Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa birde hepimiz bu ay hamile kalırmışız nasıl mutlu olurum herkezin bir belirtisi var bu ayKarnımda şişlik var ya ne yesem şişkinlik yapıyor
Insallah ama adet önceside alt karin siser ya bu hep bi belirtidir bende sol ayağımda üşürse eyvah derim ama gazman gibiyim ne yesem gaz yapıyorYaaaa birde hepimiz bu ay hamile kalırmışız nasıl mutlu olurum herkezin bir belirtisi var bu ay
Öyle mi oluyor koyulaşması gerekiyor diyorlar ama yumurtlama için bilemedimYarın yumurtlarsın kuzum pik olması önemli değil canım önemli olan yumurtlama
Canım pik olması onemli değil mi diyorsun? Arkadaşım da ovulasyon testine başladı 11.gün koyuydu ama pik değildi silikleşti gibi oldu 19.gün hala pik göremedi. Bu şartlarda da gebelik olur mu?Yarın yumurtlarsın kuzum pik olması önemli değil canım önemli olan yumurtlama
Canim c ve t çizgileri aynı koyulukta olması yeterli illa t nin çok koyu olması önemli değil ikiside yumurtlama oluyorCanım pik olması onemli değil mi diyorsun? Arkadaşım da ovulasyon testine başladı 11.gün koyuydu ama pik değildi silikleşti gibi oldu 19.gün hala pik göremedi. Bu şartlarda da gebelik olur mu?
Fotoğrafı varsa atar mısın daha iyi yorumlarım arkadasinin testiniCanım pik olması onemli değil mi diyorsun? Arkadaşım da ovulasyon testine başladı 11.gün koyuydu ama pik değildi silikleşti gibi oldu 19.gün hala pik göremedi. Bu şartlarda da gebelik olur mu?
Kuruma çizgisi gibi duruyor ama ne zaman gözüktü canım çizgi 5 dk içinde gözüktüyse testi yarın tekrarla gebelik varsa koyulaşacaktırEki Görüntüle 2934227 Kızlar ben bir hata yaptım ve dayanamayıp test yaptım. Böyle çıktı nedir buuuuu negatif mi pozitif mi kafam karışık
Ben hayalet çizgiyi görüyorum umarım vardırEki Görüntüle 2934227 Kızlar ben bir hata yaptım ve dayanamayıp test yaptım. Böyle çıktı nedir buuuuu negatif mi pozitif mi kafam karışık
Anında oldu canım. 40-50 saniye içindeKuruma çizgisi gibi duruyor ama ne zaman gözüktü canım çizgi 5 dk içinde gözüktüyse testi yarın tekrarla gebelik varsa koyulaşacaktır
Teşekkür ederim canımYumurtlama az kalmış canım
Olabilirr o zamaan hemen baktırmak istersen bir kan testi ver canım inşallah bebiş vardırAnında oldu canım. 40-50 saniye içinde
Çok teşekkür ederimOlabilirr o zamaan hemen baktırmak istersen bir kan testi ver canım inşallah bebiş vardır
Canım var gibi tebrikler yarın yine ilk idrarla tekrarla daha bata var seninde normal böyle çıkması ay kuzum inşallah mucizen göbüştedirEki Görüntüle 2934227 Kızlar ben bir hata yaptım ve dayanamayıp test yaptım. Böyle çıktı nedir buuuuu negatif mi pozitif mi kafam karışık
Ay inşallah bende ondan şaşırdım daha bata var diyeCanım var gibi tebrikler yarın yine ilk idrarla tekrarla daha bata var seninde normal böyle çıkması ay kuzum inşallah mucizen göbüştedir
Valla sabah ilk idrarla yap ve hemen paylaş sonra koş kan testine ay var kuzum var inşallahAy inşallah bende ondan şaşırdım daha bata var diye
Ya kuzim belirti ne yaşadın senAy inşallah bende ondan şaşırdım daha bata var diye
Hangi uygulama seninki canım benimki ortalama almıyor merak ettim ona bi bakicamUygulama kullanıyorum canım uygulama otomatik olarak verilerilerin ortalamasını alıp hesaplıyo bat 2 kasım görünüyo mesela.. Reglim biter bitmez ovülasyın testi yapmaya başladım gün aşırı değerlendirmeye çalışıyoruz. Pik görürürüm inşallah