- 8 Mart 2020
- 676
- 515
- 33
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #4.821
Devlette yaptırdım sadece kese gördü kan testi istedi taksi, HIV , rubella vsBenim doktorum kalpten önce istedi. Bende Devletteki doktora o yüzden gittim bedavaya olsun diye.. dedim böyle böyle ama devletteki prensip meselesi kalp duymadan kan testine yollamam dedi
Canım doktor yapmadı yoksa evet yapılıyor, öyle bir doktora denk geldim.Devlette yaptırdım sadece kese gördü kan testi istedi taksi, HIV , rubella vs
Yaa benimde evde kedim var ve disardakileride besliyorum suan arastirip ogrendim :/ boyle birseyden hic haberim yoktu ama zaten kedimin tuvaletini temizlerken hijyenik calisiyorum ve asıları yapılıyor. Kedimde bi cocugum gibi ayni insallah bi problem olmazTakoplazma ya kanayan yaram en çok onu merak ediyorum evde kedim var sokakta kedilerim var. Benim de sıra ona geliyor sanırım panik konusunda... Çok haklısın canım biraz sallamamayı öğrensek daha zevkli geçecek şu dönemler.. Şurada 3 gün var Dr kontrolüne 3 günü sabredemiyorum 9 ay geçmez böyle... Çok şükür ki sizler biraz beni silkeliyorsunuz
Ben sağlık ocağında yaptırdım toksoplazma, rubella ve diğerlerini. Hatta bugün sonuçlarımı aldım. Yalnız Her sağlık ocağı yapmıyor olabilirSaglik ocagi yapiyor orada yaptirsana, gebeyim demen yeterlitoksoplazma ve rubella yapılmıyor ama
Erkeğe benzettim
Buradan anladığım her saglik ocagi farkli yapiyor demek ki, hiv yapti mesela bizimki bu testlerden sadece rubella ve toksoplazma yapılmadıBen sağlık ocağında yaptırdım toksoplazma, rubella ve diğerlerini. Hatta bugün sonuçlarımı aldım. Yalnız Her sağlık ocağı yapmıyor olabilir
Bence kız canımKızlar cinsiyet tahmıninden anlayan arkadaşım bi bakabilirmi :)
doğuma kadar kullananlar var canım ama lekelenmeler 12.haftaya kadar geçmesi gerekir diyorlar. Benim 4-5 gündür vardı bugün baya azaldı gibi progestan alıyordum bendeMerhaba, benim gibi progestan kullanan var mı acaba. Bu ilaç 3 aydan sonra da kullanılıyor mu acaba. Bende hala lekelenme devam ediyor. Sanki hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum. İnşallah uzun süre kullanılıyordur çünkü kendimi güvende hissettiriyor biraz da
kesinlikle kedinizi tras ettirmenizi oneriyorum o kadar rahat oluyoki ve uzun bi sure tuyleri dokulmuyor, yeni cikan tuylerde dokulmuyor :)Aynen ben salam sosis bile yedirmiyorum kendimiz de yemiyoruz zaten de kedim de çiğ hicbisey yemiyor. Eldiven de kullanabilirsiniz kaka temizlerken. Kedinin beni düşündüren tek sıkıntısı tüy dökmesi, asla taratmiyor heryer tüy ne kadar temizlesek de yapışıyor heryere, kendi odamızdan yavas yavas uzaklastirmaya caliscaz doguma kadar kademeli olarak, nasıl olcak bilmiyorum çocuk üstümde yatmayi cok seviyor
BenKızlar ağdaya devam eden arkadaşlar var mı aramızda
Ben de tam lekelenmelerim bitti diyorum yine oluyor arada bir yokluyor beni. Sürekli bir kaygı oluyor insanda. Doğuma kadar kullanılması iyiymiş bakalım Dr ne diyecekdoğuma kadar kullananlar var canım ama lekelenmeler 12.haftaya kadar geçmesi gerekir diyorlar. Benim 4-5 gündür vardı bugün baya azaldı gibi progestan alıyordum bende
Yaa yazin denerim bi bakalımN
kesinlikle kedinizi tras ettirmenizi oneriyorum o kadar rahat oluyoki ve uzun bi sure tuyleri dokulmuyor, yeni cikan tuylerde dokulmuyor :)
Tamam canım bende bi kerelik jilet yaptım ama hiç rahat değilim bidaha ki kontrolden önce ağdaya gideyim bende ya bişey olmaz heraldeBendr gitmeden önce yaptım canım korka korka ama bi sorun olmadi simdilik
Olmaz inşallah canımYaa benimde evde kedim var ve disardakileride besliyorum suan arastirip ogrendim :/ boyle birseyden hic haberim yoktu ama hı kedimin tuvaletini temizlerken hijyenik calisiyorum ve asıları yapılıyor. Kedimde bi cocugum gibi ayni insallah bi problem olmaz
Psikolojik olarak çok rahatsız oluyorlar amaN
kesinlikle kedinizi tras ettirmenizi oneriyorum o kadar rahat oluyoki ve uzun bi sure tuyleri dokulmuyor, yeni cikan tuylerde dokulmuyor :)
Teşekkür ederim yarın tekrardan doktora gideceğimHayır olmadı, ben progestan, coraspirin, folik, deltacortril ve göbekten iğne yapıyorum, progestan kullananlarda lekelenme kolay kolay olmaz ama sayfayı ilk günden beri takip diyorum cogu kişide lekelenme oluyor endişe etmeyin doktorunuza başvurun
Bence sen yine de doktora bi sor bi ara lekelenmen oluyodu ya nolur nolmaz, agda yaptığım gün sürekli leke mi gelcek diye tedirgin oldum nedense ,Tamam canım bende bi kerelik jilet yaptım ama hiç rahat değilim bidaha ki kontrolden önce ağdaya gideyim bende ya bişey olmaz heralde
Aynen bende de öyle oluyor leke görünce de korkuyorumBen de tam lekelenmelerim bitti diyorum yine oluyor arada bir yokluyor beni. Sürekli bir kaygı oluyor insanda. Doğuma kadar kullanılması iyiymiş bakalım Dr ne diyecek
Doğru canım ya ben en iyisi doktoruma bir sorayımBence sen yine de doktora bi sor bi ara lekelenmen oluyodu ya nolur nolmaz, agda yaptığım gün sürekli leke mi gelcek diye tedirgin oldum nedense ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?