BizİM daha bı ay bile olmadı basyali
Umarım olur ya yoruldum valla kür yetiştirmekten ama eşimin de 3 ayıydı keçiboynuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım olur ya yoruldum valla kür yetiştirmekten ama eşimin de 3 ayıydı keçiboynuzu
İnsallah canımİnşallah tuttruszn bu ay canımm
Ben normal de 12 13 gün goruyodum bu sefer 14 15 oldu acaba lazere gittim ya ondan mı dedim kendi kendimeBen daha görmedim pik silik dünden bi tık koyu zaten 12. Günm
Hergun zor oluyo canım bizimmm. Ben yaş 31 eşim 39 biz yasliyiz canimmmmValla ben geçen ilk ovülasyon deneyince hergün yapmıstık pik olduğu günler aralıksız hergün. Çünkü önceki aylar hep günaşırı yapıyoduk ayaklm havada beklyodum yarım saat ne bekledim ne aralıklı yaptım olmustu ama kimyasaldı tabi canım . Bu ayda aralıksız hergün yapıyoz pik olmadığım daha ama aynı devam edicm
Olabilir ama. Bilmiyom canım belki olabilirİnsallah canım
Ben normal de 12 13 gün goruyodum bu sefer 14 15 oldu acaba lazere gittim ya ondan mı dedim kendi kendime
Evet canım sen benden sonra basladın beb yapıyordum o zaman daBizİM daha bı ay bile olmadı basyali
Hahaha ne yaşlsı saçmalama bize göre artık yorulmusunzdr biz 25-26Hergun zor oluyo canım bizimmm. Ben yaş 31 eşim 39 biz yasliyiz canimmmm
Sizin bitti üç ayEvet canım sen benden sonra basladın beb yapıyordum o zaman da
Gencsın daha sen canım düzenli her seyin illa ki olcak vakti var her seyin olmasan anlarım da oluyosun düzenli adet dogurganlık göstergesi kusura bakma yani yaşlıymış kabul etmiyorum bu dediğiniHergun zor oluyo canım bizimmm. Ben yaş 31 eşim 39 biz yasliyiz canimmmm
Siz citirsiniz daha iki güne bir ideal bize bende kalkıyorum yatıyorum direkHahaha ne yaşlsı saçmalama bize göre artık yorulmusunzdr biz 25-26
Saolun canimmm. İns olacak bakalimmm.Gencsın daha sen canım düzenli her seyin illa ki olcak vakti var her seyin olmasan anlarım da oluyosun düzenli adet dogurganlık göstergesi kusura bakma yani yaşlıymış kabul etmiyorum bu dediğini
24 Aralık canimm. Akıntım bitti artık beklemedeyim .Canım ne zmn adetin ne yaptın ben bakamıyom burya fazla artık
Bana kalsa hergün istemiyom ama eşim istiyo hergün kıramıyorumSiz citirsiniz daha iki güne bir ideal bize bende kalkıyorum yatıyorum direk
Oyle olcak gibi canimmm. İns pozitifle açılışı yaparimmmmEn erken Emine ögrencek ilk onun oldu yumurtlaması
O en güzeli gece yaptı mı ben de ciş mesele bazen de uyuya kalıyorum oyle abes olcak ama suan yatıyorum iki gündür öglen yapıyoruz iki saat yatıyorum Boyle sonra kalkıyorum cocugun da uyku saati sımdı uyuyo oda yatınca biz hemen koyuluyoruz işeSiz citirsiniz daha iki güne bir ideal bize bende kalkıyorum yatıyorum direk
Ben bı sefer dedim eşime bugun demi olcak dddiiiBana kalsa hergün istemiyom ama eşim istiyo hergün kıramıyorum
Ayy on gün varmış dua et canım inşallah24 Aralık canimm. Akıntım bitti artık beklemedeyim .
Biz gece yapıyoruz canimmm. Hiç kalkmadan uyuurom ben ona göre işlerimi hallefiyorumO en güzeli gece yaptı mı ben de ciş mesele bazen de uyuya kalıyorum oyle abes olcak ama suan yatıyorum iki gündür öglen yapıyoruz iki saat yatıyorum Boyle sonra kalkıyorum cocugun da uyku saati sımdı uyuyo oda yatınca biz hemen koyuluyoruz işe
Benimde yumurtlama günüm gece vardiyasına denk geliyo onikide geliyom eve yapıp yatıyoz abdestsz valla kalkınca alıyom napim artık tuvalet sorun evet bendede ama tutuyomO en güzeli gece yaptı mı ben de ciş mesele bazen de uyuya kalıyorum oyle abes olcak ama suan yatıyorum iki gündür öglen yapıyoruz iki saat yatıyorum Boyle sonra kalkıyorum cocugun da uyku saati sımdı uyuyo oda yatınca biz hemen koyuluyoruz işe
BendeeBiz gece yapıyoruz canimmm. Hiç kalkmadan uyuurom ben ona göre işlerimi hallefiyorum
İnsallah canım valla yasin okuduğumda dıyorum hepimize hem manaviyat yapıyorum bu ara hem kürler hem vitaminler elimden geleni yapıyorum daha ne yapım beklemekten çabadan baska Care yokOyle olcak gibi canimmm. İns pozitifle açılışı yaparimmmm