- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen mi yaptın hepsini çok güzeller ellerine sağlık canım Allah nasip etsin kız çocuk hayırlısıyla
Gayet belirgin canimm tekrar hayırlısı olsunnnEki Görüntüle 2961533 Günaydın kızlar bugünkü buda
Masalllh sana ne güzel şeyler yapmisssinnnn. Bende gece gece yemek yaptım yarınaGecenin bir yarısı ben
Eki Görüntüle 2961522
Günaydın canım tesekkur ederim bu ay ben de bi sey yok kızlar bugun yarın adet olurum önümüze bakarız bakalım gelsin öbür ayMasalllh sana ne güzel şeyler yapmisssinnnn. Bende gece gece yemek yaptım yarına
Tesekkur ederim canım hepsi benim emeğim hastane odası süslemelerine bayılıyorum oglumu da özel hastane de dogurdum ona da yaptım ikincinin nesi eksik dedim her seyi yapıp en son cocugu bırakıyorum lohusa takımlarımı bile aldım bu ben de huy oldu testin belirgin bu aradaSen mi yaptın hepsini çok güzeller ellerine sağlık canım Allah nasip etsin kız çocuk hayırlısıyla
Hayirli olsun çok sevindim adınıza sağlıkla ilerlesin insallah aralik ayının ilk bebislerinden sanirimEki Görüntüle 2961533 Günaydın kızlar bugünkü buda
Dün iki hamile cıkardıkHayirli olsun çok sevindim adınıza sağlıkla ilerlesin insallah aralik ayının ilk bebislerinden sanirim
Yaptinmi test canım.kalinlasmanda vardi.Günaydın canım tesekkur ederim bu ay ben de bi sey yok kızlar bugun yarın adet olurum önümüze bakarız bakalım gelsin öbür ay
Cok güzel darısı hepimize inşallah bereketli bir ay olsunDün iki hamile cıkardık
Valla olsa cıkardı yani bi sey yok HCG de adet oldum sanıyorum bakıyorum bi sey yok aksama olurum umarım 28 günüm bu günYaptinmi test canım.kalinlasmanda vardi.
İnsallah canımCok güzel darısı hepimize inşallah bereketli bir ay olsun
Bugün 28ise olursun canım. Dediği. Gibi olsa çıkardı belki gecikirsen yaparsın artikkk. Hakkımızda hayirlisi
Öyle canım bugun 28 günüm takvim 1 Aralık diyo ama olurum aksama olmazsam sabaha kesin iple çekiyorum oluyum biteyim bian once baslayım diyeBugün 28ise olursun canım. Dediği. Gibi olsa çıkardı belki gecikirsen yaparsın artikkk. Hakkımızda hayirlisi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benimGayet belirgin canimm tekrar hayırlısı olsunnn
Çok teşekkür ederimm sizlere de nasip etsin inşallahHayirli olsun çok sevindim adınıza sağlıkla ilerlesin insallah aralik ayının ilk bebislerinden sanirim
İyi yapıyosun çok güzel canım dünküyle aynı koyulur diye bekledm ama aynı çıktı işten çıkar çıkmaz kan vermeye gidyrmm size yazıcm sonucumuTesekkur ederim canım hepsi benim emeğim hastane odası süslemelerine bayılıyorum oglumu da özel hastane de dogurdum ona da yaptım ikincinin nesi eksik dedim her seyi yapıp en son cocugu bırakıyorum lohusa takımlarımı bile aldım bu ben de huy oldu testin belirgin bu arada