Bence yokYap bakalım canimmm. Nezamn olcak bu ay ilk denemen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yokYap bakalım canimmm. Nezamn olcak bu ay ilk denemen.
Kuzum benim daha yumurtlama bile olmadı ki benim baya baya geç olacak sanırsam yumurtlama o yüzden adete anca yumurtlama çatlama olur siz benden önce öğrenirsiniz umarım tutmuştur sizin aminnİlk sen o zaman sonra emine sonra ben sonra 35kvk ögrencez 22 24 28 31
Kuzum sen daha yeni başlamadın mı anca bi 5 10 gün yap bakalım biBence yok
Tabi canım pik değil daha. Sen devam et akintinda varsa kesin değerlendirinBence yok
Senin bat ddgismistir canimm.yumurtlamada akıntım falanda mi olmuyo acaba yumurtladin mi . Hiç mi koyuluk gormedin . Bı kere koyulaşacak diyodun bence olmuştur seninNe sıralaması kuzum ? Batım 22 si
Var hatta çok ıslağım yani günlük pedi değiştirdim arada mecburenTabi canım pik değil daha. Sen devam et akintinda varsa kesin değerlendirin
Evet ama akıntım oluyor ondan dedmKuzum sen daha yeni başlamadın mı anca bi 5 10 gün yap bakalım bi
En son ben varım1.@Fatmazel04 22.12.2021
2.@Emine1990 24.12.2021 3.@OKYANUS302 28.12.2021 4.@35kvk 31.12.2021. inşallah güzel haber veririz bu ay yılın son düzlüğünde
Bence sen görmedin oldu cunku koyuydu attıkların ama yaptıgınız için kacırmadınKuzum benim daha yumurtlama bile olmadı ki benim baya baya geç olacak sanırsam yumurtlama o yüzden adete anca yumurtlama çatlama olur siz benden önce öğrenirsiniz umarım tutmuştur sizin aminn
Ben de oyle dusunuyorum yumurtladı bence deSenin bat ddgismistir canimm.yumurtlamada akıntım falanda mi olmuyo acaba yumurtladin mi . Hiç mi koyuluk gormedin . Bı kere koyulaşacak diyodun bence olmuştur senin
Akıntım oldu 1 hafta önce hala da devam ediyor hani buraya bi atmıştım ya demiştiniz yarına pik olur bu koyuydu baya o zamandan sonra koyuluk olmadı hiç bilemiyorum kiSenin bat ddgismistir canimm.yumurtlamada akıntım falanda mi olmuyo acaba yumurtladin mi . Hiç mi koyuluk gormedin . Bı kere koyulaşacak diyodun bence olmuştur senin
Ben sana o zaman da dedim ama ilişki oldu kacırmadın bence oldu yumurtlamanAkıntım oldu 1 hafta önce hala da devam ediyor hani buraya bi atmıştım ya demiştiniz yarına pik olur bu koyuydu baya o zamandan sonra koyuluk olmadı hiç bilemiyorum ki
Ya kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum nasıl yatıyorsunuz ? Temizlenmek gerekmiyor mu hiç ? Birde biz diz dirsek deniyoruz hepBiz gece yapıyoruz canimmm. Hiç kalkmadan uyuurom ben ona göre işlerimi hallefiyorum
İnşallah öyle olmuştur kuzum sayfanın ilk yerine yapamıyor musunuz bu sıralamayı kuzumBence sen görmedin oldu cunku koyuydu attıkların ama yaptıgınız için kacırmadın
Ben de oyle dusunuyorum yumurtladı bence de
Evet kuzum olabilir haklısınBen sana o zaman da dedim ama ilişki oldu kacırmadın bence oldu yumurtlaman
Yani bende yatıyorum ama akıyor sonuçta yüz üstü yatıyorumBen sana o zaman da dedim ama ilişki oldu kacırmadın bence oldu yumurtlaman
Yıkanmıyorum ben hemen canım sonra alıyorum duş biz de oyle diz dirsek o pozisyonda yapıyoruz ben oyle 30 dk bekliyorum hemen donmuyorum çişi tutuyorum gitsinler diye ne yapcan zaten en uygun ya misyoner ya diz dirsek diyolar misyonerde cok geri geliyo diye en fire vermediğimiz pozisyon o olunca biz de oyle yapıyoruzYa kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum nasıl yatıyorsunuz ? Temizlenmek gerekmiyor mu hiç ? Birde biz diz dirsek deniyoruz hep
Hemen yatma yüz üstü de bekle biraz uyusuyosun acıyo ama bekleyince gidiyolar cok geri gelmiyolar tavsiye ederimYani bende yatıyorum ama akıyor sonuçta yüz üstü yatıyorum
İnşallah öyle olmuştur kuzum sayfanın ilk yerine yapamıyor musunuz bu sıralamayı kuzum
Konu acsam yapabılırim belki cunku hiç kurcalamadım bura baska kısmının konu olunca yapılmıyo canım