Hayırlısı olsa erken gebelikte çıkardı listeye bilgisayardan devam edicem telefondan zor oluyor yarın devam edicem hayirli olsun insallahbekle bakalım belkide ekime gerek kalmaz senin içinbi kaç gün bekle hemen yap test yap merak ettim
Hoşbuldum canımMerhaba canım hoşgeldin liste oluşturucam kaytarıyorum
Bu aydan umudum çook burayada yazdırayım adımıEvet arkadaşlar 2021 EKİM ayında inşallah hepimiz gene kalacaz buyrun gelinnn bana yaş ve bat sat tarihlerinizi yazarsanız ve ne kadardır istediğinizi yazarsanız liste oluşturucam ben inanıyorum bu ay bebislenicezzzz
Isim Yas Sat Bat Sure @Flowers001 24 17ekim 2 yil pko mavibeyazzz 27ekim 1yil @mavi_ylmz 25ekim
Canım benim de yaş 28 benim 2 ayım denemedeHayırlısı olsa erken gebelikte çıkardı listeye bilgisayardan devam edicem telefondan zor oluyor yarın devam edicem hayirli olsun insallah
Tamam kuzum bu gece masumlar apartmanına takildim yarın pc basında oturup yazicam inşallah ayrıntılı hem herkez iyice yazarCanım benim de yaş 28 benim 2 ayım denemede
Batım 25..öyle yazarsın eline koluna sağlık şimdiden
Merhaba bende katılabilir miyim en son adet tarihim 15 ağustostu adetimden 6 gün geçtikten sonra kan verdim negatif çıktıEvet arkadaşlar 2021 EKİM ayında inşallah hepimiz gene kalacaz buyrun gelinnn bana yaş ve bat sat tarihlerinizi yazarsanız ve ne kadardır istediğinizi yazarsanız liste oluşturucam ben inanıyorum bu ay bebislenicezzzz
Isim Yas Sat Bat Sure @Flowers001 24 17ekim 2 yil pko mavibeyazzz 27ekim 1yil @mavi_ylmz 25ekim
Allah allah doktora göründün müMerhaba bende katılabilir miyim en son adet tarihim 15 ağustostu adetimden 6 gün geçtikten sonra kan verdim negatif çıktı13 gün geçti hala adet olmadım nedendir acaba bel ağrısı kasık ağrısı var
Ayın 7 sine randevu aldım o güne kadar bekliyorum adet olurmuyum olmazmiyim zaman gosterecekAllah allah doktora göründün mü
Dün bi topikde okumuştum bazılarında yerleşme geç oluyormuş diye, biri adet olmamış 15 gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş bebek ozman yerleşmiş. İnşallah seninde öyledir bebiş gelirAyın 7 sine randevu aldım o güne kadar bekliyorum adet olurmuyum olmazmiyim zaman gosterecek
Dün bi topikde okumuştum bazılarında yerleşme geç oluyormuş diye, biri adet olmamış 15 gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş bebek ozman yerleşmiş. İnşallah seninde öyledir bebiş gelireğer olmaasada yazarsın burdan doktorun ne dedi
İnşallah benim içinde dua edinDün bi topikde okumuştum bazılarında yerleşme geç oluyormuş diye, biri adet olmamış 15 gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş bebek ozman yerleşmiş. İnşallah seninde öyledir bebiş gelireğer olmaasada yazarsın burdan doktorun ne dediğini
Biz de 4 senedir deniyoruz malesef gebelik olusmadi. Çikolata kistim ve catlama sorunum var. Bu ay yeniden tedaviye basladim, pazartesi gunu catlatma ignesi oldum. Ilk defa sarimsi uzun bir akintım oldu. Acaba çatladı mi . Bende umutluyum bu aydan insallah.Evet arkadaşlar 2021 EKİM ayında inşallah hepimiz gene kalacaz buyrun gelinnn bana yaş ve bat sat tarihlerinizi yazarsanız ve ne kadardır istediğinizi yazarsanız liste oluşturucam ben inanıyorum bu ay bebislenicezzzz
15 ekim yaş 26 15 ayEvet arkadaşlar 2021 EKİM ayında inşallah hepimiz gene kalacaz buyrun gelinnn bana yaş ve bat sat tarihlerinizi yazarsanız ve ne kadardır istediğinizi yazarsanız liste oluşturucam ben inanıyorum bu ay bebislenicezzzz
Günaydın arkadaşlar gebeyim Gebesin Gebeyiz....Kızlar bat a daha 9 gün var imkansız gibi geliyor çıkması? Şu an çalışıyorum eve gidince başka bir test daha yapıcam… sizce yanlış gösterme ihtimali var mı
Öyle oluyor mu yaGünaydın arkadaşlar gebeyim Gebesin Gebeyiz....
Herkeze günaydın bolçift çizgili bir gün olsun insallah...
K kubras hiç boylesini kullanmadım ama 9 gün kala bu çıkıyorsa bence geçen aydan kaldın üzerine adet gördün diyebilirmiyiz valla bilemedim bu hcg çıkcak.oldumu çıkıyor ama bak çıkmadımı silik bile olsa çıkmıyor tebrikler şimdiden hayırlı olsun