Ozamn iyi canimm.benimde 24kasim28 gün garanti tam orta oldu cunku yumurtlamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozamn iyi canimm.benimde 24kasim28 gün garanti tam orta oldu cunku yumurtlamam
28 Aralık benim de aramızda 5 gün var senin 10 gün cidden erken yumurtlaman oluyoOzamn iyi canimm.benimde 24kasim
Öyle tabi salı carsamba da olsun dedim ben sana uyarım diyo garibim ne desem tmm modun daYani canım strese gerek yokk. Nezamn uguunsa değerlendirmek lazım 72 saat yaşıyor sperm
Evvet canimm bu ay kekik çayı icmicem bide böyle denicem bakalım yine erken yumurtlucammi. Erken yumurtluyorum.fakat dongum 28gun sasmiyor28 Aralık benim de aramızda 5 gün var senin 10 gün cidden erken yumurtlaman oluyo
Yapcak yok eli mahkummmÖyle tabi salı carsamba da olsun dedim ben sana uyarım diyo garibim ne desem tmm modun da
Yazarım canim sagolasinNe demek canım bisey olursa yaz bakıyorum ben genelde konusuruz
Galiba değişiyor bazen akintidan anlıyorum ama işte yumurta çatladı mi vs onu bilemiyorumDegısıyo o zaman yumurtlama zamanın döngüne göre zaten benim ilk defa 14 gün koyuyu gordum genelde 12 13 gün koyu olurdu testlerim
Oluyor canim ama her ay olmuyor işte akıntı olunca çatladı mi oluyorduOvulasyonla daha iyi olur canım. Senin akıntım yokmu. Benim çok oluyo ordan biliyorumm
Bir keresinde denedim bu ovulasyonu ama hiç bu şekilde koyuluk görmemiştim canimEki Görüntüle 2969050
Aksam bi daha yapcam bakalım
Hepimiz bu ay güzel haberler alırız insallah canimHadi bakalimmm canım ins güzel sonuçlarda alirsin
Canım akıntı olunca yumurtlama başlamış oluyoYazarım canim sagolasin
Galiba değişiyor bazen akintidan anlıyorum ama işte yumurta çatladı mi vs onu bilemiyorum
Oluyor canim ama her ay olmuyor işte akıntı olunca çatladı mi oluyordu
Bir keresinde denedim bu ovulasyonu ama hiç bu şekilde koyuluk görmemiştim canim
Hepimiz bu ay güzel haberler alırız insallah canim
İnsallah emeklerimizin karsılıgını alırız bu ay artık 3 aydır iflahım kurudu biseyler yapcam diye cabalamaktanYazarım canim sagolasin
Galiba değişiyor bazen akintidan anlıyorum ama işte yumurta çatladı mi vs onu bilemiyorum
Oluyor canim ama her ay olmuyor işte akıntı olunca çatladı mi oluyordu
Bir keresinde denedim bu ovulasyonu ama hiç bu şekilde koyuluk görmemiştim canim
Hepimiz bu ay güzel haberler alırız insallah canim
Oda degısıyo demekki kişiye gore ben cok akıntı gormuyorum ama ilişki olurken öncesi acayip oluyo yumurtlama zamanı ordan da fark ediyorum insallah olur bu ay hepimiz guzeş sonuclar alırızCanım akıntı olunca yumurtlama başlamış oluyo
Tesekkurler kuzumCanım akıntı olunca yumurtlama başlamış oluyo
Amin inşallah canjm 5 aydır deniyorum hic doktora gitmedim artık bir sorun mu var acaba demekten alamıyorum kendimiİnsallah emeklerimizin karsılıgını alırız bu ay artık 3 aydır iflahım kurudu biseyler yapcam diye cabalamaktan
Keske öncesinde gitseydin canım ben rutin giderim oglumdan önce de gitmiştim hem simir aldırmıyorum hem yumurtalık Lara rahme baktırıyorum hormonlara da sonra Salıyorum ben tsh için ilaç kullanıyorum onun dısında bi sey yok ama bi git içinin rahat etmesi bakımından da hem kontrol yani folik asit kullanıyo musun onda da 3 ayım ek bide incir suyu içiyorum eşime de keciboynuzu suyu ve pekmezi yediriyorum her gun bitter muz ceviz bir de E vitamini içiriyorum ek baska da bi sey yapmıyorum artık ne yapımAmin inşallah canjm 5 aydır deniyorum hic doktora gitmedim artık bir sorun mu var acaba demekten alamıyorum kendimi
Tabiki canım herkesin aynı olmaz.Oda degısıyo demekki kişiye gore ben cok akıntı gormuyorum ama ilişki olurken öncesi acayip oluyo yumurtlama zamanı ordan da fark ediyorum insallah olur bu ay hepimiz guzeş sonuclar alırız
Çok güzel olmuş emeğine sağlık
İnşallahBitirdim sonun da Allah gıydırmeyi de nasip eder insallah
Cok tatlı canimmm. Eline sağlık.