- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün. Baya var gibi cnm 9 gün önce çıktığına göre erken yumurtaladin heraldeKızlar bat a daha 9 gün var imkansız gibi geliyor çıkması? Şu an çalışıyorum eve gidince başka bir test daha yapıcam… sizce yanlış gösterme ihtimali var mı
Senin kaç cm cnm kistinGünaydın, Beni de ekler misinizyaş 27 sat 16eylül bat 16ekim 1yıldır bebek istiyoruz 2aydır doktor takibindeyim. Çikolata kistim var.
Cikolata kistin kaç cm cnm. Benimde var 2 buçuk cm 1 yıl olcak olmadi
Hayır cnm amh 2.65 çıktı ovu testlerinde her ay yumurtlama görüyorum hormonlarim vitaminlerimde güzel. Bitek rahim filmi kaldı girmediğim ondada bişe yoksa tek sorun çikolata kisti eşimde bakıldı çünkü onunda sonuçları gayet iyi. Benim oğlum var 5 yaşında 5 ay bı sürede kalmistim smdi 1 sene olcak bu ay hala yok foktorum küçük daha kistin diyo ama başka engel olcak bişede yok kiste bağlıyorum artikSu anda 1,5 cm canım. Doktorum kisti simdilik onemsemiyo hiç. Vitamin eksikliklerim var onlar icin takviye kullaniyorum. Baska bir problemin var mi senin ?
Senin çatlama oluşmadığını nasıl anladılarSu anda 1,5 cm canım. Doktorum kisti simdilik onemsemiyo hiç. Vitamin eksikliklerim var onlar icin takviye kullaniyorum. Baska bir problemin var mi senin ?
Hayır cnm amh 2.65 çıktı ovu testlerinde her ay yumurtlama görüyorum hormonlarim vitaminlerimde güzel. Bitek rahim filmi kaldı girmediğim ondada bişe yoksa tek sorun çikolata kisti eşimde bakıldı çünkü onunda sonuçları gayet iyi. Benim oğlum var 5 yaşında 5 ay bı sürede kalmistim smdi 1 sene olcak bu ay hala yok foktorum küçük daha kistin diyo ama başka engel olcak bişede yok kiste bağlıyorum artik
Ben de geldiiim. Yaşım 28 Bat 9 ekim ikinci bebeği istioruz bu 1.ayımızEvet arkadaşlar 2021 EKİM ayında inşallah hepimiz gene kalacaz buyrun gelinnn bana yaş ve bat sat tarihlerinizi yazarsanız ve ne kadardır istediğinizi yazarsanız liste oluşturucam ben inanıyorum bu ay bebislenicezzzz
Isim Yas Sat Bat Sure @Flowers001 24 17ekim 2 yil pko @mavibeyazzz 27ekim 1yil @mavi_ylmz 25ekim
Senin çatlama oluşmadığını nasıl anladılar
Erken mi yumurtladınız acaba ? Erken döllenme olmuş demek ki. Adete 9 gün kala çıkması müthiş bir şeyEve gelir gelmez daha iyi bir markanın testini yaptım, doktorumu aradım bat a 9 gün var dedim nasıl şimdiden pozitif olabilir diyo13 ekim e randevu verdi yurtdışında öyle hemen gidip kan veremiyorsun 13 üne kadar nasıl beklicem
Kan ver benceBenimde günüm şaşmaz normalde adet günü gününe olurum. Bu ay ilk defa deniyorum diyemi bana öyle geld anlamadım ne bugun gelmedi belirti bile yok normalde hissederm regli olucağım zaman. 3 gün önce test yapmıştm. Negatifti.
Yarın yine yapsam mı yoksa beklesem mi♀
1-2 gün daha beklicem. Eğer olmassam gidip kan vericem pazartesi günüKan ver bence
Oda mantıklı1-2 gün daha beklicem. Eğer olmassam gidip kan vericem pazartesi günü
İnşallah cnm dileyen isteyen herkese nasip etsin Rabbim ugrastirmadan yormadan hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar. Oğlumda yumurtalık kistim vardı oda patlamıştı bı sıkıntı olmamıştı patlaması normal kist olduğu için. Ama bu çikolata kisti sıkıntı yaratiyo demekki kimi engel olur diyo kimi olmaz diyo. Engel olmuyosa da zorlastiriyoMasallah, ne güzel hamile kalabiliyormussunuz. Kist zorlastiriyo iste, daha once olmus yine olur.
Hmm ovu takibi yaptın mı peki cnmCatlatma ignesinden sonra muayene ediyordu doktor, catlamamis diyodu.
Bugun mu adet günün. Yap tabi hiç belli olmaz 1 günde bile HCG nasıl degisiyo vardır İnşallah hadi bakalım yarın güzel haberini bekliyoruzBenimde günüm şaşmaz normalde adet günü gününe olurum. Bu ay ilk defa deniyorum diyemi bana öyle geld anlamadım ne bugun gelmedi belirti bile yok normalde hissederm regli olucağım zaman. 3 gün önce test yapmıştm. Negatifti.
Yarın yine yapsam mı yoksa beklesem mi♀