Bu ay süt buharına oturcam bide onu denicemBen hasta olcak gibi oldu mu iciyorum her bitkinin farklı bi özelliği var iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay süt buharına oturcam bide onu denicemBen hasta olcak gibi oldu mu iciyorum her bitkinin farklı bi özelliği var iste
Sarımsak sapı suyuna oturun sıcak kaynarBu ay süt buharına oturcam bide onu denicem
Annem onu söyledi olmasaydı yapcktm ben bundnSarımsak sapı suyuna oturun sıcak kaynar
Evet canım bsy olmaz yarın sağlıkocagına gitçemTüh. Canım üzüldüm . Olsunnn daha günün var nasıl olsa testin koyu cikti bişey olmaz. Kanda da ogrenirsinn
Onu hiç duymadım canım bunu duydum Kasım sayfasında yapacam yarın adetim biterseAnnem onu söyledi olmasaydı yapcktm ben bundn
28gun sasmoyo bizimAdet oldum suan hanımlar 28 günü aksamı
Düzenli oluyoruz ne güzel iste olur canım sıkıntımız yok cok sukur28gun sasmoyo bizim
Hangi hastaneye gittin kuzumEvet demekki her hastane aynı değil
Aynen düzenli olanlar daha iyi hamile daha çabuk kalıyomuş benimde hiç şaşmaz kızkende evlenncede hayırlısı canım diğer aya kaldı 29unda bekliyodun belki o zmn tam hamile kalırsın yılbasınaDüzenli oluyoruz ne güzel iste olur canım sıkıntımız yok cok sukur
Ogluma 26 Aralık da kalmıstım ovulasyon la bu sefer yumurtlama dönemim 10 15 Aralık arası bu sefer eşimin bi yere gitme seyi de yok kış iznine ayrılcak evde olcak iyi olcak bize yok nobet yok gorev kacıyo işte bi şekil inanıyorum Aralık ayı benim ayım insallah nasip olur yarın ben incir suyuna baslıycamAynen düzenli olanlar daha iyi hamile daha çabuk kalıyomuş benimde hiç şaşmaz kızkende evlenncede hayırlısı canım diğer aya kaldı 29unda bekliyodun belki o zmn tam hamile kalırsın yılbasına
Gözün Aydın canım tebrikler
Evet bende bu ay bir sabah ezanı ansızın uyandım Allahım kucağımı boş bırakma diye çok yalvardım ve asla beklemiyordum binlerce şükürler olsun üzerimden bir yük kalktı sanki bir çocuğum olsa belki bu kadar umursamazdm ama olmayacak korkusu çok başkatabiki canım belki suan var belli olmaz ki bu işler ben adet olcam dedim ne çıktı test yapmasam adeti bekliyodum hala bi daha da denemiyodum tam ümidimi kestim yoruldum dedim ne oldu çok dua ettim her ezan vakti ezanda kabul oluyomuş öyle duymuştum
Canım ben bu ay adetim bitince eczaneden küçùk bir kutu arı sütü propolis alıp tek seferde içtim yumurta kalitemi onun arttırdığını düşünüyorum yerinde olsam bir kutu propolis içer her gün test yapmaktansa sadece beklediğin aralıkta akıntıyı görünce ovülasyon yapardm ben boyle kaldm her gün test yapınca vücut daha ay başından geriliyor benceOgluma 26 Aralık da kalmıstım ovulasyon la bu sefer yumurtlama dönemim 10 15 Aralık arası bu sefer eşimin bi yere gitme seyi de yok kış iznine ayrılcak evde olcak iyi olcak bize yok nobet yok gorev kacıyo işte bi şekil inanıyorum Aralık ayı benim ayım insallah nasip olur yarın ben incir suyuna baslıycam
Hiç oyle erken baslamıycam canım 4 test işini goruyo insanın 11 günü baslıycam teste zaten 12 yada 13 ü koyulasıyo benim genelde 3 maksımum 4 test işimi görür daha da ugrasmıycam oyle incir havuc yapıyodum sade incir içicem bu ay ve troit hapımın dozunu artırcam oyle deniycem bide eşimle keçiboynuzu pekmezi yemeyi düşünüyorum yeme içme etki ediyodur ama genel olarak nasip canım tabi olcagı varsa oluyo kısmetCanım ben bu ay adetim bitince eczaneden küçùk bir kutu arı sütü propolis alıp tek seferde içtim yumurta kalitemi onun arttırdığını düşünüyorum yerinde olsam bir kutu propolis içer her gün test yapmaktansa sadece beklediğin aralıkta akıntıyı görünce ovülasyon yapardm ben boyle kaldm her gün test yapınca vücut daha ay başından geriliyor bence
Haydi bakalım aralıkta hayırlı haberlerle gel inşallahhHiç oyle erken baslamıycam canım 4 test işini goruyo insanın 11 günü baslıycam teste zaten 12 yada 13 ü koyulasıyo benim genelde 3 maksımum 4 test işimi görür daha da ugrasmıycam oyle incir havuc yapıyodum sade incir içicem bu ay ve troit hapımın dozunu artırcam oyle deniycem bide eşimle keçiboynuzu pekmezi yemeyi düşünüyorum yeme içme etki ediyodur ama genel olarak nasip canım tabi olcagı varsa oluyo kısmet
İyiyiiz canım sen nasilsinnnSlm kızlar nasılsınız bakalım ne yapıyorsun
Bende iyim şükür ne yapıyorsun cnmİyiyiiz canım sen nasilsinnn
Adetin bitmesini bekliyorum canimm. Sut buharuna oturcam bugün adetim bitirme.icindeki enfeksiyonu temizliyoruz bide onu denicemBende iyim şükür ne yapıyorsun cnm
Hadi bakalım inşallah canım hayırlı sonuçlar olsunAdetin bitmesini bekliyorum canimm. Sut buharuna oturcam bugün adetim bitirme.icindeki enfeksiyonu temizliyoruz bide onu denicem