Eskiden bende her cuma okurdum yaşını şerif. Artık okulda olunca hicbisey yapamıyorum. Dualrinda olalım canimmmİnsallah canım valla yasin okuduğumda dıyorum hepimize hem manaviyat yapıyorum bu ara hem kürler hem vitaminler elimden geleni yapıyorum daha ne yapım beklemekten çabadan baska Care yok
Bendee
Eşim calısıyoken biz de gece yapıyoz evde ya sımdı artık gündüz gece artık nasıl denk gelirseBiz gece yapıyoruz canimmm. Hiç kalkmadan uyuurom ben ona göre işlerimi hallefiyorum
Ediyorum canım kendimle hepinizi diyorum nasip olur ınsallahEskiden bende her cuma okurdum yaşını şerif. Artık okulda olunca hicbisey yapamıyorum. Dualrinda olalım canimmm
31 Aralık ya da 1 Ocak canım başladım yapmaya evetİns bu ay olur canım senin bat nezamn. Yine ovu yapcanmi
Allah razı olsunEdiyorum canım kendimle hepinizi diyorum nasip olur ınsallah
Sen yaptınmı ovü bu ayİns bu ay olur canım senin bat nezamn. Yine ovu yapcanmi
Ben oglumu ilk 27 yaşımda anne olmustum olur kımyasaldan sonra hemen oluyo burda hep gordum onuBendee
Senle ben aynıydık biraz kaydık benim dün koyuydu bugun daha koyuSen yaptınmı ovü bu ay
Günler size kalmış canimmm.nasip artikkkEşim calısıyoken biz de gece yapıyoz evde ya sımdı artık gündüz gece artık nasıl denk gelirseiki gündür öglen yapıyoruz
Canım geçen ay 10.gunde pik olmuştu. Bu sadece yine 10.gunde yaptım yine pik gördüm bı dahada yapmadım. Zaten yapmicaktim denemek için yaptım aynı gün pik olmuştu.Sen yaptınmı ovü bu ay
Yılbaşı sürprizi olur ins size31 Aralık ya da 1 Ocak canım başladım yapmaya evet
Günler size kalmış canimmm.nasip artikkk
İnşallah öyle olur canım bakalım nasippYılbaşı sürprizi olur ins size
Senn ne zmn bat canım aynı değilzdr öncesindr senDinlenik oluyo bu sefer bide gitti gidecek yok nobet korkusu oda kotu oluyo bu ay iyi oldu evde olusu
Benim 28 Aralık canımSenn ne zmn bat canım aynı değilzdr öncesindr sen
Benim 24aralikSesin cıkmıyoFatmazell senin bat ne zaman sıralama yapalım önce emine başlıycak
Ne sıralaması kuzum ? Batım 22 siSesin cıkmıyoFatmazell senin bat ne zaman sıralama yapalım önce emine başlıycak
İlk sen o zaman sonra emine sonra ben sonra 35kvk ögrencez 22 24 28 31Ne sıralaması kuzum ? Batım 22 si