Ama soğuk hava üşümüyor musunuzHemen yatma yüz üstü de bekle biraz uyusuyosun acıyo ama bekleyince gidiyolar cok geri gelmiyolar tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama soğuk hava üşümüyor musunuzHemen yatma yüz üstü de bekle biraz uyusuyosun acıyo ama bekleyince gidiyolar cok geri gelmiyolar tavsiye ederim
Yok canım ne üşümesi o ara ateş basıyo diycek komik diye begencekler evimiz de sıcak canım biz mi ates atıyoruz bilemedimAma soğuk hava üşümüyor musunuz
Canım yumurtlaman olur ozamnVar hatta çok ıslağım yani günlük pedi değiştirdim arada mecburen
Tam. İşte o gün yumurtladin. Bence sen artık gebelik testine geç canımAkıntım oldu 1 hafta önce hala da devam ediyor hani buraya bi atmıştım ya demiştiniz yarına pik olur bu koyuydu baya o zamandan sonra koyuluk olmadı hiç bilemiyorum ki
Ayyy abla kızz beni heyecanlandırmaaaTam. İşte o gün yumurtladin. Bence sen artık gebelik testine geç canım
Canım ilk peceteyle siliyorum . O seekilde uyuyorum zaten yatınca hiç akıntı olmuyo sabh banyo yapıyorum artikkkYa kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum nasıl yatıyorsunuz ? Temizlenmek gerekmiyor mu hiç ? Birde biz diz dirsek deniyoruz hep
Canım yumurtladin sennn. Bekle gebelik yaparsın günün yaklasiyo seninnnAyyy abla kızz beni heyecanlandırmaaa
Ben yine ovulasyon yapmaya devam ediyim belki yumurtlama görürüm tekrarCanım yumurtladin sennn. Bekle gebelik yaparsın günün yaklasiyo seninnn
Et bakalım canimmm. Bence gormucen..koyulugun nasıl cikiyo gondersene foto bakalimBen yine ovulasyon yapmaya devam ediyim belki yumurtlama görürüm tekrar
Bugünkini birazdan yapacağım yapınca atıyımEt bakalım canimmm. Bence gormucen..koyulugun nasıl cikiyo gondersene foto bakalim
Bugünkini birazdan yapacağım yapınca atıyım
Buda bugünki o koyu çıktığı günden beri hep böyle çıkıyor
Canim silinmis işte. Koyulasmaz bu boşa bekleme canım senin olmuşBuda bugünki o koyu çıktığı günden beri hep böyle çıkıyor
Nasip bakalım ablacımCanim silinmis işte. Koyulasmaz bu boşa bekleme canım senin olmuş
Biraz bekleyince de böyle olmuş ablaCanim silinmis işte. Koyulasmaz bu boşa bekleme canım senin olmuş
Silik gibi canım. Yada gebe olacağın için koyulasiyordur günün yaklasiyo çünküBiraz bekleyince de böyle olmuş abla
Anladım. Hayırlısı ablacımSilik gibi canım. Yada gebe olacağın için koyulasiyordur günün yaklasiyo çünkü
Fazlasıyla hem de çok isterdim burdan uzakta yaşamayı ama kısmet iste