- 24 Eylül 2021
- 493
- 185
Evet canım öyle diyolar yaniKızlar bsy sorucam hamilelkte süt kesiği gibi mi oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım öyle diyolar yaniKızlar bsy sorucam hamilelkte süt kesiği gibi mi oluyo
Benim şimdi öyle oldu ondan merak ettim hiç olmazdı süt kesiği gibiEvet canım öyle diyolar yani
Beyaz akıntı oluyodu da bu süt kesiği gibi katıydıBenim şimdi öyle oldu ondan merak ettim hiç olmazdı süt kesiği gibi
Canım benim olcak ya inanıyorum ben rabbim hepimize versin bian önce insallah saldık artık hamile kalmak için orta zaman bırakıyoruz gerisi Allah danBen gecen ay o kadar heveslendim ki az daha eşime sürpriz yapacaktm da Allahtan kan verdim de önce adamın hevesi kursağında kalmadı
Aynen öyle nasipten öteye geçemiyoruz...çok çok aminCanım benim olcak ya inanıyorum ben rabbim hepimize versin bian önce insallah saldık artık hamile kalmak için orta zaman bırakıyoruz gerisi Allah dan
Burda var mı bi şeyEvet canım yine koyu. Aslında otekimden çok farklı gelmedi ins vardır .gebelik testini nezamn yapcan
Var gibiEki Görüntüle 2960728 Kızlar gebelik testi yaptım bakarmısınz yaa işe gidicem çok heyecanlıyımmm silik çizgi çktı net değil ama adete 2 gün var
Hamilesin canım tebrikleerrEki Görüntüle 2960711 kizlar bu teste bakablr msnz adetim 2 gun gecikti
Hepimiz beklemedeyiz yoncamm umarım en kısa zamandaAyyy özlemişim burayı görünce bi bakıyım dedim baya oldu yazmayalı inşallah göbişler dolmuştur tam bakamadım yazılara
Sizce varmı attığım testteHamilesin canım tebrikleerr
Evet canımSizce varmı attığım testte
E beta neden 0.10 çıktı kafayı yicem yaEvet canım
E b
E beta neden 0.10 çıktı kafayı yicem ya
Evet canım