- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
Ayy çok heyecanlıDaha adete 5 gün var dün kaset test yaptım akşam silikti şimdi işe gitmeden bir test yaptım dünkü gibi silik. Şimdi bekle adeti bekleyebilirsen. Sabredemedim test için adeti beklesem ne olurdu... Kendime gerilim yarattım hiç yoktan
İnternette araştırdım ama birşey bulamadım ovülasyon testi sipariş verdim internetten takip edicem o şekilde deneyeyim bir de ..Bunu bende merak ediyorum canım. Bitince hemen baslicaz adet gününe kadar caliscaz cunku günümüz uzayabilir yine yumurtlama günümüz degisebilir
Tabiki canım hemen hemen paylaşırımAyy çok heyecanlıgüzel haberi burada da paylasirsin olur mu
İnşallah canım bende pcos var boş gebelik geçirdim şuan korkuyorum dua edin nolur testler doğru çıksın ve sağlıklı gebelik olsunHaha o hepimiz de var canim sabırsız suloyuz insallah meleğin seninledir sağlıklı bir gebelik geçirirsin
İnşallah canım bende pcos var boş gebelik geçirdim şuan korkuyorum dua edin nolur testler doğru çıksın ve sağlıklı gebelik olsun
Rabbım bu mübarek günün hürmetine hayirli sağlıklı bir gebelik sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin sana kuzumİnşallah canım bende pcos var boş gebelik geçirdim şuan korkuyorum dua edin nolur testler doğru çıksın ve sağlıklı gebelik olsun
Bence regli gününü bekle bazı zamanlar erkekler bizden daha duygusal daha beklentili olabiliyor biraz saklamak zor olacak ama bende saklayamazdım yerinde olsam sabır amaDualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun. Kızlar birsey soracağım. Adetim haftaya çarşamba eşime söyleyim mi yoksa adeti mi bekleyim? Boş gebelik geçirdiğimde çok üzülmüştü ben onu teselli etmiştim. Şimdi en azından kimyasal gebelikse ümit etmesin istiyorum. Boş ve dış gebelikse desteğine ihtiyacım olacak söylerim o zamana ama ona daha çok var. Ne diyorsunuz?
CANIM BENCE KAN TESTİ YAPTIR HİÇ BEKLEME DİREK SONUCU ÖĞREN O ŞEKİLDE SÜPRİZİNİ HAZIRLA HAYIRLI OLSUN BU ARADA :)Dualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun. Kızlar birsey soracağım. Adetim haftaya çarşamba eşime söyleyim mi yoksa adeti mi bekleyim? Boş gebelik geçirdiğimde çok üzülmüştü ben onu teselli etmiştim. Şimdi en azından kimyasal gebelikse ümit etmesin istiyorum. Boş ve dış gebelikse desteğine ihtiyacım olacak söylerim o zamana ama ona daha çok var. Ne diyorsunuz?
Aynen canım cokkk zor. İnsanın megafon alıp bağırası geliyorBence regli gününü bekle bazı zamanlar erkekler bizden daha duygusal daha beklentili olabiliyor biraz saklamak zor olacak ama bende saklayamazdım yerinde olsam sabır ama
Gebelikten emin olana kadar söyleme istersen canım. Ama kimyasal gibi bı durum yaşarsan da Allah korusun. Tek başına yüklenme derim ben. Hamileliğine emin olduktan sonra soyleDualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun. Kızlar birsey soracağım. Adetim haftaya çarşamba eşime söyleyim mi yoksa adeti mi bekleyim? Boş gebelik geçirdiğimde çok üzülmüştü ben onu teselli etmiştim. Şimdi en azından kimyasal gebelikse ümit etmesin istiyorum. Boş ve dış gebelikse desteğine ihtiyacım olacak söylerim o zamana ama ona daha çok var. Ne diyorsunuz?
Kan verecem sonuç çıkınca soylicem doğru diyorsunuz zaten öyle birsey olursa Allah korusun söylerim ama öncesinde çok umutlanmasin istiyorum. Teşekkür ederim cevaplarınız içinGebelikten emin olana kadar söyleme istersen canım. Ama kimyasal gibi bı durum yaşarsan da Allah korusun. Tek başına yüklenme derim ben. Hamileliğine emin olduktan sonra soyle
Cuma yüzü suyu hürmetine inşallah kuzum hamilelik haberini almak nasip olur birtanemİnşallah canım bende pcos var boş gebelik geçirdim şuan korkuyorum dua edin nolur testler doğru çıksın ve sağlıklı gebelik olsun
2 kez kimyalsal gebelik geçiren biri olarak söylüyorum canım söyleme gerçekten bizden daha hassas olduklarını düşünüyorum erkeklerin adetin geçsin emin ol sonra söyle canım arkadaş tavsiyesiDualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun. Kızlar birsey soracağım. Adetim haftaya çarşamba eşime söyleyim mi yoksa adeti mi bekleyim? Boş gebelik geçirdiğimde çok üzülmüştü ben onu teselli etmiştim. Şimdi en azından kimyasal gebelikse ümit etmesin istiyorum. Boş ve dış gebelikse desteğine ihtiyacım olacak söylerim o zamana ama ona daha çok var. Ne diyorsunuz?
Sene bakalım canım ins bu ay olur . Ben kendim takip etmeye çalışcam. İki güne bir ilişkide zaten denk gelir heralde canimmm.İnternette araştırdım ama birşey bulamadım ovülasyon testi sipariş verdim internetten takip edicem o şekilde deneyeyim bir de ..
Bizide haber et cnm. İnşallah güzel haberi alırsınKan verecem sonuç çıkınca soylicem doğru diyorsunuz zaten öyle birsey olursa Allah korusun söylerim ama öncesinde çok umutlanmasin istiyorum. Teşekkür ederim cevaplarınız için