- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bize attı su ara tam ovulasyon dönemim bugun 12 günüm bakıyorum canım asuan esim de grip ben de ama yapıcaz her türlü baya gümüyoruz kendimize de şansımız yok ya bide hasta olduk tam zamanıydıCocuk hasta oldunmu hayat duruyo zatenn canım şükür geçmiş.
Ben baklava şehrindeyimAnkardayim hocam siz
Bugün başlayacağım inşallah. Umarım görür ve tuttururumSizde meslekciymussiniz. Hayırlısı olsun canimmm.ins ovulasyonda koyuyü cabuk gorursun basladinmi
Canını sıkma denemeye devam elbet nasip olacaktırGeldi kırmızılar
Dünden önce böyleydi sonra biraz silikleşti bilmiyorum bu ay böyle silik gibi mi yumurtlama gördüm anlamadımGördün mü Fatmazell ben bugün sabah yaptım belirgindi ama pik degıldı aksama yapmadım ilişki oldu gündüz yarın pik görürsem yarın pazartesi de yapıcaz duruma göre
Yarın bu pik olur kuzumDünden önce böyleydi sonra biraz silikleşti bilmiyorum bu ay böyle silik gibi mi yumurtlama gördüm anlamadım
İnşallah kuzucumYarın bu pik olur kuzum
Ins cnm kizim 9 yaşında artik olsun dedik ama arayı çok açtık galiba allahiim hayırlısı ne zamansa ozaman nasip etsin inşallahCanını sıkma denemeye devam elbet nasip olacaktır
Masallah baya beklemişsin hem de keske 5 olcagı zaman dogursaydın bak ikinci de 4 yasına gelirdi büyürdü tekrar dön başa benim ki 4 yaş 3 aylık bana bile bazen geliyo deli miyim ben tekrar başa dönem diyorum ara ara senin gibi olsam hiç yapmam sanırsamIns cnm kizim 9 yaşında artik olsun dedik ama arayı çok açtık galiba allahiim hayırlısı ne zamansa ozaman nasip etsin inşallah
Bunu gordugunde 3 4 saat sonra yapsan belki daha koyuydu ama gormedin onu demek istedim iste ben sana ama olmustur yumurtlaman bnce sımdı daha silik çıkıyorsa degerlendirme hep yaptıysan kacırmıs olmuyosun canımDünden önce böyleydi sonra biraz silikleşti bilmiyorum bu ay böyle silik gibi mi yumurtlama gördüm anlamadım
Sen nasılsın yaptın test pazartesi yapcam dıyodun yada adet oldun mu öyle mi sorayım bilemedim nasılsın nasıl gidiyo bahadır kimse yazmıyodu burayaYarın bu pik olur kuzum
İyiyim çok şükür en son testen sonra bir daha yapmadım adet olmadım sen nasılsın nasıl gidiyorSen nasılsın yaptın test pazartesi yapcam dıyodun yada adet oldun mu öyle mi sorayım bilemedim nasılsın nasıl gidiyo bahadır kimse yazmıyodu buraya
Baya oldu ama gitseydin ya canım doktoraİyiyim çok şükür en son testen sonra bir daha yapmadım adet olmadım sen nasılsın nasıl gidiyor
Baya oldu ama gitseydin ya canım doktora
Epey oldu ya 3araliktiRandevu bulamıyorum hafta içi çok sıkıntı oluyor yanımda arkadaşım izne çıktı ayrilamiyorum biraz daha gelmese giderim adaçayı papatya kullanıyorum
Bi o gün yaptım kuzum bu koyu çıktığı günü bugünde yaptım bunun kadar olmasa da koyu gibi bu günü de değerlendiricez kuzum benim yumurtlamam hep 2 gün sürüyor öyle kısa sürmüyor o yüzden tekrar yapma gereği duymamıştımBunu gordugunde 3 4 saat sonra yapsan belki daha koyuydu ama gormedin onu demek istedim iste ben sana ama olmustur yumurtlaman bnce sımdı daha silik çıkıyorsa degerlendirme hep yaptıysan kacırmıs olmuyosun canım
Olsun canimmm bide böyle deneyim bakalimmm.O bize attı su ara tam ovulasyon dönemim bugun 12 günüm bakıyorum canım asuan esim de grip ben de ama yapıcaz her türlü baya gümüyoruz kendimize de şansımız yok ya bide hasta olduk tam zamanıydı