- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Bilmiyorum ki içimden bi ses oyle dıyo sonra diyorum ki yok ya kendi kendini doldurma diyorum nasip kısmet artık eşim de bi bekle adet gununu diyo olmazsan kana gotureyim bi fırsat vermiyorsun ki ben bile meraktan ölcem beni de meraklandırıyosun diyo ona da atıyorum her gün dun gelmiş aksam acaba oldu mu diye körle yatan sası kalkarİnsalh Bence oldu seninn. Darısı bize
1 Aralık canım adet günüm daha 12 gün olmadı yumurtlamadan yapsam da cıkmaz sımdı salı falan yapayım zaten varsa vardır yoksa yokturİnşallah canım ne zman yapcan test
Hiç acele etme sabret az az kaldı gönlüne göre versin inşallah canım benim1 Aralık canım adet günüm daha 12 gün olmadı yumurtlamadan yapsam da cıkmaz sımdı salı falan yapayım zaten varsa vardır yoksa yoktur
İnsallah canım ne kaldı surda kiHiç acele etme sabret az az kaldı gönlüne göre versin inşallah canım benim
Evet öle az kaldı bakalım heyecanla bekliyorumİnsallah canım ne kaldı surda ki
Eşimde merakliymis baya. Benim eşim hiç merak etmez. Nezamn adet gecikir ozamn düşünürüz der. Dogruda soyluyo biz kendi kendimizi heyecanlandırıyoz aslindaBilmiyorum ki içimden bi ses oyle dıyo sonra diyorum ki yok ya kendi kendini doldurma diyorum nasip kısmet artık eşim de bi bekle adet gununu diyo olmazsan kana gotureyim bi fırsat vermiyorsun ki ben bile meraktan ölcem beni de meraklandırıyosun diyo ona da atıyorum her gün dun gelmiş aksam acaba oldu mu diye körle yatan sası kalkar
Sizin nezamn gununuzEvet öle az kaldı bakalım heyecanla bekliyorum
3 Aralık ama bu ay imkansız bişey bir kez oldu ilişki oda imkanı yokSizin nezamn gununuz
Eşime de atınca her gün ne yapsın adam bana benzediEşimde merakliymis baya. Benim eşim hiç merak etmez. Nezamn adet gecikir ozamn düşünürüz der. Dogruda soyluyo biz kendi kendimizi heyecanlandırıyoz aslinda
Nasip canım belli olmaz valla nasip olduktan sonra tek le de kalınır3 Aralık ama bu ay imkansız bişey bir kez oldu ilişki oda imkanı yok
3 Aralık ama bu ay imkansız bişey bir kez oldu ilişki oda imkanı yok
Orası ile TABİKİDE hiç takılmıyor m şuanNasip canım belli olmaz valla nasip olduktan sonra tek le de kalınır
Eşim.bakmaz bile benim.hayirlisi canım beklicez artikk . Bizimde ins geken aylarda olur bakalimmEşime de atınca her gün ne yapsın adam bana benzediaskım bak kızardı soyle oldu Boyle oldu derken beni de bilince sarılıyo ya acaba oldu mu ki ne yapsın adam da bıktı benden adet gecikmesi en güzel sey ama duramıyoruz ki merak iste
Hayırlısı olsunHayırlısı canimmm nasip.artik
Olcak hepimizin insallah canım rabbim nasip edecekEşim.bakmaz bile benim.hayirlisi canım beklicez artikk . Bizimde ins geken aylarda olur bakalimm
Eşim.bakmaz bile benim.hayirlisi canım beklicez artikk . Bizimde ins geken aylarda olur bakalimm
Yaa çok güzel oluyor örgü şeyler keşke bende örmeyi bilebilsemŞortlu bebek tukunları oluyo ya onlardan basladım nette gordum de insallah nasip olur
Eki Görüntüle 2960234
Vidiolar var canım YouTube kanalları oluyo ya ben de ordan basladım detaylı tarif anlatım oluyo hosuma gitti hem de kendi kendimi mutlu ediyorum sitres atıyorum kafam bosalıyo her telden biseyler yapıyorum işteYaa çok güzel oluyor örgü şeyler keşke bende örmeyi bilebilsem
Ne güzel ellerine sağlık harika görünüyor yap tabii giydirirsin yeni olacak bebeğineVidiolar var canım YouTube kanalları oluyo ya ben de ordan basladım detaylı tarif anlatım oluyo hosuma gitti hem de kendi kendimi mutlu ediyorum sitres atıyorum kafam bosalıyo her telden biseyler yapıyorum işte
İnsallah rabbim nasip ederse insallah seviyorum ben de örgü örmeyi de giydirmeye deNe güzel ellerine sağlık harika görünüyor yap tabii giydirirsin yeni olacak bebeğine