum varda doktoruma yazdricam yoksa gecmiyo zamanMide bulantısı sadece bendemi bu kadar fazlaaa
Tahlilleri hiç özelde yaptırmadım. Ya sağlık ocağında ya devlette yaptırdımArkadaşlar Günaydınsize birşey danışmak isitiyorum. Şu anda benim gittiğim hastane özel hastane muayene ücretleri için lafım yok Ama bu kan tahlilleri vs istediği şeyler gerçekten pahalı tutuyor özel hastaneye gidip gebelikte yapılması gereken kan tahlili vesaire için istenilen testler yine özel hastanenizde mi yaptırdınız yoksa başka bir yerde yaptırdınız ? ne önerebilirsiniz bana?
Canım bnmkinde yorumlar misin:)Bin yüz milyon kere maşallah Canım ya rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahRamziye göre erkek olabilir gibi geldi tabi biliyorsun anlayıp anlamadığımızı cinsiyetler belli olunca öğreneceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?