Ovulasyonda yapmayı düşünmüyorum bı ay çok gerildim cunkuBen bu ay da olmzsa hiç bsy yapmıycm yoruldum artık 8 aydır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyonda yapmayı düşünmüyorum bı ay çok gerildim cunkuBen bu ay da olmzsa hiç bsy yapmıycm yoruldum artık 8 aydır
Yapmıcm bende önümüzdeki ay bende gerildim çok canımOvulasyonda yapmayı düşünmüyorum bı ay çok gerildim cunku
Aynennn. Ovulasyonsiz daha mutluyuz akıntım olunca başlarım ilişkiye akıntım.bitene kadar bı gün sabh bı gün akşam şeklinde gideriz.Yapmıcm bende önümüzdeki ay bende gerildim çok canım
Yaa ciddi misiniz. Beta yaptırayım diyorum ama erken mi ?Evvet var gibi silik bı cizgi
Bence erken çok siliiikk var gibi kuruma çizgisini bilmiyorumm canım..iki gün sonra yada yarın bı daha yap. Böyle silik çizgilerde iki üç testte yapın hepsinde çıkarsa kan verin diyolar banada mantıklı geliyo canım.Yaa ciddi misiniz. Beta yaptırayım diyorum ama erken mi ?
Beta yaptırdım. BakalımBence erken çok siliiikk var gibi kuruma çizgisini bilmiyorumm canım..iki gün sonra yada yarın bı daha yap. Böyle silik çizgilerde iki üç testte yapın hepsinde çıkarsa kan verin diyolar banada mantıklı geliyo canım.
Beta yaptırdım. Bakalım
3.47 de çıktıBu ne hız Hayirlisi olsun canım..Haber ver bizede merak ederiz nezamn cikcak
Adetin kaç gün var. 5 altı negatif oluyo Zaten cizgin aşırı silikti bence iki gün sonra test yaptır tekrar yükselebilir cunku.Varmı sizce ?
3 AralıkAdetin kaç gün var. 5 altı negatif oluyo Zaten cizgin aşırı silikti bence iki gün sonra test yaptır tekrar yükselebilir cunku.
Canım ozamn yukselebilir daha çok varmış gününe. İki gün sonra bı test daha ver yukselmisse tammmdir bu iş.3 Aralık
Çizgin coook silikti zaten bende çok zor gördüm var gibiyyydi böyle.3 Aralık
Ayy inşallah :)Canım ozamn yukselebilir daha çok varmış gününe. İki gün sonra bı test daha ver yukselmisse tammmdir bu iş.
Midem çok bulanıyor karnım ve kasıklarım ağrıyor hiç böyle olmazdımÇizgin coook silikti zaten bende çok zor gördüm var gibiyyydi böyle.
Yumurtlamadan kaç gün gectiiiMidem çok bulanıyor karnım ve kasıklarım ağrıyor hiç böyle olmazdım
Emin değilim. 10 gün olmuş olabilir.Yumurtlamadan kaç gün gectiii
Emin değilim. 10 gün olmuş olabilir.
Beta testim 3.41 çıktı sizce yğkselir mi. Adetim 3 AralıkHayırlısı pazartesi günü yaparım bi daha koyu cıkarsa vardır yoksa yoktur kafam doldu iyice insan yaklasınca da stres oluyo nerden bulastım ovulasyon testine kafamı kurcaladı