- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Canimm belki hsmilesindir.kalinlasma varmış zaten sende belki olmuştur.senbugunde mi test yap diyodun bana canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimm belki hsmilesindir.kalinlasma varmış zaten sende belki olmuştur.senbugunde mi test yap diyodun bana canim
Senin ki benimkinden beter sen de de var canım iki gün sonra bi daha yapcam bendeEki Görüntüle 2956482 Kızlar ben16 17 de de böyle koyuluk gördüm değerlendirdik üç gün 18,19 silikleşmişti dün yapamadım bugün yapınca yine koyu iki kere yumurtlasam bu kadar az zamanla olur mu acaba valla ne düşüneceğimi bilemedim böyle görünce değerlendirdik ama neden böyle oldu anlayamadım
Normal test mi
Normal test mi
Canım senn yumurtlama ne zmndı koyuluk ? Benim ki de mi yerleşmedir yada bi daha mı yumurtlamadır sendede var bence dedin ya anlamadım kusura bakmaEki Görüntüle 2956486
İnsallah döllenme olmustur da yerlesmeye gıdıyoruzdur amin
Canimhamilesindirr baya kızarmış yaniEki Görüntüle 2956482 Kızlar ben16 17 de de böyle koyuluk gördüm değerlendirdik üç gün 18,19 silikleşmişti dün yapamadım bugün yapınca yine koyu iki kere yumurtlasam bu kadar az zamanla olur mu acaba valla ne düşüneceğimi bilemedim böyle görünce değerlendirdik ama neden böyle oldu anlayamadım
İnşallah yerleşmedirEki Görüntüle 2956486
Ama 4 gün önce yumurtlama ilk koyuluk vardı bu kadar erken nasıl olckCanimhamilesindirr baya kızarmış yani
Suan yumurtan yuvarlanıyosa ondan o koyuluk bence sen de de var benim pazartesi günü koyuydu canım 15 KasımAma 4 gün önce yumurtlama ilk koyuluk vardı bu kadar erken nasıl olck
Sen de bi ovulasyon yap bakalım kızarma var mı diye bence senin bugun 11 günü bideCanimhamilesindirr baya kızarmış yani
Bencedeee canimmm kizariyoEki Görüntüle 2956486
Acaba catlamadimiAma 4 gün önce yumurtlama ilk koyuluk vardı bu kadar erken nasıl olck
Denesem mi hiç bilmiyorummm.Sen de bi dene bence ovulasyon da kızarma var diye
Yumurtlamadan 4gun sonra yapmıştım ovulasyon böyle çıkmıştı canimSen de bi ovulasyon yap bakalım kızarma var mı diye bence senin bugun 11 günü bide
Olabilir canım inşallah hamileyizdir hepimiz bu aySuan yumurtan yuvarlanıyosa ondan o koyuluk bence sen de de var benim pazartesi günü koyuydu canım 15 Kasım
Seninkine benziyo gibi demiYumurtlamadan 4gun sonra yapmıştım ovulasyon böyle çıkmıştı canimEki Görüntüle 2956491
Seninki bayyya pik gibi canımOlabilir canım inşallah hamileyizdir hepimiz bu ay