- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım aynı gibi bilemedim iki fotoyu yanyana koysana bı.
Pzt kadar beklerim belki yaparım canım.ayin 23.yaptim çıkmamıştı.Yumurtlama testi yaptım yine bekliyorum bakalım bugün ne çıkacak olmazsan bi yap bir suru gebelik testin yok muydu ben cıkmayacagını bile bile yaptım bugun daha kana geçmemistir idrara nası gecsın olduysa ama yine de bakmak istedim bilmiyorum
Evet ikisini Yanyana koysana bende bilemedim ama silik değil benimden daha koyuCanım aynı gibi bilemedim iki fotoyu yanyana koysana bı.
Var gibi bence canım
Yapamadım yan yana alt alta ekledim bakın kızarmış gıbı geldi bana da pazartesi bi daha yapcam iki gün durup bakalım ondan sonra zaten varsa çıkar testler gıdıyoEvet ikisini Yanyana koysana bende bilemedim ama silik değil benimden daha koyu
Canım aynı benceYapamadım yan yana alt alta ekledim bakın kızarmış gıbı geldi bana da pazartesi bi daha yapcam iki gün durup bakalım ondan sonra zaten varsa çıkar testler gıdıyo
Çok koyulasmis gibi ama kızarık yine bı gün var aradaCanım aynı bence
Pazartesi kadar bekliycem yapmayacam bi sey pazartesi bi daha bakarım ya silinir ya koyulasır artık yuh yani adetim yaklasıyo niye kızarsın kiCanım aynı bence
İns canim kizarir. Bı daha yap bakalimmmPazartesi kadar bekliycem yapmayacam bi sey pazartesi bi daha bakarım ya silinir ya koyulasır artık yuh yani adetim yaklasıyo niye kızarsın ki
Bi daha yapmam bekliycem 21 ile bugun yaptıgım arasında daglar var bence kızarmıs 21 bak bide 26 bakİns canim kizarir. Bı daha yap bakalimmm
İns canim kizarir. Bı daha yap bakalimmm
Tabi canım 21den koyu zaten..ama ben pek bilmem biliyosun.Bi daha yapmam bekliycem 21 ile bugun yaptıgım arasında daglar var bence kızarmıs 21 bak bide 26 bak