- 24 Eylül 2021
- 493
- 185
Belki yeniden yumurtlamışızdırEvet canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki yeniden yumurtlamışızdırEvet canım
Hiç bilmiyorum canım inan ki koyulasıyo diye deliriyorum sevincden sonra yapmadım testler gıdıyo diye bu sefer hcgye sardım yapıyorum cok var diye bugun yoktu yarın yıne bakacam olana kadar adetBelki yeniden yumurtlamışızdır
Evet cuma adet olmam lazım. Bekliyorum heyecanlaAzıcık daha bekle bence testle de ugrasma senin ki cok muamma bi sey ya kanaman uok degerin dustu anlayamadım o yüzden de yorum yapmak istemedim
Canimmmmvar gibiiiiiiiEki Görüntüle 2960728 Kızlar gebelik testi yaptım bakarmısınz yaa işe gidicem çok heyecanlıyımmm silik çizgi çktı net değil ama adete 2 gün var
Kesinlikle var gözün aydinnnn
Seninki çok koyu canım ikidi aynı olmuş gibiBakarmısınızzz 10 dk dolmuş hali de bu pembe taraf c beyaz taraf t bolgesi sizce bişey varmı
Canimmm bekle günün var daha belki cimar ümitsiz olma streste yapma.zaten çok yeni daha bu testinde göremedim bide aydınlık bı ortamda yap. Ama sıkıntı yapma canimmm.Benim testimi gördünüz mü aklım çok karışık. O kadar sğrım var ki merdiven bile çıkamıyorum ders anlatamıyorum midem çok kötü
Canım dur bakalim daha var gununnnbeklicez ins olmusturEki Görüntüle 2960803
Adet olmadan önce de lh artıyo bence benim de koyulasıyodu bunu demin yaptım o günki gıbı koyu cıkmadı mesela bence aslı Aslı hcg yap varsa vardır zaten yoksa yoktur kanda da baktırmıssın sen cıkmamıs oyle okudum bi yazında yanlış mı gordum sen miydin degıl miydin bilmiyorum
Bence çıkar sende yap bi test artikkkVarsa çıkarmı bu koyulukta
Sanmıyorum artık ne varsa oldu ama bikiyo musun oyle istediğim için mi bilmiyorum dün yanıyordum sabah sıtma tuttu akıntı hala var ama test negatif bugun dedim varsa vardır yok yani aralıga devam ben de esime evikap aldırayım barı insallah bian once olurum bitsin de önümüze bakalımCanım dur bakalim daha var gununnnbeklicez ins olmustur
Hamileyimmmm az önce test yaptim yeni öğrendimSeninki çok koyu canım ikidi aynı olmuş gibi
Olsun canimm ovulasyons güvenmek yok. Belirtilerde güvenmiyorum artık HCG de varsa cikiyo. Ben öyleyim artık canimmSanmıyorum artık ne varsa oldu ama bikiyo musun oyle istediğim için mi bilmiyorum dün yanıyordum sabah sıtma tuttu akıntı hala var ama test negatif bugun dedim varsa vardır yok yani aralıga devam ben de esime evikap aldırayım barı insallah bian once olurum bitsin de önümüze bakalım
Coook sevimdimmmm ne güzel.bak gordunmiuuuu gözün aydinnnnHamileyimmmm az önce test yaptim yeni öğrendim
Gözün aydın canım bu lh bi beni cıldırttı herhalde vallaHamileyimmmm az önce test yaptim yeni öğrendim
Ayyy özlemişim burayı görünce bi bakıyım dedim baya oldu yazmayalı inşallah göbişler dolmuştur tam bakamadım yazılara
Bak.umudun bittiği yerde çıktı geldiii çok sevindim gercektennnnnnEki Görüntüle 2960729 İlk attıgım bel dk içinde bu on dk sonraki
Öyle deme ya olcak canım dur bakalımCanım herkesi gönderiyoruz bir bir aekadaslar hamile cikiyo. Ben demirbaş olarak bekliyorum burda
Ona bende dedim daha da yapmayacam yeter artık diyodu bakamadı da buraya sabah atmıs 7 deBak.umudun bittiği yerde çıktı geldiii çok sevindim gercektennnnnn