İnsalllh canimmm. Rahatım artikkk nezamn olursa gün saymada yok. Ovuda yapmicam testte beklicem.nasip artikkkÖyle deme ya olcak canım dur bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsalllh canimmm. Rahatım artikkk nezamn olursa gün saymada yok. Ovuda yapmicam testte beklicem.nasip artikkkÖyle deme ya olcak canım dur bakalım
Gercekten nasip olacağı varsa oluyo zaten ne yaparsan yap yaniİnsalllh canimmm. Rahatım artikkk nezamn olursa gün saymada yok. Ovuda yapmicam testte beklicem.nasip artikkk
Allah razı olsun Rabbim sizede hayırlı müjdeler versin inşalllahh hep dua edicem sizlereCoook sevimdimmmm ne güzel.bak gordunmiuuuu gözün aydinnnn
Evet gerçekten öyleeee Rabbim sana da hayirli müjdeler versin canım benimBak.umudun bittiği yerde çıktı geldiii çok sevindim gercektennnnnn
Amin ins canimmEvet gerçekten öyleeee Rabbim sana da hayirli müjdeler versin canım benim
Sizi takipteyim inanıyorum sizlerinkide çok yakınAmin ins canimm
İnsallah kan ver dogru mu okudum sen miydin 5 gün once kan da cıkmamıs senden cidden cok ilginc sonra yükseldi demekki degerSizi takipteyim inanıyorum sizlerinkide çok yakın
Hayırlı olsun çok sevindimSizi takipteyim inanıyorum sizlerinkide çok yakın
Bakalım bekleyeceğim ama rahatsız oluyorum çalışırken zorlanıyorum. Acaba covid mi oldumCanimmm bekle günün var daha belki cimar ümitsiz olma streste yapma.zaten çok yeni daha bu testinde göremedim bide aydınlık bı ortamda yap. Ama sıkıntı yapma canimmm.
Sağol canım benim Allah razı olsunHayırlı olsun çok sevindim
Yok canım o ben değilimİnsallah kan ver dogru mu okudum sen miydin 5 gün once kan da cıkmamıs senden cidden cok ilginc sonra yükseldi demekki deger
Adetim gecsin öyle versem mi yoksa hemen mi verym bilemedim canımCanım cıkmıs hamilesin sen silikte olsa git bi kan ver kesinlikle
Çok teşekkür ederimHamilesin canım tebrikleerr
Evet var gibiii çok fena şaşkınım halaa sabah içimden bi ses uyanr uyanmz test yap dedi yapmıcktm oysaki o sesi dinledim inşallah hamileyimdirCanimmmmvar gibiiiiiii
Evet bekle canım adetiLh Boyle bunu sırf senin için yaptım ümitlendim bende kızarınca sonra cıkmadı bugun HCG de bu demin yaptım bu lh önceki yaptığım koyu cıkmıstı
Eki Görüntüle 2960804
Gözün Aydın canım tebriklerHamileyimmmm az önce test yaptim yeni öğrendim
Çok teşekkür ederim canım benim sağol inşallah sen de hamilesindir Evet canım valla ümidi kesmiştim istemiyodum çıktı inşallah hanileyimdir de boşa ümitlenmm kan vericem aksam acilden verebilirmiym ki ?Beklemiyodun bak cıktı 35kvk valla ben de demin yaptım hcg ben de bısey yok carsamba adet olcam ben bizim dıger aya artık insallah sana sevindim inan ki cok ümitsizdin bırakcam derken nasip oldu insallah saglıkla ilerler
Valla öyle görünce yorumlayın diye attım çok heyecanlandım işe gitmeden attım size yapmıcm diyodum bidee ümidi kesmiştm eşime doğum günü sürpiriz olsun artık ayın onnda ama daha çok var biliyoda bat tarihini gelmeyince sorarOna bende dedim daha da yapmayacam yeter artık diyodu bakamadı da buraya sabah atmıs 7 de
CıKaR canım belli gevmiş idrara cunkuAdetim gecsin öyle versem mi yoksa hemen mi verym bilemedim canım
Ver canım aksam kan sonucunu buraya da yaz unutma yarın bi daha yapcam gebelik ben de ama senle aynıydık biz olsa bugun cıkardı bu lh testleri bi benimle oynadı bu ay inan cok sevindimÇok teşekkür ederim canım benim sağol inşallah sen de hamilesindir Evet canım valla ümidi kesmiştim istemiyodum çıktı inşallah hanileyimdir de boşa ümitlenmm kan vericem aksam acilden verebilirmiym ki ?
İnsallh canim yarin bı daha yap koyulugu takip edelim sonrada kan ver ins vardirEvet var gibiii çok fena şaşkınım halaa sabah içimden bi ses uyanr uyanmz test yap dedi yapmıcktm oysaki o sesi dinledim inşallah hamileyimdir