- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Eki Görüntüle 2960711 kizlar bu teste bakablr msnz adetim 2 gun gecikti
Canım cıkmıs hamilesin sen silikte olsa git bi kan ver kesinlikleEki Görüntüle 2960728 Kızlar gebelik testi yaptım bakarmısınz yaa işe gidicem çok heyecanlıyımmm silik çizgi çktı net değil ama adete 2 gün var
Hayır prodoctorCanım gebelik testinin markası artı med mi
Neden böyle oluyor anlamadımHayır prodoctor
Sen bi gebelik testi artık yap ben sabah yaptım bi sey cıkmadı vallaHanımlar dünden sonra testim böyle ne diyosunuz ?
Test yapın bence yarınSen bi gebelik testi artık yap ben sabah yaptım bi sey cıkmadı vallakızarmıs senin
T bölgesi c den daha mı koyu ben mi yanlış görüyorumSen bi gebelik testi artık yap ben sabah yaptım bi sey cıkmadı vallakızarmıs senin
Korkuyorum negatif çıkarsa diyeTest yapın bence yarın
Yarın bi daha yaparım canım gebelik bugun bi sey goremedimTest yapın bence yarın
Sen bi gebelik testi deneT bölgesi c den daha mı koyu ben mi yanlış görüyorum
Benim testimi gördünüz mü aklım çok karışık. O kadar sğrım var ki merdiven bile çıkamıyorum ders anlatamıyorum midem çok kötüSıcak basması sıtma terleme kasık agrısı beyaz akıntı ne varsa var ama test negatif
Korkunun faydası yok benim de ovulasyon koyu ama gebelik negatif cıkıyoKorkuyorum negatif çıkarsa diye
Varsa çıkarmı bu koyuluktaYarın bi daha yaparım canım gebelik bugun bi sey goremedim
Sen bi gebelik testi dene
Azıcık daha bekle bence testle de ugrasma senin ki cok muamma bi sey ya kanaman uok degerin dustu anlayamadım o yüzden de yorum yapmak istemedimBenim testimi gördünüz mü aklım çok karışık. O kadar sğrım var ki merdiven bile çıkamıyorum ders anlatamıyorum midem çok kötü
Valla benim cıkmadı yani bekliyorum hala senin cıkar belkiVarsa çıkarmı bu koyulukta
Seninki bu kadar koyumuydu pekiValla benim cıkmadı yani bekliyorum hala senin cıkar belki
Evet canımSeninki bu kadar koyumuydu peki