- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
Bunu duymuştum muzla nasıl oluyor tadıMuzla karıştır güzel oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu duymuştum muzla nasıl oluyor tadıMuzla karıştır güzel oluyor
Amin kuzum Allah razı olsunInsallah canim benim sende saglicakla alırsın kucagina bebeginiii
Muz bal avakado sütMuzla karıştır güzel oluyor
Harikaaaaaaaaaaa ilk kez denedim sevmeyenlere tavsiye ederim şiddetle hemdeBunu duymuştum muzla nasıl oluyor tadı
Muz bal avakado süt
Valla ben 1 adet muz avakado biraz ceviz ve 1 bardak sütü harika bi karisim okuyor ozellikle olgun muzla tavsiye üzerine yapmıştım harika olduBunu duymuştum muzla nasıl oluyor tadı
Hemen deneyeceğim o haldeHarikaaaaaaaaaaa ilk kez denedim sevmeyenlere tavsiye ederim şiddetle hemde
Sen demistin banaa zatenn yoksa yiyemezdim icine biraz ceviz atiyorum bomba olsun diyeMuz bal avakado süt
Şifa olsun kuzum aynen topic de paylaşmıştım herkez yapsın diye beğenmene sevindim kuzum yok tek yemek gerçekten zor avakadoyu Allah'ın gücüne gitmesin ama damak tadım değil ama bebiş için mecbur yedikSen demistin banaa zatenn yoksa yiyemezdim icine biraz ceviz atiyorum bomba olsun diye
Evet dene kuzu süt avakado sana şuanda çok iyi bol bol iç süt hergün süt ürünlerini ye maşallah herşey iyi olacakHemen deneyeceğim o halde
Adet günü gelmeden net bi sey olamıyor hiç. Adet belirtileri de olabiliyor gebelik de. Bat geçince netleşiyor ancakSize sorum olacak , ben ovülasyon testiyle bu ay değerlendirdim normalde uygulamalardan 3 gün erken yumurtlamam oldu. Değerlendirmeden sonra göğüslerde hiç olmadığı kadar şişme oldu , adetime 4 gün kaldı test yaptım dayanamayıp negatif. Ama kasıklarda ince sızım var ara ara ve beyaz akıntım devam ediyor. Erken yumurtlama olduğundan gebelik şansı düşük mü olur?
Bu arada avakado bebek doğup ek gıdaya başladığınızda verebilirsiniz kizlar.anne sütü niteliğinde olduğunu duymustum ben veriyordum ezip kızıma..Şifa olsun kuzum aynen topic de paylaşmıştım herkez yapsın diye beğenmene sevindim kuzum yok tek yemek gerçekten zor avakadoyu Allah'ın gücüne gitmesin ama damak tadım değil ama bebiş için mecbur yedik
Bütün cazibeni kullan hayır diyemesin o halde bileÖff iyileşmesi lazım bu adamın
Hayalet çizgi görüyorum sanki ben pek testten anlamasamda orda bisey var ama
Ben test yaptım canımmmm bata 9 vardı kocam bir negatifBütün cazibeni kullan hayır diyemesin o halde bile
Bendede ahahahaahBütün cazibeni kullan hayır diyemesin o halde bile
Umudum yok deme evrene pozitif şeyler gönder canimŞöyle hepimizin regli gecikse. Son dakika golü olsa.. Benimde hiç umudum yok çünkü. Eşimde kızıyor erkenden test yapmama
Dimi ya planlı yapılacak bi iş degilEvet aynen öyle oluyor bu ay ilk defa ovulasyonla denedim ve tuttu ama sıkıcı bir hal almaya başlamıştı
Bende öle olmak için uğraşıyorum şuan bat a 6 gün kaldiGaranticiyim ben
Aynen öyleDimi ya planlı yapılacak bi iş degil