Yaa maşallah inşallah erken yumurtlama olurHatta baya yoğun akıntım.var adetim mi devam ediyor diye bakıyorum arada ama akıntım.varmis
İnsallh canım.. adetim.itibarwn 7.gunummm. sen bittikten sonra satmissin ya ondan dedim canımYaa maşallah inşallah erken yumurtlama olur
Evet bem bittikten sonra sayılıyor zannediyordumİnsallh canım.. adetim.itibarwn 7.gunummm. sen bittikten sonra satmissin ya ondan dedim canım
İnsallah canım Benim hafta sonu da gecsın biter yogunluk gectıİnsalh emeklerimiz boşa gitmez bu ay.
Ben anladım ama gariplik oldugunuEvet bem bittikten sonra sayılıyor zannediyordum
Hastaneye gidin acilden hemen bakarlarKızlar ben sanırım düşürüyorum kanamam oluyo
Sanmıyorum bakmazlar o gün gittiğimde kan vermek için almadılarHastaneye gidin acilden hemen bakarlar
Gebeyim kanamam var derseniz alırlarSanmıyorum bakmazlar o gün gittiğimde kan vermek için almadılar
Evet belki o zmn alırlarGebeyim kanamam var derseniz alırlar
Öyle diyimEvet belki o zmn alırlar
Yapmadım canım kanamam var oldu birz ağrım acile gtçemCanim.naptin koyulaşma oldumu. Yapiyormu test
Allah allh niyeki canimm. İlaç verirler belki..günün ne zamndiYapmadım canım kanamam var oldu birz ağrım acile gtçem
Canım ben dün de diyecektm ama moralini bozmak istemedim seninki kimyasal gebelik gibi geldi bana çünkù değerin çok düşük çıkmış mutlaka bir acile git inşallah sağlıklıdır bebeğinSanmıyorum bakmazlar o gün gittiğimde kan vermek için almadılar
Çarşambaydı bilemiyorum valla neden oluyo kimyasal ya da düşük oldu galiba pekde anlamıyorum int okuduğum kadarylaAllah allh niyeki canimm. İlaç verirler belki..günün ne zamndi
Gitçem birzdn canım bende öyle düşündüm kanama gelince sizde öyle söyleyince moralim bozulmuştu zaten Allahın elinde hersey verende o alanda nasip diyelm artık hayırlısıCanım ben dün de diyecektm ama moralini bozmak istemedim seninki kimyasal gebelik gibi geldi bana çünkù değerin çok düşük çıkmış mutlaka bir acile git inşallah sağlıklıdır bebeğin
Kimyasal gecırdın canım agrılı adet oluyosun ama bu senin hamile kalabildiğini gösterir genel de saglıklı kadınlarda oluyo vücudun begenmedi ve attı kürtaj olmaktansa bu en ıyısı hiç üzülme dün ben de diyecektim ama fazla sey yapmak istemedim zaten üzgünsün diye felaket tellallığı yapmayım dedim ama üzülme arkasına normal kalırsın saglıklı bırakmak yok devamGitçem birzdn canım bende öyle düşündüm kanama gelince sizde öyle söyleyince moralim bozulmuştu zaten Allahın elinde hersey verende o alanda nasip diyelm artık hayırlısı
Ne yapalım canım aynı ugras iş güç her gün eksik olmuyo sen ne yapıyorsun nasılsınSelâm kızlar nasılsınız bakalımben bugün işyerinde hiç bakamadım cumalari çok yoğun oluyor ne var ne yok bakalım
Üstümde yorgunluk var bugün yoğunluk oldu elim kolum kalkmiyor yaaa valahi uzanıyorum mutfağı toplamam lazım ama halimmm yokNe yapalım canım aynı ugras iş güç her gün eksik olmuyo sen ne yapıyorsun nasılsın