- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.677
Ruveydam2015 kuzu senin için totem yapıyorum inşallah ekim ayi sana şans getirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat tarihin hangi gündü acabamaaaaaaalesef dün akşam ovülasyon ile kontrol ettim ikinci çizgisi çıkmadı bile eğer olsaydı bu sabah yapardım da bu ay da gol değil öyle anlamış oldum bekliyorum istenmeyen misafiri .... :/
normalde 3 ekim ama 2 gün erken yumurtladım erken de gelebilir 1 ekim de olabilir yani....Bat tarihin hangi gündü acaba
Hadi bakalım bekleyelim o tarihinormalde 3 ekim ama 2 gün erken yumurtladım erken de gelebilir 1 ekim de olabilir yani....
aynen ama dün ovülasyonda hiiiç çizgi çıkmayınca anladım sıfır heyecan, heves artık bu aya yöneldim tamamen hayırlısı olsun yapacak bir şey yok.....Hadi bakalım bekleyelim o tarihi
Oyy kuzum benim yerim seniii Allah razı olsun senden destegin varlığın için insaallah bu ay olur baciligimRuveydam2015 kuzu senin için totem yapıyorum inşallah ekim ayi sana şans getirsin
Amin amin olacak insllahO
Oyy kuzum benim yerim seniii Allah razı olsun senden destegin varlığın için insaallah bu ay olur baciligim
Gunun mu gectiKızlar ben hala regl olmadım dün erken gebelik yaptım negatifti zaten keşke gelsede hemencik ovulasyonu takip etsem
Evet kuzum geçti bugün olmalıydı hep sabah olurdum dostinex kullandım belki ondan geçmiştir bu ay gelir ama erken gebelik negatif cıktı çünkü göğüslerim felaket sis....Gunun mu gecti
Ayni durumdayizz benimde dun olmam gerekti . Birde catlatma ve klomen kullandim testte yapmistim hic bir sey yokEvet kuzum geçti bugün olmalıydı hep sabah olurdum dostinex kullandım belki ondan geçmiştir bu ay gelir ama erken gebelik negatif cıktı çünkü göğüslerim felaket sis....
Bugün 29.gün eveli ay 30.gun olmuştum belki yine gecikmiştir goguslerimi sanki jiletle yarıyorlarAyni durumdayizz benimde dun olmam gerekti . Birde catlatma ve klomen kullandim testte yapmistim hic bir sey yok
Bence sabah olmassan testi tekrarlaBugün 29.gün eveli ay 30.gun olmuştum belki yine gecikmiştir goguslerimi sanki jiletle yarıyorlar
Cumaya kadar olmazsam kan vericem bendeBugün 29.gün eveli ay 30.gun olmuştum belki yine gecikmiştir goguslerimi sanki jiletle yarıyorlar
Merhaba canım hoşgeldin liste oluşturucam kaytarıyorummaibu Merhaba benim bat 10 ekim 2 senedir bebek istiyoruz pco var bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım beklemedeyim
Merhaba canım Bat ekim 14, yaş 26, 1 buçuk senedir istiyoruz geçen hafta doktora gittim sadece fsh bir tık yüksek çıktı ovülasyon ile takip ediyorum bugün pik yaptı bakalım her şey Allahtan. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu topik uğurlu gelir hepimize inşallahEvet arkadaşlar 2021 EKİM ayında inşallah hepimiz gene kalacaz buyrun gelinnn bana yaş ve bat sat tarihlerinizi yazarsanız ve ne kadardır istediğinizi yazarsanız liste oluşturucam ben inanıyorum bu ay bebislenicezzzz
Evet arkadaşlar 2021 EKİM ayında inşallah hepimiz gene kalacaz buyrun gelinnn bana yaş ve bat sat tarihlerinizi yazarsanız ve ne kadardır istediğinizi yazarsanız liste oluşturucam ben inanıyorum bu ay bebislenicezzzz
Isim | YAs | Sat | Bat | Sure | ||
bekle bakalım belkide ekime gerek kalmaz senin için bi kaç gün bekle hemen yap test yap merak ettimBugün 29.gün eveli ay 30.gun olmuştum belki yine gecikmiştir goguslerimi sanki jiletle yarıyorlar