- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Canım ben de herhangi kist pko vb bi sey yok pazartesi bi daha bakcan testlerim bosa gıdıyo 1 Aralık adet gunum de pazartesi bi bakarım koyu cıkmazsa yoktur zaten iki gün daha bekleyimBenim kuzenim adetine beş gün kala yumurtlama gördü ve şuan beş aylik hamile adet yakınken yumurlama olabiliyor hele pcos vs varsa
Hayırlısı pazartesi günü yaparım bi daha koyu cıkarsa vardır yoksa yoktur kafam doldu iyice insan yaklasınca da stres oluyo nerden bulastım ovulasyon testine kafamı kurcaladıTabi canım 21den koyu zaten..ama ben pek bilmem biliyosun.
Aynen öyle canım test yaptıkça yapasimiz geliyo bekleyelim en iyisiHayırlısı pazartesi günü yaparım bi daha koyu cıkarsa vardır yoksa yoktur kafam doldu iyice insan yaklasınca da stres oluyo nerden bulastım ovulasyon testine kafamı kurcaladı
Evet yaa insan içi içinş yiyo çok . Bekle bakam pazartesini inşallah vardır yaa hamilesindir koyu bayaaHayırlısı pazartesi günü yaparım bi daha koyu cıkarsa vardır yoksa yoktur kafam doldu iyice insan yaklasınca da stres oluyo nerden bulastım ovulasyon testine kafamı kurcaladı
Yok bence silik varsa da görünmüyorKızlar sizce bi şey var mı ?
Goremedim canım cok silikse gozukmuyoKızlar sizce bi şey var mı ?
Ben de ona hayret ediyorum ya canım valla sinirim bozuldu artık bekleyecez el mahkumEvet yaa insan içi içinş yiyo çok . Bekle bakam pazartesini inşallah vardır yaa hamilesindir koyu bayaa
Sen yaptın mı bugun bide sen bak bakalım koyu çıkacak mıEvet yaa insan içi içinş yiyo çok . Bekle bakam pazartesini inşallah vardır yaa hamilesindir koyu bayaa
Yapayım şimdi işe gitmedenSen yaptın mı bugun bide sen bak bakalım koyu çıkacak mı
Evvet var gibi silik bı cizgiKızlar sizce bi şey var mı ?
Yap bakalım ben de seni kıskırtıyım kafam allak bullak oldu yaYapayım şimdi işe gitmeden
Kıskırtıyoz birbirmiz vallaYap bakalım ben de seni kıskırtıyım kafam allak bullak oldu ya
Dune göre koyulasiyor seninde canim
Hayırlısı canimmm artikEvet bakalım okyanusunkiule brz aynı ama onnki daha koyu
Hayırlısı demekten başka bsy gelmiyo elimizden maalesefHayırlısı canimmm artik
Ben bu ay bide keçiboynuzu denicem. Sonra doktor. Bende çok yoruldum çünkü. Gücum.kalmiyo artikkBen bu ay da olmzsa hiç bsy yapmıycm yoruldum artık 8 aydır