- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #5.721
Devletin ultrasonu çok kötü oluyor ona takılıp üzme kendini. Kendi doktoruna gidince görürsün herşeyin yolunda olduğunuKızlar merhaba ben şuan 5+3 hamileyim daha önce bir düşük yaptım sonra 8 ay da hamile kaldım. Pazartesi doktorum vajinal baktı 13.7mm kese içinde yolk salk gördü yeri iyi dedi. Bugün devlete tahlil için gittim doktor ultrasonla bakalım önce dedi baktı ve bu düşcek dedi karnımdan 12mm ölçtü yarın kendi doktoruma gidicem ama çok korkuyorumneden kese daha küçük göründü sizce
İnşallah sağolunBen kendimden şöyle örnek vereyim bana bir doktor rahmin kalınlaşmamış sen hamile değilsin kan ölçümünde hata olmuştur dedi biz yapalım dedi 588 çıktı orda da. Kimyasal o zaman iki güne düşürürsün dedi ertesi gün bir doktora daha gittim her şey yolunda kalınlaşma da var dedi şimdi 8 haftalık oldu Allah'ın izniyle her şey yolunda. Şöyle de bir şey var devlet hastanelerinde cihazlar biraz daha eski illa ki fark olur hemen bu düşecek demek biraz yanlış olmuş bir de biri vajinal muayene biri karından muayene onda da fark olur. Kesinlikle hiç stres yapmayın stres de tehlikeli bir şey yarın inşallah kendi doktorunuzdan güzel haberler alacaksınız
Evet ultrason kötüydü ama bakar bakmazda düşcek demesi ne bileyim ne gördü tutuldum konuşamadım daDevletin ultrasonu çok kötü oluyor ona takılıp üzme kendini. Kendi doktoruna gidince görürsün herşeyin yolunda olduğunu
Ultrason fotoğrafı verdi mi biz bakalımEvet ultrason kötüydü ama bakar bakmazda düşcek demesi ne bileyim ne gördü tutuldum konuşamadım da
Ben de anlayamıyorum neden direkt kestirip attıklarını ama alışmışlar sanırım bilemiyorum siz dua edin inşallah her şey yolundadırİnşallah sağolunDirek insana bu düşcek neden derki bir doktor yaşı da bayağı büyüktü
Uygulamayı bilmiyordum şimdi baktım da evet eklenmiyor. Siteden dene biKızlar ben foto ekleyemiyorum uygulamadan yazıyorum o sebeplemi
İstisnalar vardır ama devlettekiler çok gaddar yaa. Kalp atışı alamayınca doktor bi durdu gözümün içine baktı ölmüş bu dedi. Şok oldum bi anda yaşlar boşaldı gözümden. Öyle denir mi alıştıra alıştıra de bariBen de anlayamıyorum neden direkt kestirip attıklarını ama alışmışlar sanırım bilemiyorum siz dua edin inşallah her şey yolundadır
Canım cevap verdiğin teşekkürler.ozaman yan etki falan yok..ben bir yazıda okudum 90 yıllarda hamilerde bulantı için kullanılan bir ilacın çık kötü yan etkilerini okumuştum korkuyorum kullanmayaSayfanın çoğu kullanıyor
Eki Görüntüle 2775426Ultrason fotoğrafı verdi mi biz bakalım
Ayy inanmıyorum ya karşındaki hamile bir kadın hormon seviyesi kat kat artmış öyle söylenir mi Allah gaddar doktorlarla karşılaştırmasın bizleri hiçbir zamanİstisnalar vardır ama devlettekiler çok gaddar yaa. Kalp atışı alamayınca doktor bi durdu gözümün içine baktı ölmüş bu dedi. Şok oldum bi anda yaşlar boşaldı gözümden. Öyle denir mi alıştıra alıştıra de bari
Ben açamadım ama açabilen arkadaşlar yorum yaparEki Görüntüle 2775426
bu kendi doktorumun pazartesi vajinal baktığı Eki Görüntüle 2775427
Bu da bugün bakılan karından
Kiz gibi bence@Ikra meyra T Takitoki bir de siz bakabilir misin acaba? Bir anayiğit arıyorum ramzi teorisine göre vajinal ultrasondan anlayan:))
Ters olmuyor illa. Makinadan makinaya degisiyo canmmVajinal tam tersi oluyor. Burda sağda gibi. Solda gibi düşüncez. Yani erkek
Çok teşekkür ederim canımKiz gibi bence
Sağol canım hayırlısı olsun artık, ben kız gibi hissediyorum belki de istediğimdenVajinal tam tersi oluyor. Burda sağda gibi. Solda gibi düşüncez. Yani erkek
Uyku yapıyor diyorlar bi. O da gece içince sıkıntı olmuyormuş. Başka yan etki duymadım. Vitamin sonuçta fazla içilmediği sürece bişey olacağını sanmamCanım cevap verdiğin teşekkürler.ozaman yan etki falan yok..ben bir yazıda okudum 90 yıllarda hamilerde bulantı için kullanılan bir ilacın çık kötü yan etkilerini okumuştum korkuyorum kullanmaya
AçılmıyorEki Görüntüle 2775426
bu kendi doktorumun pazartesi vajinal baktığı Eki Görüntüle 2775427
Bu da bugün bakılan karından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?