- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
İnsallah canım yaptıktan sonra içeyim dedim ilişkiden hemen sonra bi sıkıştırıyo çiş ondan cay bile içmedim dogru düzgünEmeklerin karsiligini alırsın ins canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canım yaptıktan sonra içeyim dedim ilişkiden hemen sonra bi sıkıştırıyo çiş ondan cay bile içmedim dogru düzgünEmeklerin karsiligini alırsın ins canim
Kolay gelsin canimmmİnsallah canım yaptıktan sonra içeyim dedim ilişkiden hemen sonra bi sıkıştırıyo çiş ondan cay bile içmedim dogru düzgün
İstanbuldayım bende ama İstanbula uzak biraz tekirdaga daha yakın diyebilirimBeklerim canimm..sen nerdesin
Küçük bı yerde sıkıntı yok canım.istanbul çok yorucu iki üç kere gelmistikİstanbuldayım bende ama İstanbula uzak biraz tekirdaga daha yakın diyebilirim
Fazlasıyla hem de çok isterdim burdan uzakta yaşamayı ama kısmet isteKüçük bı yerde sıkıntı yok canım.istanbul çok yorucu iki üç kere gelmistik
28 Aralık benim adet tarihim canım seninFazlasıyla hem de çok isterdim burdan uzakta yaşamayı ama kısmet iste
Umarım olur ya yoruldum valla kür yetiştirmekten ama eşimin de 3 ayıydı keçiboynuzuKolay gelsin canimmm
10 Ocak canim ben bu ayı da pas gectim28 Aralık benim adet tarihim canım senin
Valla ben geçen ilk ovülasyon deneyince hergün yapmıstık pik olduğu günler aralıksız hergün. Çünkü önceki aylar hep günaşırı yapıyoduk ayaklm havada beklyodum yarım saat ne bekledim ne aralıklı yaptım olmustu ama kimyasaldı tabi canım . Bu ayda aralıksız hergün yapıyoz pik olmadığım daha ama aynı devam edicmSiliklesmesi çatlama anlamına gelmiyo ama lh seviyesin düştüğünü gosteriyo çünkü o gun yumurtladigin bile meçhul. Zaten bı sayfada okudum kadın dogumcu testle yumurtanın catladigini bilemezsiniz ancak folikul takibiyle ogrenilir demiş.
Hayırlısı olsun inşallah banada nasip olur çok geçemeden ablamda öyle oldu benim ertesi ay hemen olmustuİnsallah canım umarım olur gordum dıger grubta burda kimyasal gecıren bu ay hamile Virgo women vardı 35kvk bak hemen kalmış kimyasal sonrası
Canım ne zmn adetin ne yaptın ben bakamıyom burya fazla artıkNe ağrım var ne başka bişey. Kuru kuru bekloyoz bakalimmm
En erken Emine ögrencek ilk onun oldu yumurtlamasıCanım ne zmn adetin ne yaptın ben bakamıyom burya fazla artık
Ayy Hadi insallah o tarihten sonrası Eylül anneleri topigi olur herald3 siz açarsınız bizde arkanızdan gelieis insallah AminEn erken Emine ögrencek ilk onun oldu yumurtlaması
Adet mi oldun canım olsun Ocak olur olur elbet nasip10 Ocak canim ben bu ayı da pas gectim
İnsallah canım benimAyy Hadi insallah o tarihten sonrası Eylül anneleri topigi olur herald3 siz açarsınız bizde arkanızdan gelieis insallah Amin
Evettt canim gecikme oldu sandım ama meğerse dongum değişmişAdet mi oldun canım olsun Ocak olur olur elbet nasip
İnsallah canım benim
Olsun canım nasip bu işler Ne zaman rabbim nasip ederse o zaman olcak zamanı devam ümitleEvettt canim gecikme oldu sandım ama meğerse dongum değişmiş
Aynen oylr kuzum vardır Rabbim in bir bildiğiOlsun canım nasip bu işler Ne zaman rabbim nasip ederse o zaman olcak zamanı devam ümitle
İnşallah tuttruszn bu ay canımmBen dün ve bugun gordum koyuyu ama zaten yapıyoruz 35kvk