Hadi bakalimmmm canimmmm. İns tutarrr bu ayBEnim pik bugun eşim evde olunca direk yapcam bugun yarın carsamba artık nasip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalimmmm canimmmm. İns tutarrr bu ayBEnim pik bugun eşim evde olunca direk yapcam bugun yarın carsamba artık nasip
Canım su alımını kesiyorsun 2 saat önce ve ilk idrarla da yapmıyosun ilkle olmuyo onu da dıyımO zaman uyandıktan sonra yapsam olur dimi saat 10 gibi falan canim. Diyette yapıyorum aynı zaman da su ve bitki çayı içmediğim bi xaman dilimi yok aslında ondan sabah yapayım diyorum bir de regl bitimi iki gün sonra başlamayı düşünüyorum E Emine1990 sütlü maydanoz banyosu yaptın mı ise yaradı mı canim sen yapacağım demiştin yanlis hatirlamiyorsam
Anladim canim adetten bir gün sonra yapmayı düşünüyorum 1 gün sonra sa ovulasyon a başlarım diye düşündüm şuan 3.gunundeyim reglinMaydonuzumu sütumu herşeyimi hazırladım ama olmadu canım çok erken yumurtluyom adetim bitiyo direk akıntım basliyo üç gün sonra pik oluyorum
İnsallah hayırlısı olsun canım nasip vallaHadi bakalimmmm canimmmm. İns tutarrr bu ay
Hadi ya o zaman 3 gibi falan yapabilirim heralde insallah becerebilirm bu seferCanım su alımını kesiyorsun 2 saat önce ve ilk idrarla da yapmıyosun ilkle olmuyo onu da dıyım
2 saat önce sıvı alımını kesersen net sonuc alırsınHadi ya o zaman 3 gibi falan yapabilirim heralde insallah becerebilirm bu sefer
Denemek için sabırsızlanıyorum tesekkurler canim2 saat önce sıvı alımını kesersen net sonuc alırsın
İlk defa yapacaksan öyle başla canım nelki sende erken yumurtluyorsundurAnladim canim adetten bir gün sonra yapmayı düşünüyorum 1 gün sonra sa ovulasyon a başlarım diye düşündüm şuan 3.gunundeyim reglin
Hic bilmiyorum canim Eylül ayında covid aşısı oldum 32 günde olan döndüm 25 lere kadar düştü bu ay tekrardan 31.gunde regl oldum karıştı hersey bu ay netleşecek insallahİlk defa yapacaksan öyle başla canım nelki sende erken yumurtluyorsundur
Ne demek canım bisey olursa yaz bakıyorum ben genelde konusuruzDenemek için sabırsızlanıyorum tesekkurler canim
Degısıyo o zaman yumurtlama zamanın döngüne göre zaten benim ilk defa 14 gün koyuyu gordum genelde 12 13 gün koyu olurdu testlerimHic bilmiyorum canim Eylül ayında covid aşısı oldum 32 günde olan döndüm 25 lere kadar düştü bu ay tekrardan 31.gunde regl oldum karıştı hersey bu ay netleşecek insallah
Ovulasyonla daha iyi olur canım. Senin akıntım yokmu. Benim çok oluyo ordan biliyorummHic bilmiyorum canim Eylül ayında covid aşısı oldum 32 günde olan döndüm 25 lere kadar düştü bu ay tekrardan 31.gunde regl oldum karıştı hersey bu ay netleşecek insallah
Canım senin bat günün değiştimi ozamnDegısıyo o zaman yumurtlama zamanın döngüne göre zaten benim ilk defa 14 gün koyuyu gordum genelde 12 13 gün koyu olurdu testlerim
Benim yok canım 20 li yaslarımda asırı olurduOvulasyonla daha iyi olur canım. Senin akıntım yokmu. Benim çok oluyo ordan biliyorumm
Tam koyulasmis canimm. Niye böyle oldu bu ayEki Görüntüle 2969050
Aksam bi daha yapcam bakalım
28 gün garanti tam orta oldu cunku yumurtlamamCanım senin bat günün değiştimi ozamn
Fark edıyo dedim ya kırmızı oluyosa yapmaya baslıycaksın aksam bi daha bakcan bakalım daha mı koyu cıkacak yoksa hafif de olsa silik mi cıkacak onun için ama kasıgım agrıyo suan aksamı beklemiycem ilişki için adam evde zatenTam koyulasmis canimm. Niye böyle oldu bu ay
Yani canım strese gerek yokk. Nezamn uguunsa değerlendirmek lazım 72 saat yaşıyor spermFark edıyo dedim ya kırmızı oluyosa yapmaya baslıycaksın aksam bi daha bakcan bakalım daha mı koyu cıkacak yoksa hafif de olsa silik mi cıkacak onun için ama kasıgım agrıyo suan aksamı beklemiycem ilişki için adam evde zaten
Hadi bakalimmm canım ins güzel sonuçlarda alirsinHadi ya o zaman 3 gibi falan yapabilirim heralde insallah becerebilirm bu sefer