- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Şifa deposu diyeydin bir an önce iyilesmen lazım çocuk yapicazYaa ahahah tarhana içirdim sabah sabah yaa bu ne diyo sabahın köründe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şifa deposu diyeydin bir an önce iyilesmen lazım çocuk yapicazYaa ahahah tarhana içirdim sabah sabah yaa bu ne diyo sabahın köründe
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsınKızlar ben geldimmmm nasilsinizzzz
Hahaha yaa programlanmış olmayalım diye yumurtlama tarihlerimi hiç söylemiyorum yani ilişkininde dinamiği bozulur diye çocuk indeksli olsun istemediğimden.. Bir süre sonra sıkıcı bir hal alıyormuş çünkü Ovülasyonu da gizli takp ediyorum iş yerimdeŞifa deposu diyeydin bir an önce iyilesmen lazım çocuk yapicaz
Evet aynen öyle oluyor bu ay ilk defa ovulasyonla denedim ve tuttu ama sıkıcı bir hal almaya başlamıştıHahaha yaa programlanmış olmayalım diye yumurtlama tarihlerimi hiç söylemiyorum yani ilişkininde dinamiği bozulur diye çocuk indeksli olsun istemediğimden.. Bir süre sonra sıkıcı bir hal alıyormuş çünkü Ovülasyonu da gizli takp ediyorum iş yerimde
Yumurtalamada hangi günleri denedin canımEvet aynen öyle oluyor bu ay ilk defa ovulasyonla denedim ve tuttu ama sıkıcı bir hal almaya başlamıştı
Yumurtlamadan 1 gün öncesini yumurtlama günümü 2 gün sürdüğü için 2 gün değerlendirdik ve diğer gün çatladı o günü de toplamda 4 gün değerlendirmiş olduk kuzumYumurtalamada hangi günleri denedin canım
İyi ozman ben dünde değerlendirmiştim önümüzdeki 3günü değerlendiriyim.Yumurtlamadan 1 gün öncesini yumurtlama günümü 2 gün sürdüğü için 2 gün değerlendirdik ve diğer gün çatladı o günü de toplamda 4 gün değerlendirmiş olduk kuzum
Sen yine testleri bırakma bugün yumurtlama günün müydü hatırlayamadım normalde çatlama görene kadar devam edin diyorlar yaİyi ozman ben dünde değerlendirmiştim önümüzdeki 3günü değerlendiriyim.
Ocakta bir sene olacak kimyasaldan sonra 2 klomen denedim ama bana iyi gelmiyor o. Artik kullanmakta istemiyorumNe zamandır deniyorsun?
Peki ovulasyon denedin mi?Ocakta bir sene olacak kimyasaldan sonra 2 klomen denedim ama bana iyi gelmiyor o. Artik kullanmakta istemiyorum
2 sefer klomen kullandim hic iyi gelmiyor bana doktor istersen asilama yapalim dedi bende ocak ayına erteleyip duruyorumDeneme surene bağlı kuzum uzun zamandır deniyorsan aşılama başla arkadaşım ilk deneme de ikizlere hamile kaldi
Evet dedim 6 defa hic birinde olmadi bu ayda takip ettim bakalim 26 ekimi bekliyorum bebek hic bana mısin demiyorPeki ovulasyon denedin mi?
Yalnız değilsin cevizcim hepimiz aynıyız artık daha da takılmaya başlıyorum benEvet dedim 6 defa hic birinde olmadi bu ayda takip ettim bakalim 26 ekimi bekliyorum bebek hic bana mısin demiyor
HahahahaHahaha yaa programlanmış olmayalım diye yumurtlama tarihlerimi hiç söylemiyorum yani ilişkininde dinamiği bozulur diye çocuk indeksli olsun istemediğimden.. Bir süre sonra sıkıcı bir hal alıyormuş çünkü Ovülasyonu da gizli takp ediyorum iş yerimde
2 yıl oluyor 1 yıl kendi halimize takildik olmadi doktora gittim 2 defa klomen yaptık hepsinde de fena carpti bana ilaç tup bebek mi daha erken degil mi onun icinValla aşılama zaman kaybı ne zamandır istiyorsun ona bağlı ben direk tüp bebek düşünüyorum eğer olmazsa ilk yaza kadar Türkiye'ye gittiğim de yaptırmak istiyorum
Anladım Hayırlısı olsunEvet dedim 6 defa hic birinde olmadi bu ayda takip ettim bakalim 26 ekimi bekliyorum bebek hic bana mısin demiyor
Ah tinnimmmmYalnız değilsin cevizcim hepimiz aynıyız artık daha da takılmaya başlıyorum ben
Ben hiç yiyemiyorum yaa avakadoyu
Vardır vakti zamanı rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin inşallahYalnız değilsin cevizcim hepimiz aynıyız artık daha da takılmaya başlıyorum ben
Insallah canim benim sende saglicakla alırsın kucagina bebeginiiiVardır vakti zamanı rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin inşallah