Onunda mı başına böyle bir şey gelmiştiCanım iki gün sonra yada sabh bidaha beta kesti yapbence iki gün sonrada kan ver bence çıkar kesinnn. Muammada kalmazsın..okyanusda iyi bilir oda yorum yazar birazdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onunda mı başına böyle bir şey gelmiştiCanım iki gün sonra yada sabh bidaha beta kesti yapbence iki gün sonrada kan ver bence çıkar kesinnn. Muammada kalmazsın..okyanusda iyi bilir oda yorum yazar birazdan
Ben hiç görmemiştim cızgi o kadar da baktım yükselir tabi hiç yok degıl bekle adet günü gelsin bide oyle ver sürekli gidip gelmeBeta testim 3.41 çıktı sizce yğkselir mi. Adetim 3 Aralık
Pazar günü gideyim demiştim amaBen hiç görmemiştim cızgi o kadar da baktım yükselir tabi hiç yok degıl bekle adet günü gelsin bide oyle ver sürekli gidip gelme
Erken oldugu için oyle çıkmıstır daha 10 gün olmus cunkü sizin de mi yumurtlama 15 16 KasımOnunda mı başına böyle bir şey gelmişti
Galiba. Ovülasyon ile takip etmedimErken oldugu için oyle çıkmıstır daha 10 gün olmus cunkü sizin de mi yumurtlama 15 16 Kasım
Sürekli git gel yapma sonra iki gün sonra yine gel diyecekler düşük degerler cunku bekle adet günü git ver artmıs olursa tmm zaten beklemek zor ama el mahkum yani sürekli deldircem kendimi diyosan git tabi pazar ver salı ver adet günü ver yaniPazar günü gideyim demiştim ama
Çok sabırsızım ilk gebeliğim olacak inşallahSürekli git gel yapma sonra iki gün sonra yine gel diyecekler düşük degerler cunku bekle adet günü git ver artmıs olursa tmm zaten beklemek zor ama el mahkum yani sürekli deldircem kendimi diyosan git tabi pazar ver salı ver adet günü ver yani
Adet gününe daha çok var okyanus iki gün sonra zaten 6-7gini bı değer çıkar artikk.hemde rahatlamış olur bence.Ben hiç görmemiştim cızgi o kadar da baktım yükselir tabi hiç yok degıl bekle adet günü gelsin bide oyle ver sürekli gidip gelme
Canım ya test ver bence ya da evde kendim testlerle takip et. Koyulasmayi gorrÇok sabırsızım ilk gebeliğim olacak inşallah
Cook cokk silikti zaten bende pek emin olamadım ama gördum.gibiydi. bı bizimkini görmedi bu gözlerBen hiç görmemiştim cızgi o kadar da baktım yükselir tabi hiç yok degıl bekle adet günü gelsin bide oyle ver sürekli gidip gelme
Testim varsa sabh bı daha yap.bakalim ilk idrarla bu sefer nasıl cikcakÇok sabırsızım ilk gebeliğim olacak inşallah
Var elimde toptan almıştım :)Testim varsa sabh bı daha yap.bakalim ilk idrarla bu sefer nasıl cikcak
Ozamn o şekilde takip et canım xaten değerin arttıkça cizgin kızarır. Ona göredir gidip.kan verirsinVar elimde toptan almıştım :)
Tamamdır öyle yapayımOzamn o şekilde takip et canım xaten değerin arttıkça cizgin kızarır. Ona göredir gidip.kan verirsin
Sabh ilk idrarla yap canım daha iyi belli oluyormuş. Güzel haberlerini alırız insTamamdır öyle yapayım
Rica ederiz canımHepinize çok teşekkür ederim
Valla ben goremedim o kadar da büyütüp baktım haCook cokk silikti zaten bende pek emin olamadım ama gördum.gibiydi. bı bizimkini görmedi bu gözler
Evvet ama şimdi duramaz biz bile duramiyoz ikinci olmasına rağmen..heyecanlaniyoz hemen canım testle kontrol daha iyi biraz gecincede yine kan verir.