- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Kaset yap varsa çokluydu sennkide yap gitsin
İçimiz de testçi var canım biz birbirimizi durduyoruz bu bizi kudurtuyoOvulasyonum bitti 5 tane kaldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaset yap varsa çokluydu sennkide yap gitsin
İçimiz de testçi var canım biz birbirimizi durduyoruz bu bizi kudurtuyoOvulasyonum bitti 5 tane kaldin
İns canım saliya kadar belli olur zatenİnsallah canım salı randevu aldım hormon testleri istiycem bakarsa bi rahmime baktırırım ilişki oldu derim bakalım insallah vardır hepimiz de
Canım sen bu günü de degerlendir yarına da her ihtimale karşı ben de bugun ilişki yapcam baska bi izahi yok ya yumurtlama ya gebelik senin ki daha pik bide oyle dusundum yine de sen bilirsinKaset yap varsa çokluydu sennkide yap gitsin
Aynenn hepimiz yapiyoz hemen bende yaptım bı tane ama heralde çok damlattim yan çizgi çıktıİçimiz de testçi var canım biz birbirimizi durduyoruz bu bizi kudurtuyo
Hayırlısı olsun canım inşallah vardır
Lh benim silik çıktı. Bu ayda olmadıCanım sen bu günü de degerlendir yarına da her ihtimale karşı ben de bugun ilişki yapcam baska bi izahi yok ya yumurtlama ya gebelik senin ki daha pik bide oyle dusundum yine de sen bilirsin
Biz yaptık 5 saat önce dedğin gibi ya yumurtlama ya gebeliktir inşallaaaahhCanım sen bu günü de degerlendir yarına da her ihtimale karşı ben de bugun ilişki yapcam baska bi izahi yok ya yumurtlama ya gebelik senin ki daha pik bide oyle dusundum yine de sen bilirsin
At bakalm lh ovülasyon demiLh benim silik çıktı. Bu ayda olmadı
Valla bende önemsemiyom artık evet bu kez kesin dedğim aylar bile olmadıCanım belirtoleri hiç onemsemiyorum artikkk
İnsallah olmustur öyle demeLh benim silik çıktı. Bu ayda olmadı
Çok silik canimm.kesim yoktur.lh buAt bakalm lh ovülasyon demi
4.gunde yaptığım ovulasyon bundan koyuydu. Bu çok silikkk artikİnsallah olmustur öyle deme
Evet yaa birbirimizi dürtüp duruyoz yapın gitsin test çok azsa da alırız bidahaİçimiz de testçi var canım biz birbirimizi durduyoruz bu bizi kudurtuyo
Durunca baya kızardı gibi canım 15dk sonra çektim aydinliktaSilik değil bence o kdrda canım inşallah vardır normal test yapsana bi de
Kızarmıs bencede canımDurunca baya kızardı gibi canım 15dk sonra çektim aydinlikta
İns canım bı kadın adete yakinda böyle oluyo demişKızarmıs bencede canım