- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
21 inde pik olan olmus olsa 8 güne idrar testinde gozukmez canım sağlıkla ilerlesin insallah ama takip et artıslarıAdetim bi gün geçti yumurtlama 17-18 kasım ve 21 indede pik olmuştu hangisi bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21 inde pik olan olmus olsa 8 güne idrar testinde gozukmez canım sağlıkla ilerlesin insallah ama takip et artıslarıAdetim bi gün geçti yumurtlama 17-18 kasım ve 21 indede pik olmuştu hangisi bilemiyorum
Teşekkür ederim sağol canımYaaa henüz çok yeni kuzum hayirli olsun
Hemşire var ama daha küçük dedim sanırım geç döllenme oldu ilk kez verdm kan salı doktora aldım randevu salıdan önce veremiyorum kan salı ya sağlıkocagı yada doktora gitçem doktora giderim ultrasona bakar hem daha iyi salı günü bakalm ne çıkcakVar canım 12.7 cıkmıs daha cok yeni iki gün sonra bi daha ver iki katı artıyorsa sorun yok
Sen o zaman şöyle hesap yapacaksın bugun persembe 12 cumartesi 24 pazartesi 48 salı 60lı rakamlar cıkmalı salı gıdeceksen en azHemşire var ama daha küçük dedim sanırım geç döllenme oldu ilk kez verdm kan salı doktora aldım randevu salıdan önce veremiyorum kan salı ya sağlıkocagı yada doktora gitçem doktora giderim ultrasona bakar hem daha iyi salı günü bakalm ne çıkcak
Demi inşallah öyle çıkar canım inşallah ilerlerSen o zaman şöyle hesap yapacaksın bugun persembe 12 cumartesi 24 pazartesi 48 salı 60lı rakamlar cıkmalı salı gıdeceksen en az
Doğru 17-18 i tuttu o zmn21 inde pik olan olmus olsa 8 güne idrar testinde gozukmez canım sağlıkla ilerlesin insallah ama takip et artısları
Evet amiin inşallahGayet güzel degerin masallah iki gün arayla verdin demi iki katını gecmiş oyleyse saflıkla ilerlesin canım
Masallah rabbim bana da nasip etsin ikinci kez aynı hissi dua et benim için deEvet amiin inşallah
Canım bu işler hiç belli olmuyo aklına kotuyu getirme bekleyeceksin nasip kısmet hersey kimseye de duyurma bekle bakalım ne olup ne bitecek zaten saglıkla ilerlese bile 3 ay duyurmaSevinemiyorum ben çünkü ilk günle aynı çıktı testimn koyulugu silikti hiç koyulaşmamişti sanırım tutmuck
Evet duyurmucm hemen beklcm bakalm canım salıyı iple çekiyorum çokta heveslenmyrm çok da mutlu değilim arası işte nasippCanım bu işler hiç belli olmuyo aklına kotuyu getirme bekleyeceksin nasip kısmet hersey kimseye de duyurma bekle bakalım ne olup ne bitecek zaten saglıkla ilerlese bile 3 ay duyurma
Amiin aralıkta hayırlı haberlerle gel inşallahhh dualarım seninleMasallah rabbim bana da nasip etsin ikinci kez aynı hissi dua et benim için de
Canim.naptin koyulaşma oldumu. Yapiyormu testCanım naptın bidha kan verdnmi ben bugün test yaptım aynı siliklikte koyu olması gerekmiyomu aksam acile gitçem özele kan vercem
Günaydın canıımGünaydın kızlar
GünaydınnGünaydın kızlar
Senin görmüş olman lazım tahminimce salı aksam adet oldum suan o yogunluk yok hafta sonu biter benim ama erken başlamıycam takip işineNaptınız ovulasyon takibi yapanlar piki gören var mı ?