Dün şefaf sünen sümüksü akıntı geldi bugün saatim gelince testi yapacağım büyük ihtimalle pik olabilir diye düşünüyorum 9. Gün bugünSenin görmüş olman lazım tahminimcesalı aksam adet oldum suan o yogunluk yok hafta sonu biter benim ama erken başlamıycam takip işine
Akıntı geldiyse muhtemelen gorursun canım adetten sonra mı dokuz basından itibaren kacıncı gününDün şefaf sünen sümüksü akıntı geldi bugün saatim gelince testi yapacağım büyük ihtimalle pik olabilir diye düşünüyorum 9. Gün bugün
Adetten bitiminden sonra 9. Cu gün bugünAkıntı geldiyse muhtemelen gorursun canım adetten sonra mı dokuz basından itibaren kacıncı günün
Adetin basından itibaren mi yani kanama birinci günü oyle soyle anlamıyorumAdetten bitiminden sonra 9. Cu gün bugün
Adetin birinci gününden mi sayılıyor yumurtlama zamanıAdetin basından itibaren mi yani kanama birinci günü oyle soyle anlamıyorum
Şifa olsun inşallah
Tabi canım kanama basladıgı gün birinci günü işte e söyle kacıncı gününAdetin birinci gününden mi sayılıyor yumurtlama zamanı
Yarasın insallah kilo aldım incir suyu yüzünden bide sabah aksam içiyorum güzel olussun diye yumurtamŞifa olsun inşallah
Bugün 15. Ci günmüşTabi canım kanama basladıgı gün birinci günü işte e söyle kacıncı günün
O zaman anca iste 12 14 16 18 günler 11 13 15 17 olabiliyor aslında günler bunlar bakma iste ovulasyon yapıyoruzBugün 15. Ci günmüş
Evet emin olmak adına aslındaO zaman anca iste 12 14 16 18 günler 11 13 15 17 olabiliyor aslında günler bunlar bakma iste ovulasyon yapıyoruz
Aynen koyu cıkcak yapcam diye bekleme yanlız o arayı degerlendir her türlü tavsiye edeyim insallah denk gelir yumurtan hemen kapar alır spermiEvet emin olmak adına aslında
Ayyy inşallah inşallah bu ay son olsun ovulasyon illetiAynen koyu cıkcak yapcam diye bekleme yanlız o arayı degerlendir her türlü tavsiye edeyim insallah denk gelir yumurtan hemen kapar alır spermi
Ben de öyle düşünüyorum bitsin direk ilişkiye baslıycam yine kontrol de edicem ovulasyon la eşimde alısmıs hafta sonundan sonra baslıyoruz demi calısmaya diyo adam benden şevkli o konu da çalışma hosuna gıdıyo tabi arada artık prezervatif olmayıncaAyyy inşallah inşallah bu ay son olsun ovulasyon illeti
İnsallh canım benimde dun adetim bitti yedinci günüm akıntım gelmeye başladı erken yumurtlama olacak heralde yine . Kekik çayı icmistim.Ayyy inşallah inşallah bu ay son olsun ovulasyon illeti
Hatta baya yoğun akıntım.var adetim mi devam ediyor diye bakıyorum arada ama akıntım.varmisEvet emin olmak adına aslında
İnsalh emeklerimiz boşa gitmez bu ay.Yarasın insallah kilo aldım incir suyu yüzünden bide sabah aksam içiyorum güzel olussun diye yumurtam