- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Hadi bakalım saglıkla ilerlesinİyi yapıyosun çok güzel canım dünküyle aynı koyulur diye bekledm ama aynı çıktı işten çıkar çıkmaz kan vermeye gidyrmm size yazıcm sonucumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım saglıkla ilerlesinİyi yapıyosun çok güzel canım dünküyle aynı koyulur diye bekledm ama aynı çıktı işten çıkar çıkmaz kan vermeye gidyrmm size yazıcm sonucumu
Aynen öyle olouyo. Olsunda bitsin diye bakılıyor.bende kekik çayını içtim yine adetim bitti gibi. Adet sokturuyormus kekik cayiÖyle canım bugun 28 günüm takvim 1 Aralık diyo ama olurum aksama olmazsam sabaha kesin iple çekiyorum oluyum biteyim bian once baslayım diye
Ben hasta olcak gibi oldu mu iciyorum her bitkinin farklı bi özelliği var isteAynen öyle olouyo. Olsunda bitsin diye bakılıyor.bende kekik çayını içtim yine adetim bitti gibi. Adet sokturuyormus kekik cayi
Oz3lde yada devlette yaptiriyorsan 2 saat içinde çıkıyor kuzuNapıyosunz kızlar ben gidiyom kan vermeye aksama çıkıyomu bilginiz varmı?
Özel uzakta devlete gittim yapmadılar şüphen varsa doktora randevu al dediler bu yapanlar nasıl yaptırıyo ben bilmiyorum 1 saatlık yol çektim bi deOz3lde yada devlette yaptiriyorsan 2 saat içinde çıkıyor kuzu
Hayret bi sey ya öyle sey mi olur almaları lazımdıÖzel uzakta devlete gittim yapmadılar şüphen varsa doktora randevu al dediler bu yapanlar nasıl yaptırıyo ben bilmiyorum 1 saatlık yol çektim bi de
Evet demekki her hastane aynı değilmişHayret bi sey ya öyle sey mi olur almaları lazımdı
Evet demekki her hastane aynı değilHayret bi sey ya öyle sey mi olur almaları lazımdı
Grip yada başka bi hastalık bahane ediliyor ilaç kullanmak için de gebelik şüphem var diyip ole yaptiriyolarmis canim ama kimi acil yapmiuot işte yerine göre değişiyorÖzel uzakta devlete gittim yapmadılar şüphen varsa doktora randevu al dediler bu yapanlar nasıl yaptırıyo ben bilmiyorum 1 saatlık yol çektim bi de
Cidden şaşırdım millet günlük gidip yaptırıyo bu kan işini lazım ya cidden hamile birine yapmıyolar hayretEvet demekki her hastane aynı değil
Evett saskınm bendeCidden şaşırdım millet günlük gidip yaptırıyo bu kan işini lazım ya cidden hamile birine yapmıyolar hayret
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama işin garibi kadın doğumdan randevu bulmak da olay zor bulunuyorEvett saskınm bende
Önce test al eczaneden yap dedi bende yaptım zaten dedim yetişebilsem sağlıkocagına gitçem ama yetişemiyom dedim yine de yapmadılar yapmıyoruz kadın doğuma gel dediler . Şimdi kovidden onu da zor alıyoz ya erkenden gitçez hastaneye özel yakım olaydı gitçektm baya uzakta gitmedm yarın sağlıkocagına gitçem koşa koşa yetişeyim kapanmadanNerde yaşıyorsun bilmiyorum ama işin garibi kadın doğumdan randevu bulmak da olay zor bulunuyor
İzmir canmNerde yaşıyorsun bilmiyorum ama işin garibi kadın doğumdan randevu bulmak da olay zor bulunuyor
Çalışıyor musun canim zor oluyordur eminim olmadı ararsın hemşireni ona göre gidersin sağlık ocağına canımÖnce test al eczaneden yap dedi bende yaptım zaten dedim yetişebilsem sağlıkocagına gitçem ama yetişemiyom dedim yine de yapmadılar yapmıyoruz kadın doğuma gel dediler . Şimdi kovidden onu da zor alıyoz ya erkenden gitçez hastaneye özel yakım olaydı gitçektm baya uzakta gitmedm yarın sağlıkocagına gitçem koşa koşa yetişeyim kapanmadan
Evet çalışıyorum zor olcak yetişmek kolay izin vermiyolar bi de hemşire zaten ara demişti gitmeden arim yarın en iyisiÇalışıyor musun canim zor oluyordur eminim olmadı ararsın hemşireni ona göre gidersin sağlık ocağına canım
Aynenn canim olmadı öglen arası falan bir kaçamak yaparsın guzel haberlerle insallahEvet çalışıyorum zor olcak yetişmek kolay izin vermiyolar bi de hemşire zaten ara demişti gitmeden arim yarın en iyisi
İnşallahhh canımmmAynenn canim olmadı öglen arası falan bir kaçamak yaparsın guzel haberlerle insallah
Tüh. Canım üzüldüm . Olsunnn daha günün var nasıl olsa testin koyu cikti bişey olmaz. Kanda da ogrenirsinnİnşallahhh canımmm