- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Bugun baya hamilemiz varKızlar coook sevindim pozitif çıkan arkadaşlarıma Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıcakla kucağıniza alın
Aminnnn inşallah Allah'ım bizede nasip etsin inşallahBugun baya hamilemiz varrabbim kucaklarına almayı nasip etsin bütün isteyene de aynı sevinci nasip etsin insallah
Valla canım yaa olsaydı yapardm bende merk ettim ama kalmadı eveligün bitirdim hepsiniElinde varsa ovulasyon yapsana bi beni kanser etti bu ya
Ayy eevet bi de o evreler var yaa onlar daha da telaşşDegerin o zamana katlar istersen öbür pazartesi direk kadın doguma git keseye bakar bundan sonra ki telas kese görme içinde bebek görme kalp atışı duymaartık Boyle gidecek evre ama su var ki anne karnına dusene kadar sonrası su gıbı gecıyo ta ki cocuk dogana kadar dogdu mu bi buyuse dıyosun sonra bi bakmışsın buyumus hadi kardes telas bastan basla
Gerçekten benden ayrı iki kişi daha var bugün ne mübarek günmüş maşallahBugun baya hamilemiz varrabbim kucaklarına almayı nasip etsin bütün isteyene de aynı sevinci nasip etsin insallah
Sağol canım sizede nasip etsin inşallah bian önceKızlar coook sevindim pozitif çıkan arkadaşlarıma Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıcakla kucağıniza alın
Aminnn inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahSağol canım sizede nasip etsin inşallah bian önce
Amiinn inşallahh canımAminnn inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yarın sabah da yapıcm atarım size canım
Adete kadar umut devam eduyo canimm beklicezBenden sonra olmus bide senin yumrtlama olsaydı ben de de cıkardı suan ümidim kesildi iyice sanmıyorum oldugunu yarın sabah bi daha bakarım hcg ye nasip kısmet iste belli olmuyo bu işler
Yarın bi daha bakarım ama sanmıyorum Aralık artık nasipAdete kadar umut devam eduyo canimm beklicez
Masallah büyük bi sabırla beklemişsin yap artık cıkar yani masallah ne sabırReglim bugün itibariyle 6 gün gecikti kızlar ama ben test yapmaya korkuyorum
Daha öncesinde kimyasal gebelik geçirmiştim onda da 6. Gün gecikmeden sonra bakmıştım ve test pozitif üç gün sonra regl olmuştum aynı şeyleri yaşamamak için beklemedeyim ama içim içime sığmıyorMasallah büyük bi sabırla beklemişsin yap artık cıkar yani masallah ne sabır
Dün değil de eveli gün öğlen yapmıştım silikti sennki gibi bile değildiDün yaptıkların nasıldı kırmızı mı35kvk
Yap canım artık korkma olcakla öleceğe çare yok illa kımyasal oldu diye kımyasal olcak yıne diye bi sey yok nasip kısmet bu işler işte yap test cıkarsa kan testiyle takıp yaparsın hayırlısı olsunDaha öncesinde kimyasal gebelik geçirmiştim onda da 6. Gün gecikmeden sonra bakmıştım ve test pozitif üç gün sonra regl olmuştum aynı şeyleri yaşamamak için beklemedeyim ama içim içime sığmıyor
Beni tırlatacak bu test zaten canım valla sinir oldum artıkDün değil de eveli gün öğlen yapmıştım silikti sennki gibi bile değildi
Evet canım atıcam yarın sabah yineAT canım alllah olmaz dediginde verdi çok sukurrr .