Gebeliğe Hazırlık 2021 EKİM 🤰🤱 Gebeyim Gebesin Gebeyiz 🧿🧿🧿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• C4227A2F-F21D-4E72-A9A8-9B7D63716F58.jpeg
    C4227A2F-F21D-4E72-A9A8-9B7D63716F58.jpeg
    122,1 KB · Görüntüleme: 31
İlk sen o zaman sonra emine sonra ben sonra 35kvk ögrencez 22 24 28 31 🥰
Kuzum benim daha yumurtlama bile olmadı ki benim baya baya geç olacak sanırsam yumurtlama o yüzden adete anca yumurtlama çatlama olur siz benden önce öğrenirsiniz umarım tutmuştur sizin aminn 🥰

1.@Fatmazel04 22.12.2021
2.@Emine1990 24.12.2021 3.@OKYANUS302 28.12.2021 4.@35kvk 31.12.2021. inşallah güzel haber veririz bu ay yılın son düzlüğünde 🤲🤲🤲

Kuzum benim daha yumurtlama bile olmadı ki benim baya baya geç olacak sanırsam yumurtlama o yüzden adete anca yumurtlama çatlama olur siz benden önce öğrenirsiniz umarım tutmuştur sizin aminn 🥰
Bence sen görmedin oldu cunku koyuydu attıkların ama yaptıgınız için kacırmadın
Senin bat ddgismistir canimm.yumurtlamada akıntım falanda mi olmuyo acaba yumurtladin mi . Hiç mi koyuluk gormedin . Bı kere koyulaşacak diyodun bence olmuştur senin
Ben de oyle dusunuyorum yumurtladı bence de

Senin bat ddgismistir canimm.yumurtlamada akıntım falanda mi olmuyo acaba yumurtladin mi . Hiç mi koyuluk gormedin . Bı kere koyulaşacak diyodun bence olmuştur senin
Akıntım oldu 1 hafta önce hala da devam ediyor hani buraya bi atmıştım ya demiştiniz yarına pik olur bu koyuydu baya o zamandan sonra koyuluk olmadı hiç bilemiyorum ki

Ya kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum nasıl yatıyorsunuz ? Temizlenmek gerekmiyor mu hiç ? Birde biz diz dirsek deniyoruz hep
Yıkanmıyorum ben hemen canım sonra alıyorum duş biz de oyle diz dirsek o pozisyonda yapıyoruz ben oyle 30 dk bekliyorum hemen donmuyorum çişi tutuyorum gitsinler diye ne yapcan 😅zaten en uygun ya misyoner ya diz dirsek diyolar misyonerde cok geri geliyo diye en fire vermediğimiz pozisyon o olunca biz de oyle yapıyoruz 🙈🙈🙈

Konu acsam yapabılırim belki cunku hiç kurcalamadım bura baska kısmının konu olunca yapılmıyo canım

X