- 10 Ağustos 2021
- 575
- 535
- 33
Regl gününe 3 gün kala test yaptım bu ay negatif çıktı bugün de regl günüm ama denemede ilk ay olunca pek ümidim yok bu ay beklemedeyim 15 Ekim bat olanlar haber var mı acabaBende 5 gün geçikmiştim canim geçen ay mevsimsel olabilir belki test yapmayı denemedin mi
Geçen dinlediğim perinotolog kanda 8gün sonra dedi. Çatlamadan sonra 8gün herhaldeHamilelik ve regl belirtileri aynı olmasa keşke. İşimiz ne kadar kolay olurdu değil mi kızlarBenimde Bat 23 Ekim 8 gün var. ama bende 3 gündür falan bi şişlik var vücudumda, göğüslerde.. ne yesem ya da yemesem şişiyorum gibi. Dayanamayıp dün erken gebelik testi yaptım, önce bişey yoktu sonra silik ikinci çizgi gördüm. Ümitlenmek de istemiyorum ama adet öncesi bu kadar erken belirti olmazdı. Beklemek sabır işi cidden. Kanda en erken ne zaman çıkıyor bilen var mı?
Ay şok oldum kıza mi üzüleyim duruma mi şaşırayım nasıl her ay regl olabiliyor ya mümkün mu öyle bi şey allah yardim etsinKzılar bugün öyle bir haber aldım ki eski komşumuz ablam gibiydi kızı vardı bekar 17 yaşında evde rahatsızlanmış bir götürseler hamileymiş 7 aylık doğmuş bebek her ay da regl görmüş tecavüze uğramış sevgilisi tarafından haberi olmamış bebekten kuveze girmiş bebek 1 ay kalmış 3 kere kalbi durmuş tekrar döndürmüşler kızı annesini eve getirmemiş bile o adama vermiş ya nasıl bir dğnyadayız nasıl bir imtihandır çok üzüldüm ya
Aaa Rabbim Esirgesin kız karnı da mi sismemiş bu kizin. Bide üstüne görmüş dedikleri o galiba. ALLAH im gostermesin evlstlarimiza cok kotu bi devirdeyixKzılar bugün öyle bir haber aldım ki eski komşumuz ablam gibiydi kızı vardı bekar 17 yaşında evde rahatsızlanmış bir götürseler hamileymiş 7 aylık doğmuş bebek her ay da regl görmüş tecavüze uğramış sevgilisi tarafından haberi olmamış bebekten kuveze girmiş bebek 1 ay kalmış 3 kere kalbi durmuş tekrar döndürmüşler kızı annesini eve getirmemiş bile o adama vermiş ya nasıl bir dğnyadayız nasıl bir imtihandır çok üzüldüm ya
Oluyormuş ben duymustum ama kac ay sürüyor bilmiyorumAy şok oldum kıza mi üzüleyim duruma mi şaşırayım nasıl her ay regl olabiliyor ya mümkün mu öyle bi şey allah yardim etsin
Bilmiyorum anne babanın yerine koyuyorum kendimi hiç tanımadığım bir eve yollar mıydım sırf başına bu geldi diye yaşamadan bilemeyiz elbet Allah yaşatmasın kimseye ama kahroldum ya Allah şaşırtmasın kimsenin evladınıAy şok oldum kıza mi üzüleyim duruma mi şaşırayım nasıl her ay regl olabiliyor ya mümkün mu öyle bi şey allah yardim etsin
İnstagram da birebeningünlüğü diye ovulasyon markası var müthiş iyi ve çokta yardımcı oluyor ceylan hanım, bakın derim yorumları da çok iyiOzamn bu ay bende deniyim
Kilo almış biraz ama annesi hiç anlamamış iki ay önce bende gördüm kızı dal gibiydi zayifti şok olmuş herkes amin canım ahir zamandayız rbbim korusun inşallahAaa Rabbim Esirgesin kız karnı da mi sismemiş bu kizin. Bide üstüne görmüş dedikleri o galiba. ALLAH im gostermesin evlstlarimiza cok kotu bi devirdeyix
Uygulama kullanıyorum canım uygulama otomatik olarak verilerilerin ortalamasını alıp hesaplıyo bat 2 kasım görünüyo mesela.. Reglim biter bitmez ovülasyın testi yapmaya başladım gün aşırı değerlendirmeye çalışıyoruz. Pik görürürüm inşallahCanım geçen ay geç olmuştuk. Bu ay normal dongune mi geçiyorsun. Ben ovulasyon kullanmadimda hala düşünüyorum kaç günde adet olcam diye
Eğer uygulamadan giriyorsan olmaz tarayıcıdan girmen lazım mesaj yazdığın yerde küçük resim gibi bir şey var oraya tıkla canım Ataç gibi bir şey var onun yanındakine tıklayacaksın canımKizlar foto nasıl yükleniyor
Yarın yumurtlarsın kuzum pik olması önemli değil canım önemli olan yumurtlamaGünaydınn herkese hayırlı cumalarr biraz koyulaşma gördüm çok heyecanlandım yaa12. Gündeyim inşallah pik görürüm kızlar görürüm dimiii ❤
Eki Görüntüle 2933886
Hamiş anne bizi de dualarında yer et cumanın yüzü suyu hürmetineGünaydın Allah razı olsun rabbim tüm herkese nasip etsin
Her daim dualarımdasınız kuzum benim hayırlısıyla inşallah hepinize nasip olsunHamiş anne bizi de dualarında yer et cumanın yüzü suyu hürmetine
Yumurtlama az kalmış canımOvulasyon testim bu şekilde çıktı kızlar
Bende var ama yumurtlama belirtisiBenimde bat 24 ekim. Hiç belirti yok bende. Sizde var mıı ?
Ya çok üzüldüm Rabbim kimseye yaşatmasın böylemi bişi kız içinde anne içinde çok zorKilo almış biraz ama annesi hiç anlamamış iki ay önce bende gördüm kızı dal gibiydi zayifti şok olmuş herkes amin canım ahir zamandayız rbbim korusun inşallah
Yükleyemedin mı canımKizlar foto nasıl yükleniyor
Hayırlısı olsun canım hakkındaUygulama kullanıyorum canım uygulama otomatik olarak verilerilerin ortalamasını alıp hesaplıyo bat 2 kasım görünüyo mesela.. Reglim biter bitmez ovülasyın testi yapmaya başladım gün aşırı değerlendirmeye çalışıyoruz. Pik görürürüm inşallah