- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Gecen ay ben oldum arkamdan 35kvk olduydu adet ben salı aksam oldum benim bitmek üzere 3 gün gecikmeyle oldu simdi oda kimyasal oyle oluyoAllah allh niyeki canimm. İlaç verirler belki..günün ne zamndi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecen ay ben oldum arkamdan 35kvk olduydu adet ben salı aksam oldum benim bitmek üzere 3 gün gecikmeyle oldu simdi oda kimyasal oyle oluyoAllah allh niyeki canimm. İlaç verirler belki..günün ne zamndi
Kendini iyi hissedince yaparsın aksam agırlık cokuyo zaten insanaÜstümde yorgunluk var bugün yoğunluk oldu elim kolum kalkmiyor yaaa valahi uzanıyorum mutfağı toplamam lazım ama halimmm yok
Aynen öle kuzum Valahi sen nasılsın canım ne yapıyorsunKendini iyi hissedince yaparsın aksam agırlık cokuyo zaten insana
Hayırlısı olsun artikk.Gecen ay ben oldum arkamdan 35kvk olduydu adet ben salı aksam oldum benim bitmek üzere 3 gün gecikmeyle oldu simdi oda kimyasal oyle oluyo
Öyle tabi canım nasip bu işler ama kafasına cok takıyodu hamile kalabildiğini vücudunun saglıklı oldugunu gördü kalır Allahın izniyleHayırlısı olsun artikk.
Ne yapım valla oglumla gecıyo zaman etkinlik zamanı uyku zamanı yemegı evi temizliği derken aksam oluyo anlamıyorum bileAynen öle kuzum Valahi sen nasılsın canım ne yapıyorsun
Hep öle valahi hemen akşam oluyorNe yapım valla oglumla gecıyo zaman etkinlik zamanı uyku zamanı yemegı evi temizliği derken aksam oluyo anlamıyorum bile
Evet doğru diyosun canım inşallahKimyasal gecırdın canım agrılı adet oluyosun ama bu senin hamile kalabildiğini gösterir genel de saglıklı kadınlarda oluyo vücudun begenmedi ve attı kürtaj olmaktansa bu en ıyısı hiç üzülme dün ben de diyecektim ama fazla sey yapmak istemedim zaten üzgünsün diye felaket tellallığı yapmayım dedim ama üzülme arkasına normal kalırsın saglıklı bırakmak yok devam
İnşşalah canımÖyle tabi canım nasip bu işler ama kafasına cok takıyodu hamile kalabildiğini vücudunun saglıklı oldugunu gördü kalır Allahın izniyle
Üzme kendini kimyasal gebelik geçirdiysen artık çok kolay hamile kalabilirsin canım gör bak çok geçmeden sağlıklı bir gebeliğin olacakGitçem birzdn canım bende öyle düşündüm kanama gelince sizde öyle söyleyince moralim bozulmuştu zaten Allahın elinde hersey verende o alanda nasip diyelm artık hayırlısı
İnşallah canım SağolÜzme kendini kimyasal gebelik geçirdiysen artık çok kolay hamile kalabilirsin canım gör bak çok geçmeden sağlıklı bir gebeliğin olacak
Bırakmak yok kesildikten sonra aynı devam sakın korunma kalacaksın kısa sürede üzülme diye demiyorum bak bunu ciddi kımyasaldan sonra hemen kalıyorlar o yüzden üzülmek yok yola devamİnşşalah canım
Eşini destekle ya multivitamin ya keçiboynuzu falan içsinİnşallah canım Sağol
Korunmucam evet canım aynı devam evet hemen kalınıyomuş ablamda da ilk çocuğu benim gibi olmuştu ama onnki düşüktü ertesi ay yine hamileydiBırakmak yok kesildikten sonra aynı devam sakın korunma kalacaksın kısa sürede üzülme diye demiyorum bak bunu ciddi kımyasaldan sonra hemen kalıyorlar o yüzden üzülmek yok yola devam
Keçiboynuzu pekmezi alayım bari o zmnEşini destekle ya multivitamin ya keçiboynuzu falan içsin
Al canım onu da destekle rabbim en kısa zamanda nasip etsin ınsallah saglıklı sıhhatli gebelikler hepimize ben incir suyu içmeye başladım troid hapı nın dozunu artırdım eşime e vitamini aldırdım hem pekmez hem keçiboynuzu suyu onda 3 aydayız vitamine de bugun basladı biter bitmez adet de ilişki ye baslıycam illa pik olsun yapalım dıye beklemıycem hayırlısı insallah ogluma hamile kaldığım gün 26 Aralık ikincinin müjdesini alırım insallah amin bat 28 AralıkKeçiboynuzu pekmezi alayım bari o zmn
Kuzum nasıl oldun kanaman ne durumda merak ettim bakamadımKeçiboynuzu pekmezi alayım bari o zmn