- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemem canimm. Bı testver istersenBakalım bekleyeceğim ama rahatsız oluyorum çalışırken zorlanıyorum. Acaba covid mi oldum
Yarın sabah da yapıcm atarım size canımİnsallh canim yarin bı daha yap koyulugu takip edelim sonrada kan ver ins vardir
Evet doğru diyosun canım ama gidemicm şimdi tek basıma acilde yaparlarmı onu da bilmiyom bilsem tek bile giderm eşim olmadan sürprz yapıcm bilmesnKız ne boşa sevinci idrara gecmiş kan da hayli hayli cıkar asıl idrara geç geçiyor 35kvk
Ne dicem ki adetim geçti gebelik şüphem var kan vermek istiyorum mu diyeyimCıKaR canım belli gevmiş idrara cunku
Ver canım aksam kan sonucunu buraya da yaz unutma yarın bi daha yapcam gebelik ben de ama senle aynıydık biz olsa bugun cıkardı bu lh testleri bi benimle oynadı bu ay inan cok sevindim
İnşallah sizde görcnz ikinci çizgiyi canım inanıyorumCıKaR canım belli gevmiş idrara cunku
Ver canım aksam kan sonucunu buraya da yaz unutma yarın bi daha yapcam gebelik ben de ama senle aynıydık biz olsa bugun cıkardı bu lh testleri bi benimle oynadı bu ay inan cok sevindim
Aynen öyle adetim gecikti diyceksin beta baktrmak istiyorum alırlar hemen adam senden beter gırcek sokaEvet doğru diyosun canım ama gidemicm şimdi tek basıma acilde yaparlarmı onu da bilmiyom bilsem tek bile giderm eşim olmadan sürprz yapıcm bilmesn
Valla şok geçircek hem nasıl yarın iş çıkışı gidiyorum o halde baktırmayaAynen öyle adetim gecikti diyceksin beta baktrmak istiyorum alırlar hemen adam senden beter gırcek soka
Hayırlısı olsun canım valla senle aynıydı ama yumurtlama ne zmandı senin olsaydı cıkardı bugun benim de zannetmiyorum oldugunu bian once olayım da bitsin diye gözlüyorum suan benim 15 Kasım yumrtlama 16 sı catlama olmusİnşallah sizde görcnz ikinci çizgiyi canım inanıyorum
Baktır canım persembe bı daha verirsin sonra beklemece zaten rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsinValla şok geçircek hem nasıl yarın iş çıkışı gidiyorum o halde baktırmaya
Evet aynıydık inşallah sende de vardır kuzum benim 16-17 pikti 18 silikti 18 yumurtlama oluyo yaniHayırlısı olsun canım valla senle aynıydı ama yumurtlama ne zmandı senin olsaydı cıkardı bugun benim de zannetmiyorum oldugunu bian once olayım da bitsin diye gözlüyorum suan benim 15 Kasım yumrtlama 16 sı catlama olmus
Çok sağol canım Allah razı olsun sizede nasip olsun en kısa zamandaBaktır canım persembe bı daha verirsin sonra beklemece zaten rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin
Benden sonra olmus bide senin yumrtlama olsaydı ben de de cıkardı suan ümidim kesildi iyice sanmıyorum oldugunu yarın sabah bi daha bakarım hcg ye nasip kısmet iste belli olmuyo bu işlerEvet aynıydık inşallah sende de vardır kuzum benim 16-17 pikti 18 silikti 18 yumurtlama oluyo yani
Perşembe normal doktora gidicem yada cuma günü kocam evde olduğu için işe gitti sanacak oma çaktırmamam lazımBaktır canım persembe bı daha verirsin sonra beklemece zaten rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin
tabiki canım belki suan var belli olmaz ki bu işler ben adet olcam dedim ne çıktı test yapmasam adeti bekliyodum hala bi daha da denemiyodum tam ümidimi kestim yoruldum dedim ne oldu çok dua ettim her ezan vakti ezanda kabul oluyomuş öyle duymuştumBenden sonra olmus bide senin yumrtlama olsaydı ben de de cıkardı suan ümidim kesildi iyice sanmıyorum oldugunu yarın sabah bi daha bakarım hcg ye nasip kısmet iste belli olmuyo bu işler
Yarın yap test bugün yaptın demi gebelikBenden sonra olmus bide senin yumrtlama olsaydı ben de de cıkardı suan ümidim kesildi iyice sanmıyorum oldugunu yarın sabah bi daha bakarım hcg ye nasip kısmet iste belli olmuyo bu işler
Yaptım canım bi sey yoktu cok da beklemedim baktım yok attım yarın bide ilk idrarla yapayım bugun ikinciydi ama olsa da cıkardı yani nasip işte bu işler herkezin vakti zamanı varYarın yap test bugün yaptın demi gebelik
Elinde varsa ovulasyon yapsana bi beni kanser etti bu yatabiki canım belki suan var belli olmaz ki bu işler ben adet olcam dedim ne çıktı test yapmasam adeti bekliyodum hala bi daha da denemiyodum tam ümidimi kestim yoruldum dedim ne oldu çok dua ettim her ezan vakti ezanda kabul oluyomuş öyle duymuştum
Degerin o zamana katlar istersen öbür pazartesi direk kadın doguma git keseye bakar bundan sonra ki telas kese görme içinde bebek görme kalp atışı duyma artık Boyle gidecek evre ama su var ki anne karnına dusene kadar sonrası su gıbı gecıyo ta ki cocuk dogana kadar dogdu mu bi buyuse dıyosun sonra bi bakmışsın buyumus hadi kardes telas bastan baslaPerşembe normal doktora gidicem yada cuma günü kocam evde olduğu için işe gitti sanacak oma çaktırmamam lazım