Vardı canım zaten degeride bu kadar çıkardı. Cook silikti çünküValla ben goremedim o kadar da büyütüp baktım ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardı canım zaten degeride bu kadar çıkardı. Cook silikti çünküValla ben goremedim o kadar da büyütüp baktım ha
Bir ben görüyorum diye düşünüyordumVardı canım zaten degeride bu kadar çıkardı. Cook silikti çünkü
Hayırlısı olsun canım yükselir insallahBir ben görüyorum diye düşünüyordum
Yok canım var gibiydi. Tabiki ins vardirda. Yükselir degerinBir ben görüyorum diye düşünüyordum
Senin sasırtıcı adet olmadın 14 güne valla sen den de sürpriz bekliyorumYok canım var gibiydi. Tabiki ins vardirda. Yükselir degerin
Ben hiç beklemiyorum canım.yarin olurum belki 28.gunum yarın doluyoSenin sasırtıcı adet olmadın 14 güne valla sen den de sürpriz bekliyorum
Ben sabah gebelik yapardım senin yerinde olsam 14 ü devirmedin mi yumurtlamadan sonraBen hiç beklemiyorum canım.yarin olurum belki 28.gunum yarın doluyo
Canım 10pikdi. 11de çatladı.Ben sabah gebelik yapardım senin yerinde olsam 14 ü devirmedin mi yumurtlamadan sonra
Ben hiç beklemiyorum canım.yarin olurum belki 28.gunum yarın doluyo
Yarın kaçıncı günün.oluyoEşimde meraktan ölcek askım iki gündür atıp duruyosun kırmızı testlerin acaba var mı diyo ya daha cok sitres yaptım su iki gün nası gececek bilmem durabılirsem hatta salı yapayım diyorum bu heyecanla ölcem
Bende göremedim emine maşallah sana nasıl gördün ben şimdi bile baktım göremedimValla ben goremedim o kadar da büyütüp baktım ha
Nasılsın canım calısıuo musun genel de gece sen de aktif oluyosunBende göremedim emine maşallah sana nasıl gördün ben şimdi bile baktım göremedim
Evet canım çalışıyom yeni geldim işten 4-12yim omdan gece aktifim sen nasılsın nasıl gidiyo ?Nasılsın canım calısıuo musun genel de gece sen de aktif oluyosun
Gündüz kestirince 1 saat gece uyuyamayınca buraya bakıyorum öyle valla aynı oyalanmaya calısıyorum konu okuyorum falan oyle örgu örüyorum dün temizlik yaptım korka korka insallah vardır ya bi sey yapmadım daha da adete yakın bi daha test deniycem artık ovulasyon testlerimi bosa vermeyim dedi. Bulasınca çıkamıyorum işin içindenEvet canım çalışıyom yeni geldim işten 4-12yim omdan gece aktifim sen nasılsın nasıl gidiyo ?
Evet pazartesi salı yap bencede ben yapmıyom artık senn benimkini gördün mü bugün . Valla bende meşgul etmeye çalışıyorum kafamı ama olmuyo.Gündüz kestirince 1 saat gece uyuyamayınca buraya bakıyorum öyle valla aynı oyalanmaya calısıyorum konu okuyorum falan oyle örgu örüyorum dün temizlik yaptım korka korka insallah vardır ya bi sey yapmadım daha da adete yakın bi daha test deniycem artık ovulasyon testlerimi bosa vermeyim dedi. Bulasınca çıkamıyorum işin içinden
Düşünüyo insan iste atsana kacırmıs olabılırım gormedimEvet pazartesi salı yap bencede ben yapmıyom artık senn benimkini gördün mü bugün . Valla bende meşgul etmeye çalışıyorum kafamı ama olmuyo.
İnsallah olmazsın canım hayırlısı olsun hakkımız da ben bu ay kendimden ümitliyim baya adet olursam cok üzülürüm herhalde kendimi cok kaptırdımEki Görüntüle 2959792 Emine yap dedi ondan yaptım yapmıckm yoksa ben adet olcam kesin kaşık ağrım başladı
Bende 3-4 aydır ümitleniyorum ama adet olunca hayal kırıklıgı ilk çocugum olacak bilmiyorum ne zmnİnsallah olmazsın canım hayırlısı olsun hakkımız da ben bu ay kendimden ümitliyim baya adet olursam cok üzülürüm herhalde kendimi cok kaptırdım